סקר פסח!

מילי17

New member
../images/Emo157.gifסקר פסח!../images/Emo157.gif

<לקוח מפורום היהודים
> 1. עושה סדר? 2. נשאר לבד בפסח? 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? 4. נוסע לחו"ל בפסח? 5. מטייל בארץ? 6. אוכל חמץ? 7. אוהבים מצות? 8. מצה רטובה או יבשה? 9. הולך לבומבמלה? 10. מאכל פסח אהוב? 11. מצה עם שוקולד? 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? 13. קיבלתם שיעורים לפסח? 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? 16. מה זה מצה שמורה? 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? 54. שברת פעם את פסח עם חמץ? 98. מה אכלת? 43. לא מצאת משו יותר טוב? 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? 18. כמה כסף מקבל המוצא? 19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? 20. אתם קוראים את ההגדה? 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? 22. מתארחים או מארחים? 23. מי מבשל? 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? 25. מה עשית? 26. מרוצה מעצמך? 27. ביי

תזכירו לי למה אני עונה על זה....?!?

1. עושה סדר? ברור 2. נשאר לבד בפסח?לא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? לא. אבא ואח בחו"ל וסבא וסבתא מחליפים אותם 4. נוסע לחו"ל בפסח?לא 5. מטייל בארץ?אולי 6. אוכל חמץ?ברור שלא 7. אוהבים מצות?פעם אהבתי יותר 8. מצה רטובה או יבשה?גם וגם 9. הולך לבומבמלה?פחחחח לא! 10. מאכל פסח אהוב?אין משהו ספציפי 11. מצה עם שוקולד?אלא מה 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?לא 13. קיבלתם שיעורים לפסח?עכשיו כשאתם מזכירים לי, אז כן. יש איזה עבודה לפסח במתמטיקה(ראיתם פעם י"ב שמקבלים עבודות לפסח??? 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)מה שבא(?!) 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?אין ידעתם?!? 16. מה זה מצה שמורה?מצה עגולה שרק אלוהים יודע מה עושים איתה??? 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?|בדגש|ברור שמקפלים לשניים 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?רק כשממש בא להשקיע 54. שברת פעם את פסח עם חמץ?זה כמו לשבור את הצום בכיפור עם אוכל! מה פתאום?!? 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?חחחחח לא 18. כמה כסף מקבל המוצא?אני כבר גדולה מידי לדברים האלה 19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?ידעתם שעכשיו בארץ כל החנויות מלאות במצות??? 20. אתם קוראים את ההגדה?רק עד שולחן עורך ואז מתנפלים על האוכל ולא חוזרים 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?לא מקצרים... עד שולחן עורך (אז מוותרים על חד גדיא, סו וואט?) 22. מתארחים או מארחים?השנה מארחים 23. מי מבשל?אמא 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?כמעט בכלל לא 25. מה עשית?כמה דברים מאוד מאוד שוליים 26. מרוצה מעצמך?לא באופן מיוחד, לא

תשובות

1. עושה סדר? כן 2. נשאר לבד בפסח? לא 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? כן... עוד לא החלטתי אם זה לטובה או לא. 4. נוסע לחו"ל בפסח? I WISH 5. מטייל בארץ? זה כן!! תמיד!! 6. אוכל חמץ? יש אוכל אחר?????? 7. אוהבים מצות? אה נכון מצות... לא סובלת אבל עדיין אוכלת פה ושם... 8. מצה רטובה או יבשה? יבשה... 9. הולך לבומבמלה? לא, אני יכולה לעשות שאנטי שאנטי גם בחינם... 10. מאכל פסח אהוב? אממ פיתה... 11. מצה עם שוקולד? גם טוב 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? אוי לאאאאא 13. קיבלתם שיעורים לפסח? חח יום לפני אני מסיימת את הפסיכומטרי וחופשיה לדרכי.... 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..)מצות אבן ירושלמית. 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? דווקא כן.. מצות סולל בונה.. 16. מה זה מצה שמורה? כזאת משנה שעברה... 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? תלוי מה יש באמצע. 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? אהה? לא! 54. שברת פעם את פסח עם חמץ? לא אבל שברתי פעם פסח עם מצה... 98. מה אכלת? מצה.. ועוד עם שוקולד 43. לא מצאת משו יותר טוב? מצאתי אבל מה יכלתי לעשות? 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? בתכלס כן. פשוט מראש מקבלים מתנות.. 18. כמה כסף מקבל המוצא? תלוי עד כמה הוא טוב במו"מ. 19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? יופי! בואו ניסע... 20. אתם קוראים את ההגדה? כן אבל רק את השורה הראשונה והאחרונה... 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? חצי? יותר קרוב לשלושת רבעי 22. מתארחים או מארחים? מתארחים אבל מביאים את האוכל. 23. מי מבשל? אמא, סבתא , דודה ועדיף שרק הן! 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? חחח למה? ממילא יתלכלך שוב.. 25. מה עשית? שאבתי אבק מהכלבה.. 26. מרוצה מעצמך? תמיד.

