מהי חירות

tlingit

New member
../images/Emo157.gif מהי חירות ../images/Emo35.gif

חג הפסח
אשר נקרא גם
חג החירות
מאפשר לנו להרהר מעט
על משמעות המושג הזה - חירות
מהי חירות בעיניכם? איך היא מושגת? מה תומך בה, ומה מונע אותה? האם קיימות או אפשריות מספר חירויות? האם הן שונות או נגזרות של אותו מושג? אשמח לשמוע מחשבות שלכם בנושא

tlingit

New member
הנה הצעתי

חירות היא החופש להיות אנחנו חופש לבחור מהמקום האמיתי שלנו, משוחרר מפחדים, סיסמאות, ואמירות שאינם שלנו על פי ההעדפות והאמיתות שמתאימות ונכונות לנו רק בתוך מקום כזה אנחנו חווים חירות של ממש ומבצעים החלטות חופשיות שלנו, שהן אלה שמבטיחות לנו שנצעד בדרך שהיא כולה שלנו. בעיני זוהי החירות. אם כי גם זו לא הגדרה רחבה מספיק כי חלק מהחירות היא התחושה שתמיד נוכל להרחיב עוד את הגבולות

חרות

שמח לכתוב כאן שוב לאחר תקופה אורכה שלא עשיתי זאת, בהחלט היה חסר. אז ראשית חג שמח לכולם ושתמצאו את החרות בתוככם. החרות כפי שאני רואה אותה היא היכולת לשאוף ולממש הגשמה עצמית מלאה ובלבד שאיננה נובעת מצורך כי אם מנתינה. החרות איננה תלויה בעשיה או אי העשיה שלנו או במקום בו אנו נמצאים, החרות מתחילה ונגמרת בתודעה שלנו. Free your mind רק מי שאיננו כבול לראיית עולם אחת קבועה ובילתי משתנה, רק מי שפתוח לדעות חדשות גם אם בתחילה הם שונות מדעותיו, רק מי שמוכן לוותר על מה שהוא כבר יודע ולראות את העולם באור אחר הוא אדם שגילה את החרות בתוכו. בעיני לראות דברים אחרת זו לא סיסמה זו דרך חיים.

tlingit

New member
חסרת לנו ../images/Emo24.gif

כיף לקרוא אותך שוב
הגדרה מעניינת הצבת בפנינו

מחמם את הלב לדעת

למרות שאני משתדל לא להיות מקור לחוסרים אלא רק לשפע אגב בזמן העדרי בין השאר שקדתי על הקמת האתר החדש שלי אשמח אם תצרפי אותו לרשימת האתרים של חברי הפורום ובכלל אשמח לקבל חוות דעת מהפורום בכל עניין שתבחרו, עיצוב, תכנים וכו' העיצוב, התכנים, המסרים כולם תוכננו ובוצעו על ידי בתהליך ארוך של התגבשות. תודה מראש לכולם האתר שלי: The Wisdom Tree Coaching

tlingit

New member
הוספתי בשמחה ../images/Emo38.gif

תתחדש
יצירת אתר אישי היא שלב מאד מרגש... האתר יפה, בנוי באופן נגיש ונעים, שילוב הצבעים מקסים בעיני. הערה יחידה: קצת מפריע ששורת הפרטים ליצירת קשר בתחתית אינה זמינה (כלומר היא גם לא קישור פעיל וגם לא ניתן סתם להעתיק ולהדביק) אבל אולי עשית זאת מתוך כוונה תחילה, מתוך שיקולים שלך.

למעלה