דיוןןן : ליאונה היאא...

../images/Emo156.gif../images/Emo194.gif דיוןןן : ליאונה היאא... ../images/Emo157.gif

סליןן דיוןן הבאהה? מריהה קאריי הבאהה?? ויטנני יוסטוןן הבאהה? או ליאונהה לואיס הבאהה?? בטחח שמתםם לבב שבכלל כתבהה בכלל שפהה כמעט שמזכיריםם אותה חייביםם להשוות את הקול האלוהיייייייי שלהה לאחתת מהזמרותת למעללהה... מהה אתם חושביםםםםםםם? שזהה פשוט בכלל שהפריצהה שלהה מטאורייתת ומזכירהה את איך שהם שלטוו בשנותת ה-90 או שבאמת יש דימיייייייון? >>> **התמונהה המושלממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתת@@@**

דעתתתתתתתיי===>>

לדעתיי בקולל שלהה היאא אםם כברר וגם לאא ממשש הכי קרובה לסלין דיוןן כי: מריהה קארי זוועתיייית.. אנלא מבין מה אנשים מוצאיםם בקולל שלהה.. או שהיאא לוחשתתת בנמוכיםם אוו שהיא צועקתת בקול ציפציףף כזהה קיצרר ממש לא הסגנוןן שלי.. הקולל שלהה לאא אמיתייי לא מרגשש ולאא עמוקק ומלאא.. השיר היחידד שלה שאני אוההבב זה we belong 2gether שהוא מושללללםם ויטניי יוסטון קולל יפהה אבל היאא יותרר מדי "מניירות" חח אניי חש שופטט כוכבב נולדד.. קיצר היא יותרר מדי רטט וזהה.. לסליין דיון ישש את הקול הכיי יפהה מה"דיוות" באמתמת קול עמוקק כזהה מהבטןןןןןן ובטיטאניקק היא באמת מרגשתת ויש לה מלאא שירים מושלמייםם.. אבלללללללללללללללללללללללל... לדעתיי לליאונהה יש משו שאין לאפחת אחרת.. גם לא לסלין.. יש לה קול א=מ=י=ת=יייייייי שמגיעע מהלבבבב.. שלאא נדברר על השלמותת שלו.. גםם בנמוכים המושלמייםם וגם הגבוהיםם שלהה היא פשוט ל==אא צועקתתת אין דברים כאלההההה..היא פותחת תפהה וזה יוצאא... ואחריי כל החפירהה אני אומרר שלליאונה יש קולל אחדד היפייםם שנשמעוו בכדורר הארץץ אם לא הכי יפההההההההה

ר ו ח ל י

New member
ליאונה לואיס היא ליאונה לואיס,,,

פשוט מאוד. לא צריך להתלהב ולצאת בהצהרות. היא בתחילת דרכה,וזה שהיא פרצ לעולם בסערה היא יכולה גם מהר מאוד (חלילה) לפול. אז פרופורציות.

Queenkiller

New member
בתכלס זה נכון

לא צריך להתייחס אליה כה-דבר הבא,למרות שהתקשורת עושה את זהה.. לאט לאט. כאילו לא צריך למהר ולהגדיר אותה איפה היא עומדת והכל

ר ו ח ל י

New member
זה בטח ../images/Emo9.gif

בנמוכים היא מזכירה קצת את מאריה אבל ההבדל ע צ ו ם.

ר ו ח ל י

New member
ממש לא.

כמו שאסנת אמרה,היא מיוחדת בפני עצמה,כך שלא צריך להשוות בינה לבין זמרות אחרות ולהגיד בנשימה אחת את השם שלה עם שלהן,זה הכל.

למעלה