פרק 49 כרגיל, תכתבו מה אתם חושבים על הפרק. העונה משתפרת מפרק לפרק.
M MR Lordi New member 10/5/10 #1 ../images/Emo156.gifפרק 49../images/Emo156.gif כרגיל, תכתבו מה אתם חושבים על הפרק. העונה משתפרת מפרק לפרק.
../images/Emo156.gifפרק 49../images/Emo156.gif כרגיל, תכתבו מה אתם חושבים על הפרק. העונה משתפרת מפרק לפרק.
T Titush Black New member 10/5/10 #2 ../images/Emo58.gif מה??? למה??? למה את ליאו למה? כואב הלב, באמת!@ לא הבנתי את הקטע של גיא. כאילו, כן, הוא עצבני והכל, אבל הוא באמת מתנהג כמו ילד קטן. הלוואי שאדם כבר יקח חלק יותר פעיל בתוכנית! אבל כרגיל, פרק מעולה. אין ספק שהעונה הזאת פשוט ענקית
../images/Emo58.gif מה??? למה??? למה את ליאו למה? כואב הלב, באמת!@ לא הבנתי את הקטע של גיא. כאילו, כן, הוא עצבני והכל, אבל הוא באמת מתנהג כמו ילד קטן. הלוואי שאדם כבר יקח חלק יותר פעיל בתוכנית! אבל כרגיל, פרק מעולה. אין ספק שהעונה הזאת פשוט ענקית
R roman141 New member 10/5/10 #3 יש לי יסס אבל אני מכור לחצויה ראיתי את כול העונה הראשונה ועכשו את העונה השניה אין על חצויה סדרה הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםם מכורר <<<
יש לי יסס אבל אני מכור לחצויה ראיתי את כול העונה הראשונה ועכשו את העונה השניה אין על חצויה סדרה הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםם מכורר <<<