התפקדות חודש אפריל

spelling

New member
../images/Emo157.gifהתפקדות חודש אפריל../images/Emo157.gif

שם: גיל: מגורים: אוהבים תעיר שלכם?: מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר: מקצוע פחות אהוב: מורה אהוב\ה: מורה פחות אהוב\ה: מזל: צבע: תאריך לידה: אייקון אהוב: זמר: זמרת: שחקן: שקחנית: אוהבים פסח: איפה חוגגים?: מחביאים אפיקומן?: ערוץ אהוב בטלויזיה: תוכנית אהובה: סרט אהוב: ז'אנר אהוב: בושם: חמוץ או מתוק: מר או מלוח: ים או בריכה: הרים או יער: שיר אהוב: מותג אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: שומרים פסח חמץ וכל זה?: צבע החדר שלכם: בניין או בית פרטי: גשם או שמש: שחור או לבן: במבה או ביסלי: אפרופו או צ'יטוס: צ'יפס או בייגלה: המבורגר או נקנקיה: פיצה חלקה או תוספות: פדיחה(חובה על כולם!): מה הרינגטון שלכם:
אסוציאציות:
אליסה- ישראל- ג'חנון- שימפנזה- פיתה- תלתלים- מקרופון- נעליים-
בחיים אני לא:
אלבש: אנעל: אוכל: אשתה: יתפסו אותי הולך\ת ב: אשמע:
פינת הביזאר:
שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה: נפלת על הראש פעם?: דרכת על מסמר: רכבת על פיל: עשית קולות של זבוב או יתוש: התנשקת עם בצל: מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?: תלית כביסה והיית רק עם תחתונים: נכנסת בקיר או חלון: ליקקתם דרבוקה: ניסיתם לעוף: לנקות חלונות בעזריאלי: לשבת על קקטוס: לטעום סבון: בטעות נכנס לכם הדאודורנט לפה: הקאתם בפומבי: אכלתם מוח של כבשה: תפסתם זבובים עם סלוטייפ:
שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות
גל- שלי- אדם- נטלי- סיוון- חופית(?)- איך היה השאלון????????? שיהיה לכולנו פסח שמחחחחחחחחחח

