חסל עירוי פסח

sapir8

New member
מההודעות שלי די ברור שאני מדבר בלשון זכר

היום יש הרבה שמות שנותנים לשני המינים, הכל כבר התערבב,שמעת על ילדה שקוראים לה "גיל" .

sporTV

New member
../images/Emo157.gif חסל עירוי פסח

היום - בעזרת השם - אסיים עם האישפוז הביתי האררררררווווך הזה. אני מקווה שניהנתם ממזג האוויר המעולה הזה ותפסתם קצת שמש. הלוואי ויום הזכרון לשואה ולגבורה יזכיר לחלקנו מהם היחס והכבוד הראויים לניצולי השואה. שבוע טוב, עוז.

sporTV

New member
מדעי המחשב

עצה ממני - אם אתה: א) פסיכופת ב) עם מלא זמן פנוי ג) אוהב ללמוד דברים שאתה לא מבין אז - לך אחרי לאוניברסיטת תל אביב
מסקנה - כשיש לך סי.אף, ואתה עדיין רוצה תואר, אתה צריך לעבור מאוד קשה, וכמובן לפרוס את הלימודים כדי לשמור על הבריאות קצת. מה אתה עושה ביום יום?

sporTV

New member
נראה לי שהתכוונתי

למזוכיסט במקום פסיכופת. עמכם הסליחה.

sapir8

New member
היום אני עובד בהנהלת חשבונות

כשהמטרה היא להתקדם בתחום הזה, עד עכשיו למדתי, קח נשימה עמוקה כי זה קצת ארוך: תואר ראשון במערכות תוכנה(מצטער על זה, בזבוז זמן) הנהלת חשבונות סוג 1 ו 2 חשב שכר ועוד מספר קורסים(לא נלאה אותך בכל הרשימה) בתחום הלימודי לא אמרתי עדיין את המילה האחרונה היד עוד נטויה, אך עשיתי קצת פסק זמן כדי לרכוש קצת ניסיון בתחום, מה שבינתיים במקום שבו אני עובד אני לא מרגיש שאני באמת רוכש ניסיון בגלל סוג העבודה שנותנים לי וגם אין לי סיפוק מזה. עכשיו שאלה לי אליך, למה אתה לומד מדעי המחשב אתה מתכוון לעסוק בזה או סתם בשביל הכיף, כי אתה יודע העבודה במחשבים דורשת ממך להשקיע הרבה שעות וזאת מניסיון של חברים שעובדים בתכנות. אני לא הלכתי לעסוק בתחום הזה משתי סיבות,הראשונה, אני גרוע בזה ולכן גם לא אוהב (דרך אגב יש גרועים ממני שכן עוסקים בזה)והשניה, זה הרבה שעות ואני לא יכול להתמודד עם העייפות שפוקדת אותי במשך כל היום ולכן היום אני עובד בין 5 ל 6 שעות ,זו הסיבה שבחרתי במקצוע חופשי שיש לאן להתקדם וגם להיות עצמאי כי למצוא עבודה במצב הזה מאוד קשה. והמלצה אחרונה שאני חייב לתת לך, אתה נמצא באוניברסיטה ושם מן הסתם יש הרבה בנות (דווקא במדעי המחשב אמור להיות פחות) זה הזמן בשבילך דווקא בגיל הזה כשיש עדיין את התום להכיר מישהיא, כי בגיל מאוחר הבררנות חוגגת ואני לא צריך לומר לך שאצלנו הבעיה היא עוד יותר קשה, אז תנצל את זה.לפי התמונה שפרסמת אני חייב לציין שאתה בחור יפה ולפי איך שאני קולט אותך בפורום גם בחור טוב וחכם לא סתם פנים יפות אז קדימה תתחיל לצוד את נערת חלומותיך.

sporTV

New member
זה נשמע שאתה כמעט מתחיל איתי ../images/Emo13.gif

נתחיל ממחמאות שלך אלי - תודה רבה! איפה פירסמתי תמונה שלי???? אני רוצה לראות. להפתעתי, יש יחסית הרבה בנות יפות וטובות לב אצלנו. ציפיתי להרבה פחות. - יטופל עד סוף התואר - לגבי הסיבות ללימודי מדעי המחשב: 1. התחום מאוד מעניין ומאתגר אותי. 2. מבחינה כלכלית, ניתן להרוויח הרבה כסף פר שעת עבודה ביחס למקצועות אחרים. בגלל שהתחום הזה כל כך מגוון, ניתן למצוא הרבה נישות שניתן לעבוד בהן מהבית, או בחצאי משרות. אני יודע שזה לא נפוץ, והרוב המוחלט עובדים המוווון שעות. אבל, אני מתכנן לעבוד כ-4-5 שעות ביום, בשכר שיאפשר לי להתקיים באופן עצמאי ומכובד. יש כל כך הרבה אפשרויות - הן בהוראת מחשבים, הן בבניית אתרים, תיכנות וכו'..... כך שאני קודם כל מתרכז בתואר, ואחר כך אחליט מה מתאים לי. לפני 5 שנים נרשמתי לאוניברסיטה לתואר כלכלה וחשבונאות, למזלי התנדבתי לצבא, ואחרי השחרור החלטתי מה אני באמת רוצה
תודה על העצות, אני בטוח שאחרים קוראים ומסיקים מסקנות שיתאימו להם. ואני מאוד מקווה שתצליח להתמקצע כמו שאתה רוצה.

sapir8

New member
למה כמעט? ../images/Emo99.gif

לגבי התמונה, באלבום התמונות שלך מופיע הבחור הזה: http://www.tapuz.co.il/Albums/p-2410756-1250271-1-1.html זה לא אתה? עבודה מהבית, זה משעמם אתה ועוד ארבעה קירות עדיף להיות בחברת אנשים ולגבי שאר האופציות אני אאחל לך בהצלחה. נו אז למתי קבענו דייט?

sporTV

New member
הנער הזה הוא אני

אני רק מופתע שהתמונה הזו מופיעה שם...לא זכור לי ש"ביקשתי" את זה. אני לא מסוגל לעבוד לבד - אני משוכנע שבתחום בו אעסוק אדאג לסביבה מתאימה. לגבי הדייט - HELP

למעלה