עדכונים בערוץ 3

../images/Emo156.gifעדכונים בערוץ 3../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אלה הם עדכונים שקיבלתי מהמנהלת שידורים של ערוץ הוט 3, אז תודה רבה להם
בע"ה כל שבוע אעדכן לגבי השבוע הקרוב בערוץ
אנשים יפים
-סדרה חדשה
דרמה ניו-יורקית מתוקה של רשת ABC.
לאחר שבעלה בורח מהבית עם המאהבת שלו, ליין קאר עוזבת את העיירה הקטנה בניו-מכסיקו ופוצחת בחיים חדשים בניו-יורק, יחד עם שתי בנותיה המתבגרות. העיר הגדולה מהווה עבור השלוש קרקע מצוינת לשלל חוויות והרפתקאות, במיוחד בתחום האהבה, הלימודים והעבודה.
סופי, הבת הצעירה, זוכה במלגת לימודים בבית ספר פרטי יוקרתי, המייצג את כל השונה מעולמה הקודם, ועושה מאמצים רבים כדי להשתלב בין התלמידים הסנובים, המכונים "אנשים יפים". שני נערים שונים נמשכים לסופי, בזכות קסמה וצניעותה, האחד חתיך ופופולרי והשני אמן רגיש ואאוטסיידר.
קארן, הבת הבכורה, חולמת להיות דוגמנית, אך מגלה במהרה כי למרות שבעולמה הקודם היא נחשבה תמיד ל"יפה מכולן", בניו-יורק התחרות אכזרית והיא לא מספיק רזה וגבוהה.
האם, ליין קאר, מנסה כעת להגשים את חלומה להיות מעצבת אופנה. היא מצליחה להשיג עבודה מדהימה אצל מעצב נחשב, אך הבעיה היא שהתפקיד דורש ממנה מגע יום-יומי עם האקס המיתולוגי שלה מימי הקולג', מיליונר נשוי שעדיין די מאוהב בה.
בתפקידים הראשיים: דפנה זוניגה (ג'ו מ"מלרוז פלייס"), שרה פורט, טוריי דה ויטו, ריקי מייב וג'קסון רתבון. ימי רביעי, בשעה 21:15, החל מ-28.3 שידור נוסף: ימי שישי, 20:25 (החל מ-30.3, מיד אחרי "אמריקן איידול") ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
העונה השנייה של האלופה
הטלנובלה המצליחה "האלופה" של הוט 3 חוזרת
"האלופה" מספרת את סיפורים של שחקני כדורגל וחייהם האישיים שמלאים סודות, אהבות, שקרים, כסף, זוהר ועוד הרבה דברים מותחים במיוחד
מהעונה הראשונה נפרדנו כאשר סער פדידה ומיטל אוגנסיאן היו ביאכטה כשלפתע נשמע פיצוץ וכולנו נשארנו עם מתח ועם שאלות רבות: מה קרה עם סער ומיטל על היאכטה? האם תום וסיגי נשארו יחד? האם ליאן הצליחה להתגבר על הפרידה מסער? ועוד שאלות רבות.. כל זה ועוד, כמובן בעונה השניה של "האלופה"
לעונה השניה מצטרפים שחקנים חדשים כמובן, וביניהם
ג'וליה לוי בוקן שמגלמת את ניקי
-מאמנת ווינרים שמגיעה ל"הכוח".
עופרי פרשקולניק שמגלמת את קארין טבת
- עיתונאית שנונה, עוקצנית ומתנשאת. היא אינטליגנטית, חדה ומרושעת, שאוי לאישה או לגבר שייפלו לחוד לשונה. היא מגיעה מתל אביב המעודכנת להתגורר בירושלים שנואת נפשה, בגלל בעיות רומנטיות שהיו לה בת"א.
קרן ברגר שמגלמת את יעל טבת- אחותה של קארין, וההפך הגמור מאחותה הקלילה והפוזאיסטית. יעל היא אנרכיסטית רדיקלית ושונאת גברים.
טל ירימי שמגלם את דורי בר-אל
-הבעלים החדשים של הקבוצה. הוא מאוהב בליאן זליג היפה ומעוניין להתחתן אתה.
איתי תורג'מן שמגלם את אסי תבריזאצ'י -
אסיר משוחרר שאיציק לוקח תחת חסותו, ברגע של משבר בקבוצה, ומביאו לתקופת מבחן בקבוצת "הכח ירושלים". בנעוריו היה כוכב כדורגל, מין אלי אוחנה צעיר, כשרון מולד והבטחה ענקית. התהילה המוקדמת הובילה איתה גם יהירות גדולה, כוחניות מופרזת ובסופו של דבר גם הרס עצמי
ימים א'-ה', 20:05, החל מ-25.3 שידורים נוספים: מדי לילה ב-00:05, למחרת ב-14:00, ובימי שישי מרתון פרקי השבוע החל משעה 14:00 ובהזמנה מיידית ב-HOT VOD ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ מה קשור
תוכנית בידור חדשה
תכנית יומית חדשה של "מה קשור
" הלא הם שלום מיכאלשווילי, אסי ישראלוף וציון ברוך
שבה הם יעשו מופעי סטנד אפ, ישירו, יצחיקו, ירקדו, ישחקו ויגלמו דמויות חדשות.
בנוסף יתארחו בתוכנית גם סלבריטאים שונים וגם נקבל הצצה למאחורי הקלעים
. ימים א'-ה', 20:45, החל מ-25.3 (שידור נוסף: מדי לילה ב-23:35 ולקט המיטב של תכניות השבוע בימי שבת ב-21:25) ובהזמנה מיידית ב-HOT VOD ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

