שירשור חג שמח!

../images/Emo155.gif../images/Emo155.gifשירשור חג שמח!../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

אז.., חג שמח לכל חברי הפורום
ולכל עם ישראל
(
) שיהיה לכם אחלה חג, ו.., שלא תירדמו כשקוראים את המגילה...
אוהב
חן

the king 25983

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo156.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

מה שחן אמר... סתם, חג שמח לכל חברי הפורום, חברי כל הפורומים בתפוז ובכלל לכל מי שחוגג את החג. כמו ששלום חנוך אמר וצדק: חג שמח לכולנו. תיהנו בחג, תעשו כיף ואל תשכחו לבוא לפורום. מקווה שניפגש בקרוב ואוהב את כולם
, סמיון

חג שמייח!!!

תאכלו
עם שוקולד כי זה טעים (וגם פיצה על מצה!!!!) אל תאכלו
כי יהוה יעניש אתכם...(פחחח כן בטח) תודו ליהוה על
המאאגניבות!!! תזכרו שיהוה הוציא אותנו מעבודת פרך ל-
היינו ממשיכים לבנות פאקינג
אמממ.....ותספרו סיפורים מפחידים על
(?!?!?) חג שמייח!!!!! חג שמייח!!!! מצה ברייט לכולכם (אידיש....לכו תבינו!) אני נוסע לכנרת
תבואו גם זה המקום הכי מדהים בארץ!!! (חוץ מדימונה......פחחחחח
) אוהב אתכם ואל תשכחו שיש לי בדיוק עוד שבוע יומהולדת... אהה וגם אתמול זכיתי בגיטרה אקוסטית Jhonson במכרז ב-624 ש"ח בלבד!!!! זכיתי זכיתי!!!!! מיקי. נ.ב לחן- עם תכפיל את מספר סדרי משנה ב-10 ותוסיף לזה עוד חצי ממספר המקות שה' העניש את מצרים תקבל מספר....לך לאנדרטה דמאט!!!!

למה רשמתי מכות בק'?!

נו יופי....בואו כולנו נרד על הילד הדיסלקט!!!
תודה חן תהנה גם אתה!!! ד"ש לכל הגדוד אם יש פעולה ואני אדמיין בכנרת שכאילו הים אל ים היה מים תיכון לים כנרת ואני כאילו אשפוך מים...חחח

ל י ד ו

New member
חג פסח שמח וכשר!

להרדם כשקוראים את המגילה?! אנחנו לא בפורים חחח את ההגדה
תאכלו הרבה
ותזהרו לא להשמין :) חג שמח לכולם! חנן אוחיון

the king 25983

New member
חחח... צודק, לא שמתי ../images/Emo23.gif...../images/Emo66.gif

להשמין ממצות... באמת משימה קשה...

AndreaCorr ©

New member
חג שמממיייח!!! ../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif

היי אני יודעת שלא הייתי פה די הרבה זמן אבל חזרתי ובגדול
אז שיהיה לכם חג שמחחחחחחחח וכשר (לא חייב :)!!!
שרון

../images/Emo25.gifhag sameh!! נשמע מצחיק, לא?

סמיון יודע עד כמה זה מצחיק... חוץ מיזה אחים ואחיות שלי (כאן נכנסת מוזיקה רקע של הנזירות האלו ששרות בכנסייה...למרות שזה לא מתאים כי אני באה לאחל לכם ברכה יהודית..חחחח, לא נורא) אז שיהיה לכם חג שמח, תצחקו, תהנו, ותגרמו לאחרים להנות-זה חשוב!! (היום הבנתי את זה) וגם אם ניראה לכם שמשעמם לכם או שלא כיף-תמצאו את הטוב, תאהבו את עצמכם, את המשפחה שלכם את הצמחים, הכל!! אוהבת אותכם הרבה הרבה הרבה לינור

Dont Panic

New member
חג שמח!

שלא יכנסו לכם פרורים של מצות למערכת! זה הורס את הדיסקים!

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

אתה רוצה להגיד לי שנכנסו לך פירורים למערכת?!?!?!?!

שימו לב!! ../images/Emo124.gif עדכון! ../images/Emo124.gif

שימו לב אנשים , נוסף לעמוד המאמרים מאמר חדש!!!! בקטגוריית "מוניקה סקס"!!!!!!!! כולם מוזמנים ללכת לקרוא!!!! תגובות על המאמר?

למעלה