אלו 10 המכות שהביא הקב"ה על הנשים לפני חג הפסח:
ר רק פרקר New member 14/4/11 #19 מצטערת, אבל יש לי אסוציאיה אחרת שקשורה לסבל של אימהות ולכינים... תקשיבי, זה פשוט נ- ה- ד - ר! גם הביצוע גם הרעיון, אבל היצירתיות..... פשש!
מצטערת, אבל יש לי אסוציאיה אחרת שקשורה לסבל של אימהות ולכינים... תקשיבי, זה פשוט נ- ה- ד - ר! גם הביצוע גם הרעיון, אבל היצירתיות..... פשש!
פ פלכשמה New member 14/4/11 #20 זה נכון ../images/Emo3.gif אבל השתדלתי ששום מכה לא תהיה כמו במקור, וכינים, מה לעשות, אלו אותן כינים... אבל גם כיני יונים גרמו לי פעם סבל רב, כשהיונים קיננו על גג השרותים, ופתאום, ללא התרעה, כל קיר השרותים השחיר מרוב כיני יונים. ... על הפידבק
זה נכון ../images/Emo3.gif אבל השתדלתי ששום מכה לא תהיה כמו במקור, וכינים, מה לעשות, אלו אותן כינים... אבל גם כיני יונים גרמו לי פעם סבל רב, כשהיונים קיננו על גג השרותים, ופתאום, ללא התרעה, כל קיר השרותים השחיר מרוב כיני יונים. ... על הפידבק
ק קוקילידה23 New member 14/4/11 #12 ג-א-ו-נ-י../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifוואו... שחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אהבתי את הראש, אהבתי את העיצובים [הקיפול החמוד הזה והתמונות] את מרשה לי לשמור אותם בהודעות הנבחרות?
ג-א-ו-נ-י../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifוואו... שחקת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אהבתי את הראש, אהבתי את העיצובים [הקיפול החמוד הזה והתמונות] את מרשה לי לשמור אותם בהודעות הנבחרות?
פ פלכשמה New member 14/4/11 #13 תודה! ../images/Emo9.gif היה כיף לפגוש את התגובה "על הבוקר"! גם את לא ישנה בלילות?...