הנה אחד עם עוף
מלית לעוף: 200 גרם בשר טחון 2 כפות שמן 1 כוס מים מלח פלפל שחור משהו כמו רבע כפית קינמון - תלוי אם אוהבים במשפחה חצי כוס אורז 50 גרם צנוברים (אצלנו שמים יותר, כי אוהבים את זה) לבישול של המעודה 1 ק"ג של תפוח אדמה עוף בינוני נקי (אנחנו מכינים את זה גם עם בשר, אבל צריך לדעת לתפור בשביל זה...
) שמן לטיגון מים מלח ופלפל שחור קינמון (שוב לפי הטעם, לא הרבה) העוף - שמים את האורז והבשר בפנים - כמו שמכינים ממולאים (מכשי) מבשלים את זה קודם לכן ביחד, ואז מכניסים לעוף - וזה מקבל טעם של העוף בזמן העשייה... (צריך לסגור את העוף עם חוט או עם קיסמים...) תפוחי האדמה: חותכים אותם לקוביות (ללא הקלפיה) לא גדול מידי ולר קטן מידי. משרים כשעה במים קרים עם כף מלח. לטגן את העוף הממולא מכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע זהוב. מוסיפים מים עד שהם מכסים את העוף ומבשלים עד שהעוף רל לגמרי (בערך שעה) בסיר נפרד, מטגנים את תפוחי האדמה בשמן ואז מסננים אותם. לסיר עם העוף מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים מתבלים ומבשלים עוד כחצי שעה. * אפשרי במקום עוף להכין את זה עם בשר שריר, רק שצריך לפתור אותו לאחר מכן.