always be me mc

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם: גליה גיל: 18 מגורים: מילאנו
סתם. ירושלים
אוהבים תעיר שלכם?: ברור
מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר: אנגלית כי הייתי טובה בזה
מקצוע פחות אהוב: מתמטיקה-כי אני גרועה בזה
מורה אהוב\ה: המורה לאנגלית, המורה לאזרחות, המורה לספרות והמורה לתקשורת?
מורה פחות אהוב\ה: המורה למתמטיקה גרר מזל: שאני בתולה
צבע: אהוב? כחול
תאריך לידה: 07.09.88 אייקון אהוב:
,
,
,
זמר: אין ממש
זמרת: ג'ורדין ספארקס מאמריקן איידול
לקישה ג'ונס
גם מאמריקן איידול חח ומאריה קארי ה-
שחקן: יו לורי או במילים אחרות האוס
וגם השחקן הזה מנעדרים .. לואיס משהו שמשחק את הסגן מנהל שחקנית: אליסה מילאנו
, הולי מארי קומבס
, רוזה בלאסי
יו וגם השחקניות מנעדרים
אוהבים פסח: ברור
איפה חוגגים?: בבית
מחביאים אפיקומן?: ברור
ערוץ אהוב בטלויזיה: ערוץ 3, ערוץ AXN, ערוץ 3, ערוץ ביפ, סטארוורלד וזהו. תוכנית אהובה: מכושפות
, אמריקן איידול
, סמולוויל
, רפוא"ש
, האוס
, נעדרים
ולאחרונה גם מדיום. סרט אהוב: אקס מן, טיטאניק, איזו מין שוטרת, צעקה, דיקי רוברטס
ועוד דברים שנפלו לי מהראש חח ז'אנר אהוב: קומדיה, דרמה בושם: משהו מישל חמוץ או מתוק: מתוק יאמי
מר או מלוח: מלוח
ים או בריכה: ים
למרות שאני בטח אטבע
הרים או יער: יער
שיר אהוב: I Turn To You של כריסטינה, Hero של מאריה בעצם כמעט כל השירים של מאריה
אה ו-You're Beautiful מותג אהוב: נאדה מאכל אהוב: ספגטי
ומלאווח
שתיה אהובה: ספרייט
שומרים פסח חמץ וכל זה?: צבע החדר שלכם: כחול-לבן ורוד חח בניין או בית פרטי: פרטי גשם או שמש: גשם
שחור או לבן: לבן
במבה או ביסלי: במבה
אפרופו או צ'יטוס: אפרופו
צ'יפס או בייגלה: בייגלההה
המבורגר או נקנקיה: דמט אני צימחונית מה אני אמורה לומר? טוב המבורגר ממה שאני זוכרת חח פיצה חלקה או תוספות: לפעמים עדיף חלקה
פדיחה(חובה על כולם!): ללכת ל"מפגש פורום" ולגלות שרק אתה ועוד ילדה נמצאת(חנוש
) מה הרינגטון שלכם: אין חח אסוציאציות: אליסה-שולטת
מהממת
, מדהימה
ועוד הרבה ישראל-שולטת
ג'חנון-נשמע דוחה חח שימפנזה-בעל חיים פיתה-עירקית חח תלתלים-איכסה.. מקרופון-כוכב נולד נעליים-שוות בחיים אני לא: אלבש: בגדים מינימליים אנעל: סנדלים אוכל: בשר אשתה: וודקה וכדומה יתפסו אותי הולך\ת ב: ניו יורק
אשמע: נינט טייב פינת הביזאר: שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה: Fly Like A Bird נפלת על הראש פעם?: חח כן עם הראש בתוך החול דרכת על מסמר: לא רכבת על פיל: חח איפה אתה חושב שאני חיה? באפריקה? עשית קולות של זבוב או יתוש: למה לי? חח התנשקת עם בצל: לא
מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?: לא
תלית כביסה והיית רק עם תחתונים: לא
נכנסת בקיר או חלון: בטח בקיר
ליקקתם דרבוקה: לא
ניסיתם לעוף: אולי כשהייתי קטנה
לנקות חלונות בעזריאלי: חח לא לשבת על קקטוס: לא לטעום סבון: האמת? פעם כמעט שמתי סבון נוזלי על המברשת שיניים שלי
אבל בעיקרון לא טעמתי סבון בטעות נכנס לכם הדאודורנט לפה: לא חושבת חח הקאתם בפומבי: לא חושבת חח אכלתם מוח של כבשה: נאבר!
תפסתם זבובים עם סלוטייפ: לא...
שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות גל-מוזרה וקורעת
שלי-חברתי לנצח נצחים
אדם-שרוט בשכל ונואש להתחתן עם אליסה חח נטלי-חמודה, מתוקה ומרגיעה סיוון-יצירתית בטירוף, חמודה בטירוף ונעים לדבר איתה חופית(?)-חמודההההההההההההההה
איך היה השאלון????????? אחלה נהנתי מכל רגע!
באמת אדם ממש כל הכבוד מגיע לך צל"ש(צל"ש, לא אדום
עדיין לא לפחות
) שיהיה לכולנו פסח שמחחחחחחחחחח

