חג שמח איך אתם חוגגים את החג? איפה אתם חוגגים? חג פסח שמייח לכולכם. שיהיה חופש נהדר, נצלו כל רגע..
נ נוני וזהו New member 2/4/07 #1 ../images/Emo157.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif איך אתם חוגגים את החג? איפה אתם חוגגים? חג פסח שמייח לכולכם. שיהיה חופש נהדר, נצלו כל רגע..
../images/Emo157.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif איך אתם חוגגים את החג? איפה אתם חוגגים? חג פסח שמייח לכולכם. שיהיה חופש נהדר, נצלו כל רגע..
ש שירילי האחת New member 2/4/07 #2 עונה... הולכים לדודה ולשם כל אחד מביא אוכל..אנחנו 3 משפחות כולל הדודה קוראים את האגדה (את רובה) ואז אוכל ...השלב שכולם מחכים לו... אמממ וזהו...
עונה... הולכים לדודה ולשם כל אחד מביא אוכל..אנחנו 3 משפחות כולל הדודה קוראים את האגדה (את רובה) ואז אוכל ...השלב שכולם מחכים לו... אמממ וזהו...
ח חיפושיתת זבלל New member 2/4/07 #3 חגג שמחחח../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif חגג פסחח שמחחח וכשררר|! ותחזיקו מעמד עם המצות [אני כבר מתגעגעת ללחם ] ובהצלחה במציאת האפיקומן תחזיקו מעמד בקריאת ההגדה[ ] [אומנם הכתב קצת לא מובן..] ומגיע להם קרדיט..אז קרדיט לקומונת עיצוביםםם
חגג שמחחח../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif חגג פסחח שמחחח וכשררר|! ותחזיקו מעמד עם המצות [אני כבר מתגעגעת ללחם ] ובהצלחה במציאת האפיקומן תחזיקו מעמד בקריאת ההגדה[ ] [אומנם הכתב קצת לא מובן..] ומגיע להם קרדיט..אז קרדיט לקומונת עיצוביםםם
5 5may5 New member 2/4/07 #4 חג אביב שמח! כשר ופורח! מלא אהבה, חירות ושמחה!!! אני חוגגת אצל סבא וסבתא, נשארת בעיר (רמת גן) תהנוו מכל שנייה :]
חג אביב שמח! כשר ופורח! מלא אהבה, חירות ושמחה!!! אני חוגגת אצל סבא וסבתא, נשארת בעיר (רמת גן) תהנוו מכל שנייה :]
מ מכבי זה סם החיים New member 2/4/07 #5 ייאאאייי! חג אביב שמחר, פורח וכשר לכוווללללםםם!!!=]] אני חוגג בעפולה אצל סבתא עם כל המשפחה מצד אבא... הולך להיות ה-מ-ו-ן אוכל....חחחחחחח
ייאאאייי! חג אביב שמחר, פורח וכשר לכוווללללםםם!!!=]] אני חוגג בעפולה אצל סבתא עם כל המשפחה מצד אבא... הולך להיות ה-מ-ו-ן אוכל....חחחחחחח
I idanshaf2 New member 2/4/07 #7 חג שמח לכולם!!! רק רציתי לומר חג שמח לכולכם!!! מקווה שאתם חוגגים אותו כמו שצריך עם ההורים והמשפחה!! אז שיהיה לכם רק טוב מאחל עידן מדרום אמריקה!! (ארגנטינה ליתר דיוק)
חג שמח לכולם!!! רק רציתי לומר חג שמח לכולכם!!! מקווה שאתם חוגגים אותו כמו שצריך עם ההורים והמשפחה!! אז שיהיה לכם רק טוב מאחל עידן מדרום אמריקה!! (ארגנטינה ליתר דיוק)
H hadita22 New member 2/4/07 #8 עידן חג שמח גם לך.. כיףש אתה קופץ לביקור אצלנו לעיתים.. מקווים שאתה נהנה..
L L I L O C H New member 3/4/07 #9 עידן! חג שמח גם לך!! אני מקווה שאתה נהנה בארגנטינה..=]] ואתה חוגג-חגגת את ליל הסדר...=]]