חדשות מהפורום!

havlaz

New member
../images/Emo157.gif חדשות מהפורום!

יש לכם יחידת דיור ואתם רוצים להשכיר? או שמה אתם מחפשים יחידות דיור ללון בה לוח יחידות דיור יאפשר לכם לפרסם את היחידות דיור שלכם בחינם יש לכם הצעות ובקשות לעוד לוחות? אפשר להציע להנהלת הפורום
אינדקס האתרים נפתח, וגדל מרגע לרגע נשמח אם תספרו לנו על אתרים אילתים שנוכל להכניס לאינדקס!
שרשור שנעלם היום בצהריים נעלם מעל גבי הפורום חצי מההודעות שנכתבו כתגובה להודעה העצבנית שלי, בהם הבעתם את דעתכם, ואף אני לא אני מחקתי אותם (הייתי בבית הספר), וגם שגיא אומר שלא מחק לכן משהו מוזר קרה פה והדבר נבדק עם הנהלת הקהילות בכל מקרה, אני מצטער על ההודעות שהלכו, וחשוב לי להדגיש, למרות מה שחלקכם חושבים וצועקים עלי בפרטי, לא השתקתי את הדיון! עשיתם מבקשה פשוטה מערכת צנזורה אין זה המקום להודעות סרק, והודעות פרטיות, נקודה. בשביל זה יש תפוז-חפוז (הכינוי שניתן בין המנהלים בתפוז למערכת המסרים
) ואת הצ´ט (אפשר להגיע מהשורה האפורה ישירות לחדר אילת) אתם צריכים להבין שלא רק אני פה מנהל את הפורום, יש את הנהלת הקהילות של תפוז, יש את הנהלת תפוז. הפורמים של תפוז נועדו לשיחות, לכן אולי זה לא נראה כך אך פורמים שמטרתם סרק מוציאים שם רע לתפוז, ומי שמשוטט הרבה בתפוז יכול לראות כמה צוחקים על הפורמים של וואלה שנהיו לדבר כזה, אנחנו לא רוצים להפוך לבדיחה כמו אתר וואלה. עזרו לי ולשגיא ליצור מהפורום משהו טוב אל תהפכו אותו לבמה לנגיחות אישיות

havlaz

New member
ועל ההודעות שנמחקו מקודם

הפעם זה לא מחיקה מסתורית אני מחקתי הפורום הוא לא במה לירידות "שירן היא קופה", "שי והאף" ודברים כאלה מצטער, את כיתה א´ עברנו

הווווו..איציק הבוגר!

די די כבר! זה לא שאתה תלית שכולה תכלת... אז מספיק... זה לא הפריע לאף אחד...

havlaz

New member
שירן, די עם הציניות הזאת

לתפוז יש חוקים יש מנהלת קהילות שקובעת דברים, וכתוב בתקנון המנהלים, ותקנון המשתמשים בפירוש שאין לתת במה לקללות זה לא משנה אם את מרשה. כמו שלך אסור ללכת לשדוד חנות, לי אסור לתת פה במה לקללות וירידות אישיות מבינה?

אהההי אההייי! עד שירן!

שירן צודקת! לא יודע למה....אבל היא צודקת! כי המותק *** תמיד צודקת! נכון מותק?

ושוב תעלומת התגובות הנמחקות..

עכשיו היו כאן שתי תגובות..והן נמחקו.... מי מחק אותן?

havlaz

New member
מה הקשר של המקלחת

להודעה על עדכוני פורום רוצה לספר לי?

איציק זה נקרא שרשור...

אם לא היינו משרשרים את ההודעה אז היית מוחק את השרשור שהתחלנו... תפסיק כבר עם הקטנוניות שלך!!!! מה לא היחה בסדר עכשיו? לא ירדנו לירידות,קללות וכדומה... שישרנו כמו שביקשתם.. אז די כבר.. מה אתה מנסה?...לסמן את הטריטוריה שלך?! הבנו אתה מנהל הפורום..אתה מסומן בכחול ושמן כתוב למטה.. ליד שגיא..אז אולי תתייעץ איתו גם על ענייני המחיקה!

Starway

New member
לא זה לא...

שירשור זה כאשר ההודעות קשורות אחת לשניה... אם זה לא קשור זה לא צריך להיות באותו שרשרת...

havlaz

New member
בכלל להודעה הזאת אין מקום

באף הודעה פורום אינו מקום לשיחות סטייל צ´ט שצריך להודיע שהולכים פורום נקרא גם Messages board, אנשים כותבים הודעות וכאשר אדם אחר רואה אותם הוא מגיב לעומת זאת צ´ט פועל על בסיס IRC, Internet Relay Chat שיחה ישירה, אדם לאדם או אדם לקבוצה כאן צריכים להגיד למשל שהולכים להתקלח, כי האדם רואה שהבן אדם מולו ולכן גם יש מצב AWAY. אבל הפורום לא נועד לזה, הפורום מטרתו לדון, לכן אין חשיבות אם כרגע אתה נמצא מול הפורום לכן אין מקומם של הודעות "אתם פה", או הודעות על יציאה וכניסה לפורום, כי זה לא צ´ט

StagaDish

New member
נווו....

ואני כתבתי תגובה כזאת נחמדת... זה מתחיל להיות לא נחמד...

StagaDish

New member
אוי.. עזבו

זה בכלל לא היה כאן למרות שהגבתי לשירן על זה שלא התייחסו לתמונה שלה.. והוספתי הודעה.. והיא באורך מסתורי.. נעלמה לה...=(

havlaz

New member
לאחר ששלחת את ההודעה

ראית שהיא נוספה? לפעמים ישנו מצב שההודעה לא נשלחת ואז צריך לשלוח שוב.. באג מרגיז

StagaDish

New member
באמת...?

זה קורה לי בדר"כ כשאני מנסה להוסיף או להגיב עם תמונה... =(

Starway

New member
גאולה..

אם אתה רוצה לראות את ההודעה שלך תלחץ על "קבצים" בשורה האפורה שנמצאת בראש המסך..

StagaDish

New member
גאולה בחלקית...

למה אני צריך ללכת לראות שם ת´הודעות שלי.. בזמן שאתם לא צריכים?

Starway

New member
זה לא אישי...

אני בספק אם מערכת טפוז עושה לך דווקא... תעשה copy paste או משהוא..

למעלה