עונה

שם:שלי גיל:14 מגורים:חיפה אוהבים תעיר שלכם?:כן מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר:אמ...אנגלית מקצוע פחות אהוב:מתמטיקה מורה אהוב\ה:רינה מורה פחות אהוב\ה:תמרררררר מזל:רע מאוד צבע:ורוד תאריך לידה:30.8 אייקון אהוב:
זמר:חח..הרקאל סקעת זמרת:ק.ק שחקן:אמ..שאלה קשה שקחנית:רוזה[רפ"ש] הולי
אליסה
אוהבים פסח:כן איפה חוגגים?:אצל דודים מחר מחביאים אפיקומן?:כן ערוץ אהוב בטלויזיה:יש הרבה תוכנית אהובה:מכושפות סרט אהוב:יש המוןןןן ז'אנר אהוב:קומדיה בושם:יש לי 4 אהובים חמוץ או מתוק:חמצמץ מר או מלוח:מלוח ים או בריכה:יםםם הרים או יער:הרים שיר אהוב:יש הרבה מותג אהוב:סקאצרס מאכל אהוב:יש הרבה שתיה אהובה:קולה וספריט ופאנטה שומרים פסח חמץ וכל זה?:בטח..אפילו בחול אנחנו התסכנו עם הבתי מלון האורחות והכול..איזה מעצבן זה צבע החדר שלכם:ורוד בניין או בית פרטי:בית פרטי גשם או שמש:שמש שחור או לבן:לבן במבה או ביסלי:במבה אפרופו או צ'יטוס:אפרופו צ'יפס או בייגלה:ציפס המבורגר או נקנקיה:המבורגר פיצה חלקה או תוספות:חלקה פדיחה(חובה על כולם!):אמ..אני לא אספר.חח מה הרינגטון שלכם:איזה צלצול של הפאלפון של מוטורלוה אסוציאציות: אליסה-יפה מתוקה נחמדה הפורום וכו.. ישראל-ארץ הקודש ג'חנון-אמ..... שימפנזה-יו..חחח....קוף פיתה-משמין רצח תלתלים-אני רוצה פאן לכל החיים מקרופון-הקול שלי זוועתי.חח נעליים-מגפיים בחיים אני לא: אלבש:אורול אנעל:מה שאני לא אוהב אוכל:מיונז אשתה:יין לבן יתפסו אותי הולך\ת ב:בגד ירוק אשמע:שירים בשפה לא ידועה פינת הביזאר: שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה:אמ..שיר שקיבלתי מגל WHAT MAKES YOU DIFFERENT נפלת על הראש פעם?:לא דרכת על מסמר:לא רכבת על פיל:לא עשית קולות של זבוב או יתוש:לא התנשקת עם בצל:לא מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?:לאאאאאאאאאאא תלית כביסה והיית רק עם תחתונים:לאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכנסת בקיר או חלון:כןןןןןןןןןןןןןןןןןן ליקקתם דרבוקה:לאאאאאאאאאאאאאאאאאא ניסיתם לעוף:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לנקות חלונות בעזריאלי:לאאאאאאא לשבת על קקטוס:לא לטעום סבון:לא בטעות נכנס לכלם הדאודורנט לפה:לא הקאתם בפומבי:אמ..לא אמ..כן..חח אכלתם מוח של כבשה:לא תפסתם זבובים עם סלוטייפ:לא שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות גל-מנהלץ נפלאה ואני אוהבת אותה שלי-אמ..מפגרת
אדם-הוא ילד כישרוני ומוכשר ואדם המסן שלי תוקן אז במסרים אם תרצה אני אתן לך את הכתובת נטלי-היא ילדה מוכשרת מאוד ומאוד חמודה שולחת לך
סיוון-גם לך
היא גם מאוד יצירתית-ממש ממש יצירתית מאוד חמודה וכו.. חופית(?)-מאוד חמודה
איך היה השאלון?????????ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.חחח נחמד
תודה אדם

מתפקדת../images/Emo3.gif../images/Emo195.gif

שם: סיון גיל: 22 מגורים: מזכרת בתיה איפשהו ליד גל חחח אוהבים תעיר שלכם?: בטחחח מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר: אמממ...אומנות מקצוע פחות אהוב: ספרות מורה אהוב\ה: המחנך שלי... מורה פחות אהוב\ה: מורה לגאוגרפיה מזל: דגים
צבע: וורוד תאריך לידה: 20.3.85 אייקון אהוב:
זמר: ליאור נרקיססס
זמרת: איה כורם מירי מסיקה שחקן: אממ...ניר(נירו)לוי שחקנית: אפרת כהן אוהבים פסח: אוהבת את החופשש לא את הקטע שאין מה לאכולל איפה חוגגים?: אצל סבתא שלי באשדוד מחביאים אפיקומן?: לא זה לא בשביליי ערוץ אהוב בטלויזיה: יש הרבה אבל הכי זה ערוץ 2 תוכנית אהובה: האלופה למרות שאני לא יכולה לראות סרט אהוב: טיטאניקק ז'אנר אהוב: שזה.? בושם: פינק חמוץ או מתוק: גם זה וגם זה.... מר או מלוח: מלוח ים או בריכה: בריכה הרים או יער:יער שיר אהוב: כשאת איתי מותג אהוב: אממ...פוקס? מאכל אהוב: ציפס שתיה אהובה: פאנטה אקזוטיק שומרים פסח חמץ וכל זה?: ברורר צבע החדר שלכם: אפרסק בניין או בית פרטי: בית פרטי למרות שאני גרה בבניין גשם או שמש: גשם שחור או לבן: לבן במבה או ביסלי: במבה אפרופו או צ'יטוס: אפרופו צ'יפס או בייגלה: ציפס המבורגר או נקנקיה: נקניקיה פיצה חלקה או תוספות: תוספות פדיחה(חובה על כולם!): אמממ...לא זכור ליי סורי מה הרינגטון שלכם: אני חיייי של ליאור נרקיס אסוציאציות: אליסה- מהממת
ישראל- ארץ בלי טעם ג'חנון- מה זה .? שימפנזה- חיה מצחיקה פיתה- אוהבתתת תלתלים- לא סובלתת מקרופון- טכנולוגיה נעליים- מגף בחיים אני לא: אלבש: רק שחור! אנעל: נעלי שפיץ אוכל: תרד אשתה: קפה יתפסו אותי הולך\ת ב: בסמטה חשוכהה חח אשמע: טראנס פינת הביזאר: שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה: אני חיייי נפלת על הראש פעם?: כן שהייתי בכיתה א' דרכת על מסמר: לא.. רכבת על פיל: לא.. עשית קולות של זבוב או יתוש: חח כן התנשקת עם בצל: לא... מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?: לאאא תלית כביסה והיית רק עם תחתונים: לא מה זאת השאלה הזאת חח נכנסת בקיר או חלון: לאאא ליקקתם דרבוקה: לאא ניסיתם לעוף: לאא לנקות חלונות בעזריאלי:לאאאאאאאאאא לשבת על קקטוס:לאאאאאא לטעום סבון:לאאא בטעות נכנס לכם הדאודורנט לפה:לאאא הקאתם בפומבי:גם לאא אכלתם מוח של כבשה:לאאא תפסתם זבובים עם סלוטייפ:לאאא שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות גל- משוגעת מצחיקה ומדהימהה שלי- ילדה מקסימהה אדם- מצחיק נטלי-חביבה סיוון- חופית(?)- איפה היא.? איך היה השאלון????????? קשה אבל עברנו את פרעה אז נעבור גם את זה חחח

