אלו אלו 10 המכות

שלמונזה

New member
../images/Emo156.gif אלו אלו 10 המכות ../images/Emo168.gif

יאללה כבכול שנה, מה הם עשר המכות שנפלו השנה על הרוק הישראלי?

dsol

New member
10 מכות !_../images/Emo189.gif

1. להקת סינרגיה מקבלת את תואר "להקת השנה" .... בעצם זו מכה שהם עדין קיימים...
2. אריק ברמן צובר תאוצה ודיי מצליח למרות שהוא לא כל כך טוב.. וזה שהוא יוצא רימון בטח תרם לדבר
3. בית הבובות מתכננים להוציא דיסק שני...
4. נותנים לילדים בכיתה ז' להוציא דיסק ברמה של.. בעצם נראה לי שצריך להמציא רמה חדשה בשביל מה שהם עושים (למי שלא הבין... ביט 69 )
5. שייגעצ מוציאים אלבום שלישי ומיותר שרק מוכיח כמה הם היתדרדרו אחרי הדיסק הראשון, כל כך חבל לי
6. יהושע לימוני עוד לא הוציא את הדיסק השני שלו
כן ! זה מכה מבחינתי... אני ממש מצפה לדיסק הזה
7. מרסדס בנד מתפרקים... וחוזרים עם הרכב שונה
שלטעמי הרס אותם קצת ככה שזו מכה ! 8. גלגל"צ ממשיך להיות הגוף הראשי שקובע מי יצליח ומי לא... מישהו צריך לשבור את המונופול הזה או לפחות להכניס כמה אנשים עם טעם טוב לישובות הפלייליסט שלהם כדי שלא יכינו רק את יוצאי רימון והכוכבים לרגע מיידית לרשימה 9. עדין אי אפשר להשיג את "קצת פורקן קצת חום קצת אהבה" של חיים צינוביץ' בחנויות הדיסקים.. וגם לא בחנויות יד שניה
10. להקת NOVA מתפרקת
... לא שנראה לי שהרבה מכם הכירו אותם... אבל עדיין
ממש עצוב לי מזה

כנ"ל!! אריק ברמן הכי מוערך אצלי

הוא גאון מוזיקאלי לטעמי! אבלי היי! כל אחד והטעם שלו!

dsol

New member
מה נעשה...../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

מה יש לך להציע ? ושייגעצ טובים.. רק שהחדש שלהם ממש אכזבה מבחינתי !

ממש אכזבה

ישבתי בהתלהבות אחרי שני הסינגלים הראשונים הטובים, ציפיתי לאיזה דיסק מצויין (לפחות כמו משקאות חריפים), וקיבלתי דיסק משעמם וגלגלצי (טוב, לפחות יחסית אליהם). ומאוד התאכזדתי. למרות שכן יש כמה שירים טובים. אלה חלק מהמכות שלי: 1. הראל סקעת. 2. הדיסק של נינט (זמרת עם איכויות כאלה מוציאה דיסק כזה?...נו באמת...) 3. שלמה ארצי מוכר 60000 דיסקים בשבוע. 4. "אני צוחק איתך" של משינה 5. הדיסק של היהודים עדיין לא יוצא 6. אביב גפן נעשה מעפן (ארומה, עם הזמן, נינט וכו') 7. עמ"י 2007...נורא ואיום 8. רימון הולכים ומציפים את גלגלצ...ואת רוב שוק המוזיקה בארץ לצערי. 9. גלגלצ ממשיך להכתיב לנו את המוזיקה בארץ (למרות שלפעמים זאת מוזיקה טובה) 10. כנסיית השכל ממחזרים את עצמם. וברוב המקרים בצורה לא טובה..
בטוח אני אחשוב על עוד דברים, אבל זה מה שעולה לי בראש ברגע זה... וד"א - לא לפי סדר מסויים!!!

IkMfNiY

New member
הם גם לא ממחזרים ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אם הם היו עושים סתם דיסק אוסף, אפשר היה להגיד שהם ממחזרים, אבל באוסף הם עיבדו את כל השירים שלהם בצורה אחרת ושונה עם כלי מיתר. יעל

dsol

New member
שלמה זה לא מכה !_../images/Emo189.gif

זו ברכה
ומשקאות דיסק סביר... אין ני"ר

תגובותיי

1. אני לא אהבתי את מה שכנסיית השכל (ונראה לי שאני היחיד בארץ שלא אהב את זה, אבל עדיין, זהו טעמי בלבד). נכון, הדיסק הזה החזיר אותם לתודעה, אבל אני הייתי מעדיף לשמוע חומרים חדשים. 2. שלמה ארצי..עוד פעם, זאת דעתי בלבד

IkMfNiY

New member
גם אני הייתי מעדיפה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

חומרים חדשים [מן הסתם] והם באמת עובדים/יעבדו על דיסק חדש, אבל האוסף שלהם פשוט מדהים [וגם ההופעות...]. יעל

למעלה