חלק ב'../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

מלרוז פלייס - כל העונות מההתחלה! לכל מי שהתגעגע, סדרת הדרמה המיתולוגית של דארן סטאר ("בוורלי הילס 90210", "סקס והעיר הגדולה") והמפיק האגדי ארון ספלינג. מגיעה כעת לסיבוב נוסף ב-HOT3. כזכור, העלילה עוקבת אחר קורותיהם של בני עשרים פלוס, הגרים בבית דירות יוקרתי באחת השכונות האופנתיות של מערב לוס-אנג'לס, על האהבות, הקריירות, רגעי האושר והתסכולים של חייהם. הסדרה של רשתFOX שודרה בהצלחה רבה בין 1992 ל-1999.
עם: התר לוקלייר, תומס קלאברו, אנדרו שו, גרנט שואו, ג'וזי ביסט, רוב אסטס ועוד. ימים א'-ה', בשעה 00:40, החל מ-25.3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ספורטס אילוסטרייטד - הזדמנות שנייה
הזדמנות שנייה לצפות בשתי תכניות ספיישל הקיץ של מגזין האופנה היוקרתי "Sports Illustrated". שני הספיישלים שישודרו ביום שישי, זה אחרי זה, מציעים מבט על דגמי בגדי הים של קיץ 2006 ו-2007, ובעיקר על הדוגמניות שמציגות אותם על רקע נופים אקזוטים מרהיבים במיוחד. בין הדוגמניות שמככבות בתכנית של 2007 תוכלו לראות את בר רפאלי. ב-2007 עמד הגיליון בסימן מוסיקה, כאשר כל אחת מהדוגמניות הצטלמה לצד מוסיקאי או להקה מפורסמת. בצילומים שנערכו בחופי ג'מייקה, בר רפאלי נבחרה להצטלם לצד חברי להקת "איירוסמית". ספורטס אילוסטרייטד 2006: שישי, 23.3, 15:50 ובהזמנה מיידית ב-HOT VOD ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ביל קוסבי מתארח בד"ר פיל
הקומיקאי המפורסם, ביל קוסבי, מגיע להופעת אורח בעונה השלישית של תכניתו היומית של ד"ר פיל, הפסיכולוג הטלוויזיוני שכבש את אמריקה. אגב, ב-1 באפריל תעלה בערוץ HOT3 העונה הרביעית של התכנית הפופולרית. יום ראשון, 25.3, בשעה 13:15 (ושידור נוסף למחרת ב-07:15) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ פרוייקט מסלול בעונה חדשה
סדרת הריאליטי המצליחה ועטורת התשבוחות בהנחיית דוגמנית-העל היידי קלום, במסגרתה מתחרים 15 מעצבי אופנה מבטיחים שלא זכו עדיין לפרסום. התכנית עוסקת בעולם האופנה הזוהר ומופקת בשיתוף מגזין "ELLE" היוקרתי, כשהתחרות היא בין מעצבי אופנה מתחילים ומבטיחים על עבודה נחשקת אצל אחד ממעצבי אופנה הגדולים. המתחרים הם טיפוסים ססגוניים, שמוכנים לעשות כמעט הכל בדרך לניצחון הנכסף. הדוגמניות היפהפיות שלצדם מהוות גורם לא פחות חשוב, כאשר כל אחדהמעצבים בוחר את הדוגמנית המתאימה לו עבור כל פרויקט שעליו הוא עובד, וכך נוצרת גם תחרות בין הדוגמניות על מקומן בתכנית.
העונה השלישית של "פרויקט מסלול", שעלתה בארה"ב ביולי 2006, זכתה לנתוני רייטינג מרשימים ביותר. העונה החדשה מלאה בהפתעות ומשימות חדשות ומאתגרות, שהיידי קלום מציבה בפני המעצבים המתחרים בתכנית. באמצע העונה המתמודדים והדוגמניות קופצים לביקור בפריס. לצד קלום משתתף בתכנית גם טים גאן - דיקן תחום האופנה בבית הספר לעיצוב "פרסונס", המלווה את המתמודדים לאורך הדרך. בעקבות הצלחת התכנית, טים גאן קיבל לאחרונה תכנית טלוויזיה משלו.
ימי חמישי, בשעה 21.15, החל מ-29.3, בערוץ HOT3 ובהזמנה מיידית ב HOT VOD

