חג פסח שמח

../images/Emo157.gif חג פסח שמח ../images/Emo158.gif

לכל החוגגים את חג הפסח. פסח כשר
לשומרי הכשרות וסתם פסח לאלו שלא.
חופש נעים לנופשים, ובהצלחה לכל הנבחנים והמתכוננים לבחינות!
תנחומיי לאלו שצריכים לעבוד..
לאחר החג השני, ביום רביעי בשבוע הבא, נתחיל לדון באופן מסודר באלבום "החומה" במסגרת פרוייקט השירים. עד אז, אתם מוזמנים להתוודע-מחדש ליצירה, ולספר לחברי הפורום האחרים על הרקע שלה, דברים סביבה וסתם תופעות הקשורות אליה, כגון הסרט. בנוסף, הייתי שמחה לראות עוד ביקורות על האלבום Animals. משום מה היו מעט מידי, במיוחד לאור העובדה שיש רבים פה שאוהבים מאוד את האלבום הזה. אז קדימה! ביוגרפיות ל-FAQ: לפני יותר משבוע העליתי הנחיות מפורטות לכתיבת הביוגרפיות. עד עתה, קבלתי רק ביוגרפיה אחת - על מייסון, מעדן. דביר (שאמר שיכתוב על גילמור), לורה (על ווטרס) ואמיר (על בארט) טרם העבירו את גרסותיהם. כן אין עוד מי שיכתבו על ריק רייט - והקודמ/ת זוכה. אני כנראה לא אהיה כאן במהלך רוב החג, לאחר שהחלטתי לנסוע לדרום לפוש קמעה. אני מטפלת במינוי זמני של מנהלת-מחליפה, אשר "תשים עין" על הפורום בהעדרי.
חשדות לחג
האתר Brain Damage מדווח שווטרס עומד לככב בגליון החודש הבא של המגזין האנגלי Uncut. המגזין עוסק במוסיקה וקולנוע באופן רציני (בשנה האחרונה, יותר במוסיקה והרבה פחות על קולנוע) ונחשב לאחד הטובים בעולם מסוגו. בשנה שעברה, הם הקדישו גליון כמעט שלם - 24 עמודים - ל-DSOTM ועשו מזה חגיגה גדולה. עתה, הם מקדישים את עיקר הגליון לאלבום TFC, לרגל צאתו-מחדש (ראו "חשדות" קודמים). כזכור - טוב, אני לפחות זוכרת - כאשר יצא האלבום לראשונה, לפני 20 שנה, הביקורת קטלה אותו. כעת, על פי השמועות, הביקורות מפרגנות בהרבה. כנראה שהגיע הזמן להאזין לאלבום הזה שוב. בנוסף על ביקורת-עומק לאלבום, ווטרס יופיע על שער המגזין(!) ובפנים יהיה ראיון גדול אתו, על הקלטת האלבום, ועל הימים האחרונים שלו עם הפלויד. האם נזכה לשמוע נימה של פיוס מצדו כלפי גילמור? או שמא ימשיך ווטרס את הנימה האנטי-גילמורית הידועה? חרטות? התנצלויות? חרפות? גידופים? בכל מקרה, יהיה מעניין לקרוא. ועוד ב-Brain Damage: דיווח על אוסף הצילומים של הצלמת הנודעת ג'יל פורמנובסקי, הכולל גם תמונות של הפלויד. חלק מהתמונות מוכרות, אחרות פחות. כולן מעניינות - צפו ותהנו.

trancelover

New member
אהלן :)

התגייסתי אז אני קצת פחות קיצר איזה תענוג לשמוע פינקפלויד בבסיס THEWALL בביצועים מהסרט מתנגן לי בראש ומנקה אותו קצת

למעלה