../images/Emo196.gif מתפקדת

שם: נטלי גיל: 16.5 מגורים: זכרון יעקב אוהבים תעיר שלכם?: כן מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר: מולטימדיה מקצוע פחות אהוב: טכנולוגיה מתמטיקה מורה אהוב\ה: דניאל ג'ני שרלי מורה פחות אהוב\ה: גלי יאיר מזל: מאזניים צבע: אין צבע אחד אהוב תאריך לידה: 19.10.90 אייקון אהוב:
זמר: אין זמרת: מלאני סי כריסטינה אגילרה וקצת מאריה קארי שחקן: אין שחקנית: הולי אליסה אוהבים פסח: רק תחופש איפה חוגגים?: בבית של סבתא שלי ז"ל מחביאים אפיקומן?: לא ערוץ אהוב בטלויזיה: אין קבוע תוכנית אהובה: מכושפות למרות שנגמר סרט אהוב: אין מעודף ז'אנר אהוב:? בושם: 212 חמוץ או מתוק:מתוק מר או מלוח: מלוח ים או בריכה: בריכה הרים או יער: יער שיר אהוב: אין מעודף מותג אהוב: Touch של אליסה מאכל אהוב: אין מעודף שתיה אהובה: רדבול XL שומרים פסח חמץ וכל זה?: כן צבע החדר שלכם: לבן בניין או בית פרטי: בניין גשם או שמש: שמש שחור או לבן: לבן במבה או ביסלי: במבה אפרופו או צ'יטוס: צ'יטוס צ'יפס או בייגלה: בגיילה המבורגר או נקנקיה: המבורגר פיצה חלקה או תוספות: תוספות פדיחה(חובה על כולם!): באמת שלא הייתה לי מה הרינגטון שלכם: Christina Aguilera - Fighter אסוציאציות: אליסה- בחורה אהובה ישראל- הארץ שלנו ג'חנון- לא ממש אוהבת שימפנזה- יאק פיתה- ? תלתלים- חא אוהבת ממש מקרופון- מקור שירה נעליים- נייק בחיים אני לא: אלבש: חצאית אנעל: נעלי עקב גבוהים אוכל: כבד אשתה:? יתפסו אותי הולך\ת ב: במקומות שאסור ללכת אשמע: רוק כבד פינת הביזאר: שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה: אמרת ביזאר אז "רוצה בנות" נפלת על הראש פעם?: לא דרכת על מסמר: לא רכבת על פיל: לא עשית קולות של זבוב או יתוש: לא התנשקת עם בצל:לא מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?: לא תלית כביסה והיית רק עם תחתונים: לא נכנסת בקיר או חלון: לא ליקקתם דרבוקה:לא ניסיתם לעוף: לא לנקות חלונות בעזריאלי: לא לשבת על קקטוס: לא לטעום סבון:לא בטעות נכנס לכם הדאודורנט לפה: לא הקאתם בפומבי: לא אכלתם מוח של כבשה: לא תפסתם זבובים עם סלוטייפ: לא שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות גל- בחורה נחמדה ועוזרת שלי- חמודה ועוזרת אדם- מצחיק נטלי- מה כבר אני יכולה להגיד על עצמי סיוון- מכושרת תמשיכי ככה חופית(?)- בקושי מכירה אותה