always be me mc

New member
מלרוז פלייס../images/Emo99.gif

שלא תטעו בחיים שלי לא ראיתי את הסדרה אבל תמיד רציתי לראות אותה(בעיקר בגלל אליסה מילאנו
) אז אני שמחה שעכשיו תהיה לי ההזדמנות אם כי טיפה חבל שבשעות כאלה הסדרה משודרת אבל מצד שני ממה ששמעתי על הסדרה(הבגידות והתככים) אולי זה לטובה
ולמרות שאני לא חושבת שאני אצפה בפרוייקט מסלול(כי אני מעדיפה את הטופ מודל) אני בהחלט אשתדל לצפות בפרק הזה של ד"ר פיל(בטח יהיה קורע
) ושוב תודה רבה
אני אנעוץ או משהו

גמאני רציתי לראות../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

מכל מה ששמעתי על זה תמיד אמרו שזה סדרה מעולה
אבל באמת חבל שזה מאוחר כ"כ ואין שידורים חוזרים.. במיוחד שהוידיאו לא עובד חחח
ניסיתי לשכנע את אמא ואבא שיזמינו יס מקס, אז אולי הם ישתכנעו מתישהו
ד"ר פיל
אני מתה על זה
אבל לצערי אני בבית ספר בשעות כאלה, אבל בזה כמובן אני אוכל לצפות, חופש
חחח דווקא לא יודעת אם יהיה קורע, אני חושבת שהם ידברו על ההטרדה המינית שטענו שהוא ביצע
שוב, בכיף

YaEl 15

New member
תודה על כל העידכונים!../images/Emo8.gif

אני היחידה שמבואסת מהעונה החדשה של האלופה?
"אנשים יפים" נשמע נחמד...

נשלח../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

בכיף
לגבי האלופה, אני אומנם ביס, אבל ששודר האלופה היה לי הוט לתקופה קצרה אז יכולתי לראות את העונה הראשונה שממש אהבתי, לגבי העונה השנייה, אני לא יודעת, אני דווקא לא מאוכזבת, אומנם בד"כ העונות השניות הן פחות טובות בהרבה מהראשונות אבל אי אפשר לדעת
יכול להיות נחמד

always be me mc

New member
"אנשים יפים" נשמע מעניין../images/Emo13.gif

אני אנסה לצפות
בנוגע לשתי התוכניות האחרות אני פחות מתחברת אבל לא נורא. רווית סחטיין על המידע

גמאני אנסה את זה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

זה נשמע מדליק כזה
חחח הסגנון שאני אוהבת.. וכמובן שהכי מעניין אותי הקטע עם סופיה
מתה על סיפורים כאלה חח טלנובליים משהו אני אשתדל לעשות לזה ספיישל ביום השידור של זה.. ספיישל פתיחה כזה חמוד
בכיף
ובבקשה
רוית עם ו' אחת
חחח לא עובר יום שבו אין מישהו שכותב ת'שם שלי עם 2 ו'.. אבל שלי זה רק עם אחת
חחחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אני גורמת לכולם להתרגל, חחחחח אני מציקה לכולם עם זה