ענבץ בץ

New member
חח אשכרה למה עונים על זה חחח../images/Emo13.gif

1. עושה סדר? *לייק דה...* 2. נשאר לבד בפסח? *אופקורס נוט...* (ואאל חוץ מסבא..) 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? *ודאי והפעם אנשים שלא היו אפעם בסדר...* 4. נוסע לחו"ל בפסח? *למי יש כסף לזה...* 5. מטייל בארץ? *ברור* 6. אוכל חמץ? *חלילה וחס* 7. אוהבים מצות? *יאפ טעים..* 8. מצה רטובה או יבשה? *שתייהן* 9. הולך לבומבמלה? *נשמע משעמם פחד..* 10. מאכל פסח אהוב? *אוכל יאמי יאמי של אמא* 11. מצה עם שוקולד? *האממ לא מתה על שוקולד למריחה..* 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? *אם היא קונפיטוריה ושל דובדבנים אז מוי כן* 13. קיבלתם שיעורים לפסח? *אהה שיעורים אני? אממ לא זוכרת משהו כזה...* 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) *ואטטאור* 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? ואללה פשש עליתם עלי מודה באשמה* 16. מה זה מצה שמורה? *מצה כשרה בקיצור...* 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? *אחת על אחת* 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? *אני עוד לא כלכך משועממת* 54. שברת פעם את פסח עם חמץ? *חלילה וחס!!* 98. מה אכלת? *לפני דקה? גזר...* 43. לא מצאת משו יותר טוב? אהה האמת היא שלא...* 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? *האמת שנראה שאפעם לא התחילו אולי פעם או פעמיים... אני לא ממש זוכרת את זה .. חוץ מפעם אחד שחיפשתי בשרותים אבל נראה לי שהוא היה בחדר של סבא... זה הדבר היחיד שאני זוכרת..
* 18. כמה כסף מקבל המוצא? *הוא ואחותו תמיד מקבלות שווה בשווה חוץ מביום הולדת שחתן השמחה תמיד מקבל יותר..
* 19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? *יפה להם לאוסטרלים האלה משחקים אותה מגניבים..:) * 20. אתם קוראים את ההגדה? *יאפ* 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? *נופ..* 22. מתארחים או מארחים? *פעם ראשונה אחרי הרבה שנים שמארחים..
* 23. מי מבשל?*אני אמא ואבא..* 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?*את החדר שלי זה נחשב?* 25. מה עשית? *ניקיתי את החדר* 26. מרוצה מעצמך? *אהה נראה שכן..
* 27. ביי *צאוו האני*

