סיכוםםםם שבועיייייייי

../images/Emo157.gif סיכוםםםם שבועיייייייי ../images/Emo157.gif

אני אוהבת את הגל הזה של הדיונים על 30 שיש פה, כל הכבוד חברה!!! תמשיכו ככה.. השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

A Broken Myth

New member
.

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Welcome To The Uoniverse שיר השבוע: Here By Me- 3DD להקת השבוע: 3DD אלבום השבוע: מאכל השבוע: דברים של פסח. משהו טוב שקרה השבוע: כלום. משהו רע שקרה השבוע: הכל בערך. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I can't force this eyes to see the end. אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: כלום. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הם יהיו ביחד. זה יקרה. בא לי למות בערך.

A Broken Myth

New member
אמממ

בעיקר העובדה שהאקס שלי וחברה שלי הולכים להיות ביחד. דיברתי איתה, היא הסבירה לי את המצב ואני לה. אמרתי לה, כמו מטומטמת, שתלך להיות איתו. אוףףףףףףףףףף.

Tallyho Sweethearts

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: המממ.. R-evolve שיר השבוע: The Heartless- HIM להקת השבוע:אהמ.. HIM עדיין. אלבום השבוע:Greatest loves songs vol.666-HIM מאכל השבוע: החביתה של אלמוג משהו טוב שקרה השבוע: אפשר לומר שהמסיבת יומולדת, המפגש ו..הדיסקים שקניתי משהו רע שקרה השבוע: מסיבת היומולדת ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אביב! את בעונש!את בעונש! את לא תאכלי יותר על האש את תאכלי רק בננות!" - אבא שלי. והשטויות שלו.. אתר השבוע: הממ... אני מניחה שתפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: שושלת טיודור- זה א-ד-י-ר! תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: השרשרת הארטאגרם שלי. יומולדת? משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יומולדת עוד יותר חרא?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Fallen שיר השבוע: ZOMBIE, cranberries להקת השבוע: עליי לומר שGARBAGE והCRANBERRIES. אלבום השבוע: CRANBERRIES - the best of 1992 - 2002 מאכל השבוע: ממש כלום. אין לי תאבון בחודש האחרון. משהו טוב שקרה השבוע: מפגש! היה נפלא לראות את כולם. משהו רע שקרה השבוע: לצערי תמיד יש, אני לא מסוגלת להנות יותר מדברים שפעם גרמו לי להנות. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: IM NEVER GONNA HEEL אתר השבוע: ;; ספר/סרט/סדרת השבוע: אקס מן 3 וקליק, ביס. תמונת השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: תשובה בנוגע למטפלת. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שענבל לא תהיה המטפלת שלי
.

LoveYourHate

New member
*סגידה*

אני חולה לך על הישבן היפה הזה שלך!! ראית שנדאל זכה בATP בפעם ה3???

ShAhArnavonXD

New member
אני...

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:buddha for mary שיר השבוע:almost easy-avenged sevenfold להקת השבוע:30STM
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:מצות..שיצאו מכל החורים!!!
משהו טוב שקרה השבוע:דודה שלי ילדה ביום שישי...!!!!....(בן, לכל המעוניינים) משהו רע שקרה השבוע:אמא שלי ואחותי וסבתא שלי נסעו אליה..ואני מתגעגעת...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"אני כבר רואה את הקניות במוצ"ש!!!בגט חם עם בירה לבנה!!"-אבא שלי חחח אתר השבוע:תפוז.... ספר/סרט/סדרת השבוע:MOONLIGHT תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:כרגע אין...אבל אני מקווה שיהיה.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):2 מבחנים בלשון..

its only ma

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא שמעתי אותם השבוע...
שיר השבוע:? אולי שמע קולי של מאיר בנאי להקת השבוע: הביטלס! ומאיר בנאי....>< אלבום השבוע: שמע קולי של מאיר בנאי [
חפרתי עליו הא?!] מאכל השבוע:המ... מצה...^^ אה...תפוח אדמה וביצה...
משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בהופעה של מאיר בנאי, הייתי בפיקניק עם כ-ל המשפחה...וזה הרבה...ועשיתי הרבה דברים...
משהו רע שקרה השבוע:המ....אין...D: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:אני זוכרת שהיה אחד, אבל אני לא זוכרת מה הוא... אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:ספר- הרוזן ממונטה כריסטו
ספר מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע :
השבוע שיבוא:שיבוא...
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לראות תחברות מחר...כל החופש לא ראיתי אותן...
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): המ....לא יודעת אם לפחד, אבל השבוע יום השואה.....

adiiiXD

New member
תשובותי

מעכשיו עד עכשיו אני מדברת בשפה גבוהה. סתם סתם, פשוט לפעמים יש לי קטעים כאלה D: השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: revolve שיר השבוע: - להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: - מאכל השבוע: האמת שאורז יצא לי מהאף XD משהו טוב שקרה השבוע: חופפש ! (= משהו רע שקרה השבוע: ירדו עלי עקב היותי צמחונית, אבל לא משהו רציני =] ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אם את צמחונית, אז את גוועת ברעב?"- בן דודי המשוגע על בשרD: אתר השבוע: - ספר/סרט/סדרת השבוע: אל תגלה- הרלן קובן תמונת השבוע : - השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הרגשה טובה , בלי יותר מדי ציפיות D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהמבחנים יילכו לי נורא ואיום....\=

ShAhArnavonXD

New member
הוו!

אני ממש אוהבת את הרלן קובן.. תיקראי את "דיו חיוור".. בכיתי בסוף..חחח.. אבל זה ספר ממש יפה! בכלל...כל הספרים שלו טובים..

אני כ"כ מבינה אותך!

גם עליי,למשל מישהו מהמשפחה אמר לי: אל תפריעי לאחרים לאכול בשר!(כי אבא שלי לא אכל בשר באותו הערב) או אני לא מסתדר עם צמחונים ארגגגגגגגגגגג!##$!!$#

AlmogiToMars

New member
>< ><

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: buddha for mary שיר השבוע: tears dont fall- bullet for my valentine להקת השבוע: 30
אלבום השבוע: S\T מאכל השבוע: מצה עם שוקולד \= משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "לכי תכיני לי מצה עם שוקולד" ..
אתר השבוע: פורום 1799 D: ספר/סרט/סדרת השבוע: הלוחשת לרוחות תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יותר מדי דברים .. ..D: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):
שיהיה אחלה שבוע

למעלה