adi love noa

New member
תודה על העידכונים../images/Emo13.gif

"אנשים יפים" נשמע ממש נחמד אני אשתדל לצפות וגם "מלרוז פלייס" נשמע מעולה במיוחד שזה מהתחלה! וגם אני מבואסת מהעונה החדשה של האלופה עונה אחת לא מספיקה

always be me mc

New member
בנוגע לאלופה../images/Emo106.gif../images/Emo35.gif

גם אני מבואסת מזה. יתכן מאוד שרוב תיסכוליי בנוגע לסידרה נובעים מהעובדה שכל הזמן מדברים על זה בבית ספר וכמעט בכל השיעורים(משווים האלופה למחזה בשיעור ספרות, מזכירים את זה בכל שיעור אזרחות), חלאס נמאס..
זה מחרפן. כמה פעמים כבר אפשר לשמוע בכיתה "ראית האלופה?" "זה כמו באלופה!!" שלא נדבר על שיר הנושא של הסדרה והפרסומות...טוב נו שרדנו את זה פעם ונשרוד את זה שוב
אה ולא ממש קשור אבל אני ממש אוהבת את הציטוט בחתימה שלך מ"חברים"

adi love noa

New member
אנשים ממש מגזימים עם האלופה

כולם מחכים שזה יתחיל ולא מפסיקים לדבר על זה...וזה באמת נמאס! חחח "גנבתי" את הציטוט מאיזה שרשור שהיה בפורום חברים...אחד הפרקים האהובים עלי

YaEl 15

New member
מסכימה.

אני יודעת ש"על טעם ועל ריח - אין להתווכח" (
) אבל אני באמת לא מצליחה להבין איך אנשים מרגישים סיפוק כשהם צופים בגסה, הזולה והנמוכה הזאת. רוב האנשים שאני מכירה שצופים ב"האלופה", הם אנשים די רדודים, שמוצאים סיפוק ואושר בדברים שיטחיים וטיפשיים... אני תמיד אומרת "אמור לי באילו תוכניות אתה צופה, ואגיד לך מי אתה" ! אין ספק שזו לא איזו יצירת אומנות. לא מבחינת המשחק, ולא מבחינת התסריט (ובהחלט לא מבחינת שיר הפתיחה...חחח...אבל זה לא קשור לעניין).ואיך שכולם מדברים על זה (כמו שאמרת, always be me mc ) ומזכירים את זה כל הזמן. יצא לי לראות את זה די הרבה פעמים (אח שלי אוהב את זה) ואני מבינה שיש בזה את "גורם-אופרת-הסבון" שממכר אנשים, אבל מי שמגדיר את זה כסדרה האהובה עליו...לא יודעת, סתם מוזר לי...

את מתכוונת לזה ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שזה טלנובלה
דווקא רוב האנשים שאני מכירה צפו בהאלופה, וכולם לא אנשים רדודים, שיטחיים וטיפשיים
חחחח כמו שאמרת, על טעם ועל ריח

YaEl 15

New member
חח...רולי קצת הגזמתי../images/Emo3.gif

אבל לא התכוונתי לזה שזו טלנובלה...פשוט לפעמים הבדיחות שלהם טיפשיות וזולות... חחח...כנראה, את מוקפת באנשים חכמים, אני לעומת זאת...חח...סתאאם.. לא, אבל עכשיו ברצינות - כנראה לא חרשו את זה אצלכם... ולא התכוונתי לפגוע, באף אחד..חחח...אחרי הכל גם אני צפיתי בזה די הרבה...

adi love noa

New member
../images/Emo45.gif

אמור לי באילו תוכניות אתה צופה, ואגיד לך מי אתה-חזק,אהבתי. והשיר באמת מעצבן!

always be me mc

New member
שמי הוא גליה../images/Emo13.gif

וחוץ מההשוואה עם האופרת סבון(כשזה שואף טלנובלה->האלופה) אני מסכימה עם כל מילה ומילה שלך

../images/Emo12.gifמחזה בספרות../images/Emo35.gif../images/Emo41.gifירח|

עד כדי כך
חחחחחחחח אצלנו פעם אחת המורה לימדה יצירה של יהודה הלוי, אז היא סיפרה שבכיתה אחרת שאלו אותה אם זה יהודה לוי מהאלופה
חחחחח אצלנו מדברים על זה כשזה משודר ושומעים ת'שיר נושא הרבה, אבל לא מתחרפנים מזה וחורשים על זה

למעלה