מילי17

New member
עונה../images/Emo15.gif

1. עושה סדר? יאפ 2. נשאר לבד בפסח? נואפ 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה? לא כולם.. משו בקטנה 4. נוסע לחו"ל בפסח? נואפ 5. מטייל בארץ? בסגנון... 6. אוכל חמץ? נואפ 7. אוהבים מצות? נואפ 8. מצה רטובה או יבשה? עוגית בוטנים!!! 9. הולך לבומבמלה? נואפ 10. מאכל פסח אהוב? עוגית בוטנים! והוופלים של פסח!!! 11. מצה עם שוקולד? נואפ 12. אה, אתם טיפוס של ריבה? נואפפפ 13. קיבלתם שיעורים לפסח? אני בימי עיון כל השבוע. מחר מבחן. 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) לא אוכלת מצות 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים? כי אני לא אוכלת.. גאון 16. מה זה מצה שמורה? מצה מקמח שמרו עליו מרגע הקצירה שלא יפול עליו מים או יתערבב עם סוג דגן אחר או משהו בסגנון... 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת? לא אוכלת פאקינג מצות! 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה? שהייתי קטנה... 54. שברת פעם את פסח עם חמץ? בעות. אכלתי מסטיק אבטיח. מוכר מנייאק, ילדה קטנה ותמימה.. 98. מה אכלת? מסטיק אבטיח כזה ענקי 43. לא מצאת משו יותר טוב? עכשו שאני חושבת על זה... 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן? יאפ 18. כמה כסף מקבל המוצא? לא מקבל... ולא מחפשים... 19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות? ייאי! 20. אתם קוראים את ההגדה? יאפ 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל? נואפ 22. מתארחים או מארחים? לא ברור עדיין 23. מי מבשל? אמא 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית? יאפ 25. מה עשית? ניקיתי את החדר!!! 26. מרוצה מעצמך? ? 27. ביי שאלום =]

לוּבּה

New member
שים חרא בה, שים חרא בה, אביב הגיע

פסח בא! 1. עושה סדר?יאפ. 2. נשאר לבד בפסח?חס וכרפס! 3. עם ההורים ועם כל המשפוחה?אכן כן. 4. נוסע לחו"ל בפסח?לא. 5. מטייל בארץ?אממ.. ים נחשב לטיול? 6. אוכל חמץ?לא. 7. אוהבים מצות?לא. 8. מצה רטובה או יבשה?איכס כלום. 9. הולך לבומבמלה?לא
10. מאכל פסח אהוב?קניידלך!!! 11. מצה עם שוקולד?זה טוב. 12. אה, אתם טיפוס של ריבה?כ"כ לא. 13. קיבלתם שיעורים לפסח?כן. 14. איזה סוג מצות? (מצות ירושלים, אסם וכו'..) זה לא הכל אותו טעם? 15. נכון שאין לכם מושג איזה סוג של מצה אתם אוכלים?נכון. 16. מה זה מצה שמורה?אהה אני יודעת! שמעתי שדיברו על זה איפה שאני עושה מחויבות אישית! זאת מצה עגולה שמותר לפתוח את האריזה שלה רק בפסח עצמו.. לא? 76. כשאתם אוכלים מצה אתם חולקים אותה לשניים או שמים אחת על אחת?לא אוכלים מצה. איכסה. רק אם זה עם שוקולד. 98. גם אתם סופרים את החורים והקווים כדי לחלק שווה בשווה?חחחחחחח לא. 54. שברת פעם את פסח עם חמץ?כן אבל בטעות! 98. מה אכלת?שניצל טבעול. 43. לא מצאת משו יותר טוב?לא. 17. גם אצלכם בבית הפסיקו להחביא את האפיקומן?לא. 18. כמה כסף מקבל המוצא?כמה שכולם מקבלים
19. ידעתם שעכשיו באוסטרליה כל החנויות מלאות מצות?בטח. כרגע גיליתי. 20. אתם קוראים את ההגדה?כןןןןן וזה נמרח ש-ע-ו-ת וכולם כבר מזילים ריר. 21. גם אתם מקצרים חצי ממנה ומסתערים על האוכל?לא
22. מתארחים או מארחים?השנה אנחנו מארחים! 23. מי מבשל?אמא. 24. עזרת להורים שלך לנקות את הבית?אהה.. תראו.. זה... כאילו... מה? 25. מה עשית?אההה.. כאילו... ככה... זהה.. אההה.. מה? 26. מרוצה מעצמך?היי, סידרתי את החדר שלי וזה שיא. 27. ביי. ביי!

למעלה