סופשבוע פרוע וכשר!

little WhiSper

New member
../images/Emo156.gifסופשבוע פרוע וכשר!../images/Emo156.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

Wrath Within

New member
../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : אמג The Path
שיר השבוע כללי: צ'ילדרן צ'ילדרן צ'ילדרן!!! להקת\אמן השבוע: כנ"ל. אלבום השבוע: משהו של צ'ילדרן? אלבומים של הימ. אדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה
משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לדבר עם חברה:\ משהו רע שקרה השבוע: לאדעת. מאכל השבוע: מה כבר יכול להיות? מצה?
משהו חדש השבוע?: פלאפון:] ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: Hate Crew Deathroll לינק/אתר השבוע: יוטוב. ואותו כולם מכירים אז לא צריך D: סרט/סדרה/ספר השבוע: "שודדי הקאריביים 2" ג'וני דפ
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א:] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להתכונן לכל המבחנים
משהו שאתם מקווים שיקרה: לנסוע לת"א !! בלאט. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את כל האנשים שאני אמורה לפגוש בת"א:] שיר שפתחתם איתו את השבוע: In Your Face של צ'ילדרן סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונת השבוע!
אלקסיייייייייייי

FFTL

New member
כמה נחמד לי:]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : פור יו.
שיר השבוע כללי: מלאאאאאאא!#$ :] להקת\אמן השבוע: הימ, פאראמור..ועוד כמה.
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: שקד. :] משהו טוב שקרה השבוע: חודש
, טיול שנתי, חופש! משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: מצה?
משהו חדש השבוע?: סווצ'ר של באטמן וחולצה כזו חמודה של פאמלי גאי. :] ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ישנןבנות, האנטומייה של גריי, אולי הפעם. :) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסח. :] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כולם נוסעים לבומבמלה! :O משהו שאתם מקווים שיקרה:| ת"א יום רביעי. :] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כולם! שיר שפתחתם איתו את השבוע: עאאא...פאראמור.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נחמדדדדדדדד@!#$%$!@&@ ו...תמונת השבוע -טיול שנתי!

5ifi

New member
היום יום ראשון?!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : נהההההה שיר השבוע כללי: נהההההההה להקת\אמן השבוע: נהההההההה אלבום השבוע: נהההההההההההה אדם שעשה לכם את השבוע: נההההההה משהו טוב שקרה השבוע: נהההההההה משהו רע שקרה השבוע: נההההההההה מאכל השבוע: איייייייייכס משהו חדש השבוע?: לאאאאאאאא ציטוט שמאפיין את השבוע: "אבק זה לא חמץ" יה, רייט. ציטוט שעשה לכם את השבוע: נהההההההה לינק/אתר השבוע: נהההההההה סרט/סדרה/ספר השבוע: מעבר ליער- זה סרט בצחיק/ לרכב אל חופש- ראיתי לראשונה והתאהבתי במאט!!!/ ספר הספרים- התנ"ך. מתכונת עוד שבועיים... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה קקי שבוע- אם לא שמתם לב. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש כיפי? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חופש חרא? משהו שאתם מקווים שיקרה: שאלות פה חוזרות על עצמן!!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נההההההההה שיר שפתחתם איתו את השבוע: נההההה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: האמפי שלי נפטר!!!!!

inbal287

New member
אדווה../images/Emo99.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Sweet Pandemonium
שיר השבוע כללי: Goo Goo Dolls - Become Stream Of Passion - Passion 12 Stones - Lie To Me Reamonn - Star שפיות זמנית - הקיץ האחרון להקת\אמן השבוע: הימ, GGD אלבום השבוע: HIM - Love Metal בשישי בערב שמתי אותו, פול ווליום, חלונות פתוחים, חושך בחדר מלבד נרות ואני על המיטה פשוט עוצמת עיניים ומקשיבה לאלבום המדהים הזה
. אדם שעשה לכם את השבוע: תרצה, ריטה, שני משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר, פיתוח קול, ארבעה ימים בבית, ארבעה ימים מדהימים בבית... המון שיחות עם חברות שלא יצא לי לראות הרבה זמן. משהו רע שקרה השבוע: שלא משנה עד כמה טוב לי, בפנים עדיין רע לי ועצוב לי ובא לי לצרוח... בא לי לא להיות אני. מאכל השבוע: האוכל של סבתא, הכל פשוט
משהו חדש השבוע?: בגדים מושלמים
ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: תעביר את זה הלאה/-/איש הקוביה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע 13 נגמר!!!1
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אס"ק? סביר להניח שלא... אבל לפחות יוצאים חמשוש... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחן סוף
משהו שאתם מקווים שיקרה: לעבור את המבחן סוף, בציון נורמלי רצוי! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מה זה משנה
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Goo Goo Dolls - Slide [מעין מסורת בתכלס] סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון שבוע אחרון. פאקינג שבוע אחרון של הקורס הבלתי נגמר ונסבל הזה... אני לא מאמינה ששרדתי את זה!