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:19 מגורים:אף אחד לא יכיר אבל קרוב לת"א.. אוהבים תעיר שלכם?:נמנמנמנמ מקצוע שאהוב\היה אהוב עליכם בבית ספר:אנגלית! מקצוע פחות אהוב:תנ"ך(למה צריך את זה?) מורה אהוב\ה:מחנכת ואנגלית מורה פחות אהוב\ה:ספרות(שוב למה צריך את זה?) מזל:קשת צבע:כתום תאריך לידה:12\19 כמו אליסה המלכה! אייקון אהוב:
זמר:לא ממש שומע זמרים.. זמרת:קלי קלארקסון וכריסטינה אגילרה שחקן:אלה מ"חברים" הם מצחיקים שקחנית:אליסה מילאנו! אוהבים פסח:לא ממש איפה חוגגים?:בבית עם משפחה.. מחביאים אפיקומן?:האמת שלא.. ערוץ אהוב בטלויזיה:star world,bbc prime (קצת תרבות!) תוכנית אהובה:מכושפות!אמריקן איידול! סרט אהוב:לא אוהב סרטים! ז'אנר אהוב:קומדיה! בושם:adam חמוץ או מתוק:חמצמץ? מר או מלוח:מלוח ים או בריכה:ים! הרים או יער:אפשר לוותר? שיר אהוב:hear me,fighter מותג אהוב:סקצ'רס מאכל אהוב:כל סוגי הפסטות! שתיה אהובה:פאנטה אקזוטיק-סיוון שליטה! שומרים פסח חמץ וכל זה?:לא.. צבע החדר שלכם:צהוב בניין או בית פרטי:פרטי זה הכי אחי! גשם או שמש:אוהב גשם זה יפה! שחור או לבן:לבן במבה או ביסלי:ביסלי אפרופו או צ'יטוס:קשה אני אוהב את שניהם! צ'יפס או בייגלה:לא מתלהב משני אלה.. המבורגר או נקנקיה:כעיקרון שניהם אבל אחרי ששמעתי מה יש בנקנקיה נשאר עם ההמבורגר חח פיצה חלקה או תוספות:חלקה אולי עם תירס לפעמים.. פדיחה(חובה על כולם!):עפו לי הגזים של הקולה מול כולם.. מה הרינגטון שלכם:של סלקום.. אסוציאציות: אליסה-אישתי.. ישראל-בית ג'חנון-מרגול שימפנזה-מרגול פיתה-זעתר! תלתלים-ביסלי מקרופון-קלי! נעליים-סקצ'רס בחיים אני לא: אלבש:צווארון וכפתורים! אנעל:סנדלים אוכל:אבוקדו ומיונז אשתה:קפה.. יתפסו אותי הולך\ת ב:שוק.. אשמע:מזרחית\טראנס פינת הביזאר: שיר שלא עשו לו קליפ אבל הייתם רוצים שיהיה:hear me נפלת על הראש פעם?:לא פעם אחת אלא כמה חח דרכת על מסמר:כן מאוד כאב..פעמיים רכבת על פיל:עוד לא אבל על גמל כן.. עשית קולות של זבוב או יתוש:חח כן שאני מעצבן את אחי.. התנשקת עם בצל:לא..בטטה יותר עושה לי את זה.. מטייל בהרי געש בזמנך הפנוי?:ברוררר תלית כביסה והיית רק עם תחתונים:הייתי עם תחתונים אבל אני לא תולה כביסה! נכנסת בקיר או חלון:בקיר ובספריה כל הזמן!מכירים עם האצבע הקטנה? ליקקתם דרבוקה:לא.. ניסיתם לעוף:חח כן לנקות חלונות בעזריאלי:כולה 2 חלונות מה אתם בוכים? לשבת על קקטוס:לא אבל נכנסתי באחד.. לטעום סבון:יצא לי הרבה פעמים חח בטעות נכנס לכם הדאודורנט לפה:נו ודאי! הקאתם בפומבי:לאאאאא אכלתם מוח של כבשה:איכס כן זה היה חמוץץץץ תפסתם זבובים עם סלוטייפ:כן עם אחותי שהייתי קטן חח שאלון חברי פורום-משחק אסוציאציות גל-גלגלגלגגלץ! שלי-אל תלכייייייייייייייייייייייייי אדם-בעלה של המלכה אליסה(ולא אליזבת) נטלי-גמדענק סיוון-חתול..(לא יודע למה)אבל מת עליה חופית(?)-אוחח שנים שהיא לא היתה בשכונה של 1620... איך היה השאלון?????????אני לא נשמע כמו מישהו עם הרבה תאונות?חח

spelling

New member
סיוון אחותי..

יש לזה צבע מדהים וזה טעים כל כך!!!!!!!!!! שם את כל המוגזים בכיס הקטן..

למעלה