שרשור חג שמח + שאלון !

ilaya

New member
../images/Emo155.gifשרשור חג שמח + שאלון !../images/Emo155.gif

חג פסח שמח וכשר לכולם ובהזדמנות זו, שאלון פסח קצר:
האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא
האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? (לא / כן כי אני רוצה / כן כי אמא מכריחה אותי) בד"כ כן כי אני רוצה.
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? איחס !
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? נראה לך ?
האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא ממש למרות שאני לא אתנגד לאיזו מופלטה. ואגב מימונה, משפט ששמעתי מרוקאי אומר פעם: שאלו אותו איך זה שהמרוקאים הם היחידים שיש להם חג משלהם, משביתים את כל המדינה, יום שבתון וכו'. המרוקאי אמר: מה זאת אומרת, גם לפולנים יש ! איזה ? יום השואה ! ולסיום: http://hagigim.staghosting.com/flash/10strikes.swf

yuval k

New member
אגב, המימונה זה לא שבתון, ויש חופש

כי זה אסרו-חג
האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח? כן
האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח? כן...
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש? תלוי איזה
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל? אלא מה?
האם את/ה חוגג/ת את המימונה? אני פולני
אז לא

Deviation

New member
אני ../images/Emo3.gif

* האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא * האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? מדי פעם כשיש זמן * האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? כן * האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? שאר המשפחה מחליטה, לא אני
* האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא

ilsites

New member
אנוכי גם יענה:

האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? לא יותר מדי האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? כשיש לי מצב רוח =) האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא.. אני אוקראיני.. אין לי קשר לזה P: חג שמח וכשר (לאלו ששומרים)!

חג שמח.

האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ?לא האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? איחס ! האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? נראה לך ?! האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? הלוואי.

Trranger

New member
דעתי בעניין ../images/Emo13.gif

* האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? כן * האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? לא, אמא מנקה
* האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא, איכסה פיכסה * האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? בד"כ לא... פעם בכמה שנים כן * האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? מה זה

MaD-d0g

New member
אני

האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? (לא / כן כי אני רוצה / כן כי אמא מכריחה אותי) בד"כ לא למרות שמכריחים אותי
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא !
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא ?
האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא.

פלוטוֹ

New member
אני....

* האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? כן * האם את/ה מנקים (ומסדרים) את הבית לקראת פסח ? את החדר שלי, כי נמאס לי לחיות בחדר מבולגן... * האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא * האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? תלוי עם איזה חלק של המשפחה אנחנו עושים את הסדר... * האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? אין לי כל כך מושג מה זה רק שמעתי את המושג...

claimbing

New member
אני ../images/Emo13.gif

האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? כן כי אמא מכריחה אותי
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ?|סדגש |
|תמונה שווה אלף מילים|
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא מספיק לפני האוכל
- בד"כ אנחנו לא מצליחים לעמוד בריחות
אז חצי לפני ולא אחרי..
האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא

claimbing

New member
בעע..יותר קל לקרוא:

האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? כן כי אמא מכריחה אותי
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ?
|תמונה שווה אלף מילים|
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא מספיק לפני האוכל
- בד"כ אנחנו לא מצליחים לעמוד בריחות
אז חצי לפני ולא אחרי..
האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא

אמממ...

האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? לא האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא לפני, ולא אחרי הפיצה. האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? לא

אוריקס

New member
אני

האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? לא האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? לא האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא אכלתי ואני לא מתכוון לאכול, זה נראה נורא. האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא. ואם זה היה תלוי בי לא היה ממש סדר. האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? הייתי פעם ולא התלהבתי מי יודע מה. הייתי משנה את השם למינמונה.

חוצפאי

New member
../images/Emo155.gif חג פייסח מייצוין../images/Emo70.gif ../images/Emo155.gif

האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח? כן.
האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח? כן, כי צריך לנקות לפחות פעם בשנה..
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל? תלוי עם מי עושים ת'סדר...
האם את/ה חוגג/ת את המימונה? לא, אבל אני אשמח לאיזו מופלטה...

havlaz

New member
תגידו, מזה הפורום אשכנזים הזה???

חצי מהעונים כאן לא יודעים מזה מימונה, השאר בכלל לא חוגגים? הלוווווווווווווווווווווווווו איפה אתם חיים????????? תנו לי במופלטות, בעוגיות קוקוס, בתמרים, במתוקים, במנגל בים למחרת! אני סופר את השניות עד למופלטות, על מה אתם מדברים לעזאזל???? האם את/ה שומר/ת כשרות בפסח ? מחוץ לבית לא, בבית כן (בגלל ההורים) האם את/ה מנקים את הבית לקראת פסח ? אני? לא. אמא מנקה...
האם את/ה אוהבים גפילטע פיש ? לא האם אתם קוראים את ההגדה גם אחרי האוכל ? לא האם את/ה חוגג/ת את המימונה ? דהההה

למעלה