סקר חדש

bleeding guitar

New member
נא לא להניח אוטומטית שאני בן ../images/Emo168.gif

(ולא אוסיף בגלל שאני כותבת בנושא ספורט
) ותכלס אין מספיק מאמנים מנוסים כרגע בארץ, את הטובים שלנו שלחנו לחו"ל. יוחזר פיני גרשון לאלתר

Raz Amir

New member
להחליף את סימונס.

השחקן הכי מיותר ברוטציה של מכבי. אנחנו לא צריכים בולתנטאל, למכבי יש מספיק שוטרים טובים גם בלי סימונס ונמאס לבנות על שחקן ש"אולי היום" זה יהיה היום שלו... צריך גארד רציני שיוריד עומס מארויו וטל. זה צריך לקרות במיידי. לגבי וויט, לתת לו לפחות עד סוף השלב הראשון ביורוליג ורק אז לחתוך אם צריך. מאמין שכבר אז גם יהיו יותר אופציות בשוק ואולי עד אז הוא גם יתגלה כמשהו אחר לחלוטין.

BeN ShaDe

New member
ברחתי בתשובה 1.

יש במכבי כשרון , אבל רק צריך שהוא ייתחבר ביחד (וכמו שאמרתי - כמה שיותר מהר יותר טוב).

אמרתי ואני אומר את זה שוב

צריכים להחזיר את ספאחיה בחזרה. פיני גרשון כבר לא יחזור זה ידוע, ספאחיה רק מחכה שייפנו אליו. בעונה של ספאחיה אולי מכבי נכנסה לפיגור של 14 מול יריבותיה אבל לפחות ניצחה את המשחק. זה עדיף במקום להפסיד. יוחזר ספאחיה!!

בינתיים 1.

יכול להיות שבהמשך זה ישתנה. על כל פנים ובלי קשר למצב הקונקרטי הזה, אני אדם אופטימי חסר תקנה.

בתור "מאמן בחצי גרוש" מהכורסא

מכבי תל אביב היא כמו פרארי: יכולה להגיע למהירויות גבוהות. אבל לא בארץ. באירופה, עוד איכשהו עומד לרשותו של בירנבוים כל הסגל. בארץ עם החוק הרוסי הוא צריך לשחק כיסאות מוזיקליים תוך כדי משחק. לא מציאה בכלל. הבאת זר נוסף לא תפתור את המצב הזה. אלא אם כן - מדובר בשחקן שמכיר את המערכת של מכבי ושזמן ההסתגלות שלו קצר והתרומה שלו למועדון גדולה. אני יודע ששאראס, באסטון ופארקר אלה שמות לא ריאליים. לא עולה לי כרגע מלבד אולי אולי אריאל מקדונלד מישהו העונה להגדרה הזו. וגם זה, בהנחה שהוא פנוי וכשיר ורלוונטי עדיין לרמת המשחקים של היורוליג. את בירנבוים בשלב זה אני לא חושב שצריך להחליף. צריך לתת לו 2 ואבן לפני תחילת כל משחק. ההצגות שהוא עשה במשחק מול גליל יעלו למכבי ב 6-8 נקודות למשחק. ולא נראה לי שמכבי יכולים להרשות לעצמם להתחיל כל משחק בפיגור של 6-8. בנוגע לרעיון הציונות שהועלה פה - אפשר להשיג את זה במספר שיחות מוטיבציה. אפשר גם לקנוס את כל הסגל ב 5000$ כ"א ולהגיד שהכסף יוחזר במספר נק' ציון במהלך העונה לפי מצב הקבוצה: המיקום בליגה וביורוליג/העפלה לטופ16/גביע המדינה/וכו'. או לחילופין יוחזר כפול מהקנס אם הקבוצה תייצר מאזן של 14:0 שיכפר על הזוועה במהלך ההכנות.

למעלה