בוקר טוב נשמות!@#$#@$@#$@#$#@$#@

../images/Emo156.gif../images/Emo189.gifבוקר טוב נשמות!@#$#@$@#$@#$#@$#@

הגיע הזמן להתעורר! אפריל הגיע!@$##@$
שנת החורף של הפורום נ-ג-מ-ר-ה! האביב מתדפק לו על שערי הפורום ואיתו תקופת הפריחה שלנו
חודש אפריל הולך להיות חודש מוצף ביותר בפורום "חומר מקומי", אז תבואו, יהיה אחלה.
מוכנים לסכם את מרץ?
השיר המושמע ביותר החודש ברדיו ירושלים 101FM הוא "רציתי" של דור דניאל.
וכן, חמשת האמנים הישראלים המושמעים ביותר החודש ברדיו ירושלים הם: 1. אייל גולן
2. דור דניאל 3. הפרויקט של עידן רייכל 4. שרית חדד 5. קובי אפללו / יאיר זיו מוכנים להתפקד לכבוד אפריל?
שם:
עיסוק בימים אלה:
האמן שעשה לכם את מרץ:
שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש?
ושיר בכללי?
הספר שעשה לכם את החודש:
סרט:
הדבר הכי מוצלח שקרה לכם במרץ:
והכי מבאס:
יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו?
ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר?
תוכניות לחופש פסח:
אוהבים את פסח?
אוכלים מצות בחג?
שומרים כשרות?
איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?
)
זהו, חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ובוקר טוב

שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא :)

שם:שיר.. עיסוק בימים אלה: תלמידת יב',נו כבר לא. האמן שעשה לכם את מרץ: דור דניאל. שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש? רציתי-דור דניאל. ושיר בכללי? גם:) הספר שעשה לכם את החודש: לא כל כך קראתי ספר סרט: גם לא.. הדבר הכי מוצלח שקרה לכם במרץ: מוסיקה טובה. והכי מבאס: אממ כל מיני מחשבות ורגעים מסויימים יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו? חופשת פסח,פסח. ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר? לימודים. תוכניות לחופש פסח: להנות.. אוהבים את פסח? את החופש.. אוכלים מצות בחג? ברור שומרים כשרות? ברור איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?) יאללה!!!!111 אצל סבתא נראלי

איזה ייבוש../images/Emo6.gif

שם:ים עיסוק בימים אלה:תלמידה האמן שעשה לכם את מרץ:מורן גמליאל ועברי שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש?"רציתי" דור דניאל ושיר בכללי?"חשוב לי" של עברי הספר שעשה לכם את החודש:
סרט:
הדבר הכי מוצלח שקרה לכם במרץ:הייתי ברדיו
וראיתי את מוטי ורז
, והייתי בהופעה של עברי. והכי מבאס:מבחנים יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו?טסה
ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר?מבחן במתמטיקה תוכניות לחופש פסח:לבוא לרדיו אני מקווה, וללמוד המון
אוהבים את פסח?רק את החופש אוכלים מצות בחג?לא שומרים כשרות?לא איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?)בקיבוץ.

אפריל, מתקרבים לאט לאט...../images/Emo99.gif

שם: הילי עיסוק בימים אלה: עושה חיים :) האמן שעשה לכם את מרץ: נועם פנחסוב, אביב גפן שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש? רציתי-דור דניאל, איזה יום-דודו טסה, אלוהים- שלום חנוך
ושיר בכללי? ממ יש המון... אבל טוב נו, שמתי לב-נועם פנחסוב
הספר שעשה לכם את החודש: אל המעיין.. פשוט מדהים. סרט: טיטאניק!!!1 הדבר הכי מוצלח שקרה לכם במרץ: ההשקה וכל המסביב, הופעה של אביב, פורימון, חיבור אמיתי עם אנשים חשובים
והכי מבאס: היום >< ללא ספק. יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו? כןןן אני מחכה להופעה של כפיר, ולהופעה של דגני ולרוק"צ ולימי הולדת של חברים, ולכיף
ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר? שיודיעו לי כבר אם התקבלתי או לא לתפקיד
תוכניות לחופש פסח: משפחה, חברים, צופים, עבודה, הופעות וכו'.. אוהבים את פסח? וואי ממש
אוכלים מצות בחג? כן שומרים כשרות? כן איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?) אצל סבתא
ברור...

GuyHemed

New member
בסדר גם אני פה חח

שם: גיא חמד
עיסוק בימים אלה: רדיו, ו'תלמיד'
האמן שעשה לכם את מרץ: אני לא טוב בדברים האלה.. דור דניאל
שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש? Smack Snack אם למישהו יש בעיה אז ש***** :)
ושיר בכללי? Cidinho & Doca - Rap Das Armas
הספר שעשה לכם את החודש: לא קורא ספרים :p חחח
סרט: ואו יש לי תיקיה שלמה של סרטים שלא ראיתי עדיין... בטח זה יהיה מהיר ועצבני 4
הדבר הכי מוצלח שקרה לכם במרץ: לא זוכר משהו משמעותי.. חח
והכי מבאס: גם לא זוכר משהו כזה חח
יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו? אני מחכה למאי :) חח
ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר? מתכונות ומבחנים :S
תוכניות לחופש פסח: ארה"ב
אוהבים את פסח? כן
אוכלים מצות בחג? כן
שומרים כשרות? כן
איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?) כמו כל שנה אצל סבתא, ולא :) חח

תודה על ההזמנה, אני באה../images/Emo140.gif

והדבר הכי מבאס שקרה לי במרץ: ים באה לרדיו ואני הייתי סנוב ולא התעוררתי כדי לפגוש אותה.
ותהנה מלא בארה"ב#$@$!!!!

אמממ .. אני ../images/Emo9.gif

שם: מאיה עיסוק בימים אלה: תלמידה.. האמן שעשה לכם את מרץ: יאיר זיו שיר ישראלי חדש שעשה לכם את החודש? לא סגורה על זה o_O ושיר בכללי? יותר מידי. הספר שעשה לכם את החודש: חושבת להתחיל את 1984 כבר כמה זמן יש לכם תוכניות לאפריל? משהו שאתם מחכים לו? לא מיוחד מידי ומשהו שאתם לא מחכים לו בכלל ובכל זאת רוצים להיות מאחוריו כבר? מתכונות בגרויות \: תוכניות לחופש פסח: ת"א בגדול. אוהבים את פסח? לא.. אוכלים מצות בחג? בקושי.. נוו .. לשמור על המשקל וזה. שומרים כשרות? יוצא ככה. איפה אתם עושים את הסדר? (אפשר לבוא?) סבתא
במרחק הליכה מהבית..

למעלה