מחר לא יהיה לי זמן לאחל לכולן חג שמ אני מאחלת לכל בנות ובני הפורום הנפלא הזה חג שמח ומאושר.
ש שלולית3 New member 11/4/06 #1 מחר לא יהיה לי זמן לאחל לכולן חג שמ אני מאחלת לכל בנות ובני הפורום הנפלא הזה חג שמח ומאושר.
N night mistress New member 11/4/06 #2 חג שמח ומאושר../images/Emo9.gif שנאכל הרבה מצות ונטייל בכל הארץ
W wildspirit New member 11/4/06 #6 ../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo155.gif שיהיה אחלה חג שמח לכולם שיהיה שמח ומאושר לא לאכול הרבה מצות - אחרת יהיו נפיחות אבק חג שמח
../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo155.gif שיהיה אחלה חג שמח לכולם שיהיה שמח ומאושר לא לאכול הרבה מצות - אחרת יהיו נפיחות אבק חג שמח
W wildspirit New member 11/4/06 #7 ../images/Emo156.gifחג פסח שמח../images/Emo156.gif מאחלת לכם חברים שיהי לכם אחלה חג שמח לא לאכול הרבה ... ושיעבור עם המצות בקלות
../images/Emo156.gifחג פסח שמח../images/Emo156.gif מאחלת לכם חברים שיהי לכם אחלה חג שמח לא לאכול הרבה ... ושיעבור עם המצות בקלות
ע עידיתוש והאוצרות New member 11/4/06 #9 חג פסח שמח |פרמידה| מאחלת לכל אנשי הפורום חג פסח שמח חג אביב שמח ומלא ריחות נעימים מקוה שתהנו בחופשה ושיהיה לנו ימים נעימים לטיולים חג שמח
חג פסח שמח |פרמידה| מאחלת לכל אנשי הפורום חג פסח שמח חג אביב שמח ומלא ריחות נעימים מקוה שתהנו בחופשה ושיהיה לנו ימים נעימים לטיולים חג שמח
S shooli90 New member 11/4/06 #18 חג פסח שמח../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo142.gif ואביבי לכולן שתהיה לכולנו הרבה פריחה בכל מעשה ידינו ושכולן יהנו היכן שיהיו ולך טליה חופשה נעימה תחזרי עם הרבה כוחות רעננים
חג פסח שמח../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo142.gif ואביבי לכולן שתהיה לכולנו הרבה פריחה בכל מעשה ידינו ושכולן יהנו היכן שיהיו ולך טליה חופשה נעימה תחזרי עם הרבה כוחות רעננים
כ כ ל נ י ת1 New member 11/4/06 #11 חג שמח מקומונת עולם הסריגה ../images/Emo155.gif http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=13791
חג שמח מקומונת עולם הסריגה ../images/Emo155.gif http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=13791
K kajal New member 11/4/06 #13 ../images/Emo155.gif חג פסח שמח! ../images/Emo161.gif שיהיה לכם אחלה חג פסח כשר ושמח חג אביב מאושר שהאפקט שלו ימשך כל השננננננננננננה
../images/Emo155.gif חג פסח שמח! ../images/Emo161.gif שיהיה לכם אחלה חג פסח כשר ושמח חג אביב מאושר שהאפקט שלו ימשך כל השננננננננננננה
R rachel1234 New member 11/4/06 #14 חג אביב שמח ופורח..בהצלחה לעידיתוש בתפקיד החדש..בהצלחה לנייטי בארגון הסדנאות (כן ירבו)..נסיעה טובה לטליה..שמשאירה אותנו פה ו..דיינו.
חג אביב שמח ופורח..בהצלחה לעידיתוש בתפקיד החדש..בהצלחה לנייטי בארגון הסדנאות (כן ירבו)..נסיעה טובה לטליה..שמשאירה אותנו פה ו..דיינו.