little WhiSper

New member
חמודה שלי

איך יכול להיות שכבר הסוף קורס שלך ועדיין לא נפגשנו?! יום ראשון הקרוב חובה
.

amusement

New member
הלו הלו.

לא נכנסתי יומוחצי ואני כבר מרגישה לא קשורה
שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : אוף, נראה לי ש love you like i do. יותר מדי הזדהות.
שיר השבוע כללי: postcard - amit erez להקת\אמן השבוע: עמית ארז, בהחלט [בהנחה שHIM מחוץ לתחום].
אלבום השבוע: decemberunderground/afi ו - לאבסונגס. אדם שעשה לכם את השבוע: מאזי, מעריצה של HIM מברזיל.
משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי אנשים חדשים. משהו רע שקרה השבוע: איבדתי מעט מעצמי. מאכל השבוע: מצה עם שוקולד D:
משהו חדש השבוע?: ג'ינס שחור וכ"כ יפה...
ציטוט שמאפיין את השבוע: *** ציטוט שעשה לכם את השבוע: *** לינק/אתר השבוע: http://www.samapple.com/passoverImg/schlepping.swf *נוט טו סלף: אני חייבת ללמוד איך מתעסקים עם לינקים כאן* סרט/סדרה/ספר השבוע: *** שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הסופ"ח (נו, סוף חופש!)
משהו שאתם מקווים שיקרה: משהו טוב, העיקר. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מישהו שיודע לחבק חזק. שיר שפתחתם איתו את השבוע: wicked game. זה נהפך להרגל לפתוח איתו את הבוקר.. אני לא עמוקה הפעם.
לילה טוב

ImNOTokay1

New member
עונה. ^^

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : פור יו,לוב יו לייק איי דו.
שיר השבוע כללי: Papa Roach-Take Me. כל השירים של The Used. Papa Roach-Forever COB-In Your Face. כל Scream Aim Fire של Bullet For My Valentine. להקת\אמן השבוע: דה יוזד כלכך.
אלבום השבוע: כל האלבומים של דה יוזד והאלבום החדש של בולט.
ס'גיוון הא? XD אדם שעשה לכם את השבוע: ממ,לא'דעת.
משהו טוב שקרה השבוע:
חופש.
הסדר מאחורינו.
היינו משפחה מצומצמת.
יום הולדת לאבא. מה שמזכה אותי בסופלה.
אליס. כןכן,תתפלאי. D: משהו רע שקרה השבוע:
תיגבורים בחופש.
שיעורים.
מצות. |מקיא| מאכל השבוע: אממ,במבה ._. משהו חדש השבוע? כלום. ציטוט שמאפיין את השבוע: אין. ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין. לינק/אתר השבוע: יוטיוב. סרט/סדרה/ספר השבוע: "סיפור אהבה בלתי נשכח"- גם בפעם הרביעית הוא מרגש. ;; סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ.. יש לי מחר בצפר,עזבו אותי באמא שלכם! ~יפניתמייללת~
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש פורום MCR.
לישון אצל עדי.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: תיגבורים. ללמוד למבחנים. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה מפגש מוצלח ושלא נתפזר בסנטר כרגיל.
שאני אקנה את בולטס של MCR ועוד דיסקים שאני רוצה. שאמא תביא לי מספיק כסף לת"א. שיהיה לי עם מי לחזור מת"א. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל הבנות מ-MCR.
שיר שפתחתם איתו את השבוע: אר יו דאד יאט? של צ'ילדרן. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין. ו...תמונת השבוע! תגובת מהירה נו. ;;

RockStar2

New member
עונה!!!!!!! וחג שמח לכולם!!

