היום אני עובד בהנהלת חשבונות
כשהמטרה היא להתקדם בתחום הזה, עד עכשיו למדתי, קח נשימה עמוקה כי זה קצת ארוך: תואר ראשון במערכות תוכנה(מצטער על זה, בזבוז זמן) הנהלת חשבונות סוג 1 ו 2 חשב שכר ועוד מספר קורסים(לא נלאה אותך בכל הרשימה) בתחום הלימודי לא אמרתי עדיין את המילה האחרונה היד עוד נטויה, אך עשיתי קצת פסק זמן כדי לרכוש קצת ניסיון בתחום, מה שבינתיים במקום שבו אני עובד אני לא מרגיש שאני באמת רוכש ניסיון בגלל סוג העבודה שנותנים לי וגם אין לי סיפוק מזה. עכשיו שאלה לי אליך, למה אתה לומד מדעי המחשב אתה מתכוון לעסוק בזה או סתם בשביל הכיף, כי אתה יודע העבודה במחשבים דורשת ממך להשקיע הרבה שעות וזאת מניסיון של חברים שעובדים בתכנות. אני לא הלכתי לעסוק בתחום הזה משתי סיבות,הראשונה, אני גרוע בזה ולכן גם לא אוהב (דרך אגב יש גרועים ממני שכן עוסקים בזה)והשניה, זה הרבה שעות ואני לא יכול להתמודד עם העייפות שפוקדת אותי במשך כל היום ולכן היום אני עובד בין 5 ל 6 שעות ,זו הסיבה שבחרתי במקצוע חופשי שיש לאן להתקדם וגם להיות עצמאי כי למצוא עבודה במצב הזה מאוד קשה. והמלצה אחרונה שאני חייב לתת לך, אתה נמצא באוניברסיטה ושם מן הסתם יש הרבה בנות (דווקא במדעי המחשב אמור להיות פחות) זה הזמן בשבילך דווקא בגיל הזה כשיש עדיין את התום להכיר מישהיא, כי בגיל מאוחר הבררנות חוגגת ואני לא צריך לומר לך שאצלנו הבעיה היא עוד יותר קשה, אז תנצל את זה.לפי התמונה שפרסמת אני חייב לציין שאתה בחור יפה ולפי איך שאני קולט אותך בפורום גם בחור טוב וחכם לא סתם פנים יפות אז קדימה תתחיל לצוד את נערת חלומותיך.