Groovy Benjemin
New member
../images/Emo156.gif בואו נעשה חידונים ../images/Emo70.gif
חברים ואנשים יקרים , חשבתי שלכבוד פסח בואו נפתח מדור חידונים לפי רמות : Easy, Medium, Hard - תוכלו לעשות חידונים שאתם ממציאים את השאלות, או להשאיל חידונים מאתרים מפורסמים של זינה . אני כבר שאלתי לפי שלושת הרמות, שלושה חידונים ובקרוב אפרסם אותם, לאחר שכולם כמעט יפתרו בפורום . אני ישלח את התשובות . ואותו הדבר גם אתם תעשו
כול אחד שרוצה
ימציא / יקח חידון לפי רמתו וישאתגר אותנו ...
It Will Be Nice, Don't Ya think, D E A R - Callisto, warrior queen
נ.ב.
הנה אתגר, אך לא חידון . האתגר הינו (עשו רשימה) לפי : כמה פעמים מתו זינה וגבריאל (יחדיו, וכול אחת לחוד) במהלך כול הסידרה
אני כבר עשיתי רשימה, כי לפני שנה היה את האתגר הזה, ועניתי על האתגר והצלחתי . אז בכותרת האדומה המצורפת לכותרת ההודעה שכתוב מצורף קובץ [doc] אם אתם רוצים לדעת את התשובה, כנסו לדף ה- Word שלי, אם לא, בינתיים תענו בעצמכם
נ.ב. 2
Cally1 היקרה , מה שלומך
זוכרת אותי
זה אני בן
הייתי בפורום במשך שנה (ועזבתי לאחר חצי שנה כשנגמרה הסידרה בש.ח בעונתה השישית ב- "Star World", בקיצור תקראי (אם תרצי ...) את ההודעה שלי שנקראת (נראה לי) א נ ש י ם, ההודעה הראשונה שלי מהתאריך ה- 22.4 ותזכרי אותי . אז היית סוף הדרך, וואו כמה זמן עבר
[ תכתבי לי במסרים, ונחזור לדבר ...
חברים ואנשים יקרים , חשבתי שלכבוד פסח בואו נפתח מדור חידונים לפי רמות : Easy, Medium, Hard - תוכלו לעשות חידונים שאתם ממציאים את השאלות, או להשאיל חידונים מאתרים מפורסמים של זינה . אני כבר שאלתי לפי שלושת הרמות, שלושה חידונים ובקרוב אפרסם אותם, לאחר שכולם כמעט יפתרו בפורום . אני ישלח את התשובות . ואותו הדבר גם אתם תעשו