שבוע שעבר: שיר השבוע של Your Sweet six six six :HIM שיר השבוע הכללי:And Love Said No - HIM יאוו שיר מהמם!! כמו כל השאר...XD להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:Love Metal אדם שעשה לכם את השבוע:ville valo....בנאדם פשוט משגע.... משהו טוב שקרה לי השבוע:הסדר פסח עם כל האוכל.......יאמי!!! משהו רע שקרה לי השבוע:כן...לא ראיתי את אהובי אבל חכו להשבוע!!! מאכל השבוע:סלט ביצים......הסלט הכי אהוב עליי!! משהו חדש השבוע:הורדתי שירים של דייויד קוק מי שלא מכיר הוא - טונה!! ציטוט שמאפיין את השבוע:"חתיך מה את רוצה?" (חחח XD) ציטוט שעשה לכם את השבוע:"להכיר חברת אמת".....כן בטח שמענו >< אתר השבוע:tepesh.tipo.co.il כנסו לזה ,זה אתר יפה שאני וחברה שלי בנינו!! סרט השבוע:קליק(2006)!! אני אוהבת את אדם סנדלר!! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אני אוהבת את וילה ואלו ואת **** שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:ללכת לדיזינגוף! שבמקרה אני הולכת היום! משהו שאני לא מחכה לו השבוע:ללראות שוב את החברת שקר שלי.. משהו שאני מקווה שיקרה:שוילה ולאו\אבריל לאבין\מיי כמיקל רומאנס יבואו לארץ!!! אדם שרוצים לראות:את **** וראיתי אותו!!!! שיר שפתחתי איתו את השבוע:your Sweet si Six Six -HIM משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:לא נגעתי בשיער היפה... תמונת השבוע:

../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Poison Girl
שיר השבוע כללי: Walking After You - Foo Fighters.
להקת\אמן השבוע: ממ... Bush. אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: ת"א:) משהו רע שקרה השבוע: עייפות, מת'.
מאכל השבוע: אין דברים טעימים בפסח >: שיהיה צ'יפס... משהו חדש השבוע?: נעליים, כפכפים, שתי חולצות
ציטוט שמאפיין את השבוע: "never been so lonely, never felt so good". ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: סאותפארק. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: - שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון הרבה? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ללמוד למתמטיקה, סוף החופש.
משהו שאתם מקווים שיקרה: הו,כלמיני. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו
, חברות וזה. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת S: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

RockSter

New member
חחחחחחחחחחחח

תמונה גאונית!!!! ****גמאני בעד להשמיד את גילי מ"ארתור"*******

../images/Emo155.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אני חייבת לומרand love said no ו killing loneliness. שיר השבוע כללי:clevermind שלPOTF להקת\אמן השבוע:HIM ו POTF אלבום השבוע:revolution roulette של POTF אדם שעשה לכם את השבוע:וילה משהו טוב שקרה השבוע:הוא הסתיים משהו רע שקרה השבוע:שכולם בחופש ואני עובדת! מאכל השבוע:קניידלך משהו חדש השבוע?:לא. ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:החיים ע"פי נד סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא במיוחד. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיסתיים משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:אין משהו שאתם מקווים שיקרה:לא חשבתי על זה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:עזבו אין מצב שזה קורה שיר שפתחתם איתו את השבוע:WLADE סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:לא. ו...תמונת השבוע!

linkintrance

New member
../images/Emo157.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :>< שיר השבוע כללי:4 דקות, כי אני מתעצלת להעביר לאנגלית. להקת\אמן השבוע:מדונהה אלבום השבוע:>< אדם שעשה לכם את השבוע:ליזקעע משהו טוב שקרה השבוע:ישנתי אצל ליזה והכנו סושי. משהו רע שקרה השבוע:לא ראיתי כבר שבועיים את החיתיך מהעבודה. בוהוו מאכל השבוע:>< משהו חדש השבוע?:נופ ציטוט שמאפיין את השבוע:"בטח שרונה שתלה פה את כל הפרחים, ואח"כ תבוא לאסוף, היא כזו נרקומנית" ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ת"א! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:להכין עבודות וללמוד למבחנייםםם משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני אתקל בחתיך בלי קשרלעבודה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:את המלצר החתיך.
שיר שפתחתם איתו את השבוע:4 דקות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שזה לא הולך להיות חופש אלא למידה בבית. |בוכה|

למעלה