כדאי לקרוא בבלוגיה-פסח- 10.11.04.09

../images/Emo157.gifכדאי לקרוא בבלוגיה-פסח- 10.11.04.09

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו!
ארועי היום נחים להם בחג הפסח, זה לא אומר שהם לא קורים אך עדיין באווירת החופש, החירות וכד' נשוב "להלאות" אתכם בעוד שלל ארועים חדשים ומעניינים. שיהיה לכל הבלוגרים המשך חג נעים, תהנו בחול המועד ותכתבו על זה.
מתוך הבלוג ספינותי מתוך הבלוג על מה כותבים היום

braininyair

New member
קל אולי בשבילך..

אם אני אנסה להכין אותו, העוף ישרף ויצא שחור ומכווץ כמו גחל.

הפעם אחי זה באמת קל

עוף מחולק יש? יפה. פקעות שומר יש? יפה. לחצות אותם לאורך , לא בעייה נכון? יפה, עכשיו כל חצי אתה חוצה שוב לשניים וכך מתקבלים לך ארבעה רבעים מכל פקעת. אל תגיד שזה קשה... עכשיו תור הלימון... קח סכין , פרוס אותם דק- דק, זה סופר קל- תודה... עכשיו קח סילאן, כולה חצי כוס, שים בקערה עם קצת שמן זית , מלח ופלפל (אל תיסחף עם שאר התבלינים, טוב?) זהו. פה תמה לה מלאכת ההכנה... מה שנשאר זה לצ'קמק את העוף והשומר עם הסילאן המתובל ולהניח מעל את הלימונים. זאת לא בעייה נכון? ידעתי, עכשיו לתנור לשעה וחצי, והנה הכנת בדיוק אותו הדבר! ראית שהצלחת ?! כל הכבוד !

braininyair

New member
מה דעתך על הטענה ש

אם זה פשוט וקל מדי אז זה בטח לא טעים כל כך ?

מה דעתי?

דעתי היא שמי ש"המציא" את הסברה הזאת היה בעל איי קיו של חיידק בדיאטה, כי מי קבע שמה שלוקח שנות דור להכין הוא טוב יותר? תגיד לי אתה... יש משהו טעים יותר מפרוסת לחם (טוב נו, מצה...) עם ממרח שוקולד השחר? לא, נכון? וכמה זמן לוקח "להכין" את המעדן הזה? כלום, נכון? יפה, אז זה בדיוק בא להוכיח את דבריי , ותודה שצדקתי ...

kdr

New member
ומה על תותים חצויים עם סוכר ?

לא צריך להיות שף, יש לפעמים דברים קטנים ש"בולעים" את כל הצלחות המקושטות והפלצניות. זה שלא קוראים לזה "פלחי חלה עם נגיעות קרם שוקולד" זה לא אומר שזה טעים יותר מחלה מרוחה בשוקולד.

כן-כן תותים עם סוכר !!! יאיי כמה טעים !!!

פלחי חלה עם נגיעות ....
ענק !!! זה בדיוק כמו שטל כהן השף המעצבן מערוץ האוכל מדבר... (אבל שכחת את המבטא האנגלו סקסי המודגש.... יאקקק !)

braininyair

New member
אוי המצה עם הממרח....

הבאת לי עכשיו נוק אאוט, אין לי מה לומר

למעלה