השיר השבועי 7#!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo157.gif השיר השבועי 7#!!../images/Emo157.gif

הערות המחברת: כשראיתי את האמוטיקונים החדשים רציתי להחליף שיר לThe Pharao Sails To Orion אבל מגיע לכם שיר שכולם[כמעט] אוהבים, אחרי השיר הלא קובנציונלי-משהו של שבוע שעבר. הפינה של שבוע שעבר מוקדשת למיקה אהובתי.
פסח זה חג קקי. וינה מקום מדהים. והשיר השבוע: [אם עוד לא ניחשתם
]
ever dream.
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/centurychild.html#4 ולשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
גם הפינה הזאת מוקדשת למיקי.

The Cat Woman

New member
../images/Emo201.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הפתיח עם הפסנתר
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? My love, it lies so deep Ever dream of me 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? משמעות עמוקה משהו... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כרגיל מדהים. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אדירים!!! זה אחד השירים שבהם רואים באמת שילוב בין כל הכלים ויש גם ייצוג של קול גברי... אז בכלל זה טוב. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד נכון לעכשיו. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? 8. תנו ציון לשיר. 100 מתוך 10!!! 9. מה הייתם משנים בשיר? שום דבר, הוא מושלם! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אמ..... beauty of the beast כבר היה? אני לא זוכרת... אבל אם לא- אז אותו.
מה זה השורות האלו שמופיעות בליריקה?!?! "All I ever craved were the two dreams I shared with you. One I now have, will the other one ever dream remain. For yours I truly wish to be."

LadySilkworm

New member
שאלו את זה פעם על live to tell the

tale.. [כי גם שם יש שורות שלא מופיעות בשיר עצמו] [ואני גם לא זוכרת אם בפורום או בקומונה ז"ל] ואני זוכרת שמישהי ענתה שזה מעין "הערת המחבר" על השיר.

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo152.gif

1.. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? My song can but borrow your grace... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מממ שיר אהבה? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים :) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם
6. למי הייתם מקדישים את השיר? כרגע אין למי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?נמנמ אין לי מושג
8. תנו ציון לשיר. 9.5 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Planet Hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל-הכל-הכל. אבל בעיקר את הפתיח
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? האמת שהכל... אבל שתי השורות האחרונות נורא קיטשיות, וזה חמוד כזה... Your beauty cascaded on me In this white night fantasy 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? משמעות גדולה ועמוקה, שעדיין לא ממש יצא לי להבין
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים! זה באמת (כמו שענבר השניה אמרה
) אחד השירים שיש שילוב מושלם 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד... לפחות לא כרגע... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי כוח לדמיון עכשיו. עוד שעה תיאטרון, מספיק טוב. 8. תנו ציון לשיר. 10000000
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? בחירה שלך:)

LadySilkworm

New member
../images/Emo16.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הממ הכל? 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? המוזיקה בעיקר. אוף, אנלא יודעת. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מקסים כרגיל. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים כרגיל. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Fantasmic

danduuu

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרה ../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? בעיקרון כל הליריקה, אבל הפזמון בעיקר Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Ever felt away without me My love, it lies so deep Ever dream of me 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אהבה (?) 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם הם מדהימים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? המ, כשיהיה לי חבר [אם יהיה חח] אני אקדיש לו בטח. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו קסום כזה, עם שני אנשים שמאוהבים אחד בשני, וליד אוקיינוס בלילה עם כוכבים וירח, והמ לא יודעת מה עוד חח. 8. תנו ציון לשיר.9 וחצי P: 9. מה הייתם משנים בשיר? לא נראה לי שכלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? ממ Sleepwalker או Slaying The Dreamer

lacrimosa girl

New member
../images/Emo16.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הליריקה. והקול של טאריה. והפתיחה. ומרקו.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? would you do it with me? heal the scars and change the stars 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מה נסגר עם האהבה הנכזבת?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה. מלנכולי ועדין. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם מעולים :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד. עדיין.
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? גם לזה עצבתי פעם קליפ. אבל אני לא זוכרת
8. תנו ציון לשיר. 10
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אמממ החלטה שלכם! |החפרפרת הלכה לשתות קפה|

Super Alonit

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif תרגישי טוב קוקי../images/Emo201.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הוא פשוט מדהים, כולו.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הכל מקסים אבל בעיקר: Would you do it with me Heal the scars and change the stars Would you do it for me Turn loose the heaven within I'd take you away Castaway on a lonely day Bosom for a teary cheek My song can but borrow your grace
***אה וגם יש את הקטע הזה שמופיע בליריקה, והוא פשוט מקסים, אבל אין לי מושג איפה בדיוק הוא בשיר עצמו
: "All I ever craved were the two dreams I shared with you. One I now have, will the other one ever dream remain. For yours I truly wish to be."
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? וואו אני גרועה בפרשנויות האלה... אבל אממ... נראה לי שאהבה?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מקסים!
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים!
6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת
|בדגש|7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? האאאאאא הוא יהיה קסום כזה עם נצנצים ורוח כזאת ולטאריה תהיה שמלה קסומה כזאת מתנפנפת אווווו
וזה יהיה בלילה עם כוכבים מסביב והכל יהיה סוער וקסום
וזה יהיה דרמטי ומרגש להחריד
8. תנו ציון לשיר.100000000000!!!!!!!!!!!!!11111111 ~מטורפת~
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום, הוא מדהים
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אממ... Passion And The Opera.

lacrimosa girl

New member
XDDD

את חמודה. ^__^ בכ"מ, הקטע שמופיע אחרי הליריקה זה מעין הערה של תומאס...יש את זה גם בגתסמאן ובקינסלייר לדוגמא. ^^

Super Alonit

New member
אבל למה הם לא שרים את זה?../images/Emo10.gif

ותודה, את קוקי
(ואיפה בקינסלייר?
מימיי לא נתקלתי שם בהערה...)

lacrimosa girl

New member
^^

זה לא משתלב בליריקה של השיר
ממ בקינסלייר, תיכנסי לדארק ליריקס, אני לא זוכרת אם בחוברת של הדיסק יש את זה גם.

למעלה