עבר.....וגם פסח

../images/Emo157.gifעבר.....וגם פסח../images/Emo104.gif

ולי נשאר הרבה יותר מדי אוכל............... אני מוצאת את עצמי מכינה ומכינה ומכינה ומכינה וכל יום מצטבר עוד ועוד ועוד..... ואני חושבת שיגיע הרגע שהמקרר יתפוצץ לנו מרוב קופסאות מלאות.......
את כל האיקונים האחרונים שלח לכולכם - איתי. יש לי קציצות מסוג אחד ושני ושלישי וגם סוג צמחי........ יש תרד מוקרם, סלט חצילים וסלט תפוחי אדמה........... יש ספגטי עם רוטב (מזל - זה תכף נגמר) ומהסלטים שכחתי את ההוא של הכרוב והגזר....... יש ירקות מוקרמים בתנור יש בורקס תפוחי אדמה ובורקס בשר יש טחינה וחומוס וסחוג ויש אפילו גפילטא פיש עם חזרת......... אז.........
הצילו ......איך יוצאים מכל האוכל הזה......... לא.......הפולניות עוד לא נותנת לי לזרוק את הכל....... אז אולי מישהו רוצה להצטרף מחר לשחיתות???????????????? אורית - ברגע של יאוש עצמי מרוב בישולים עקרים

איזה מקרר יש לך???../images/Emo6.gif

לפי התאורים שלך את צריכה 2 מקררים או...הרבה אורחים לשבת...

Ofericko

New member
לא לזרוק שום דבר לפח!!!

יש מספיק מעונות והוסטלים לאנשים נצרכים לצערנו בכל עיר במדינה. העברת המאכלים הללו לאחד מהמקומות הנ"ל לא מצריכה טירחה מרובה, בהתחשב במצבם העגום, בד"כ, של המקומות הנ"ל על תושביהם.

Ofericko

New member
../images/Emo26.gif אהלן גלידונית ! ../images/Emo36.gif

חדשות טובות? הממממ.... אז ככה:
צה"ל והרשות הפלסטינאית סיכמו על הפסקת אש כוללת והתחלת נורמליזציה ביחסים בין 2 העמים. אריק שרון נאם מעל בימת הפרלמנט הפלסטיני. סוהא מחתה דימעה בעוד ערפאת שר את "שיר לשלום" עם אביגדור ליברמן.
נתגלו 5 בארות נפט ענקיות באיזור ירוחם שבנגב. בארות אלו יספקו למדינה את כל צריכת האנרגיה באופן עצמאי, ואף נייצא נפט למדינות ערב.
בעקבות הפרחת הנגב עם גילוי הבארות, נוצרו כ-300 אלף מקומות עבודה חדשים, דבר שגרם למחיקת האבטלה מאוצר המילים העברי.
הדולר האמריקני ממשיך במגמת הירידה ושערו ניקבע הערב, עם סיום המסחר בדולר, על 2.67 ש"ח.
עקרת בית מקרית שמונה ניסתה להכין קונפיטורה מעלי אקליפטוס שקטפה בשמורת החולה אך בטעות יצא לה תרופה למחלת האיידס.
ערפאת עבר ניתוח מסובך בבי"ח וולפסון ושפתו התחתונה הפסיקה לרטוט. הרופאים עדיין מנסים למצוא את הדופק...
עוּגל הפאי ל- 3.14 !!! אה... כן...
מיכל מרגישה יותר טוב. קצת קשה לה הפרידה מהג´יג´ונוסטומי אבל היא לאט לאט מתגברת. החום כבר כמה ימים רצופים לא עולה את מחסום ה- 37. הטאכיקארדיה ממשיכה לרדת לאט לאט לאזור ה- 80-100. לחץ דם תקין. הנקז הטארוקאלי עדיין מוציא לה את הנשמה אבל עם זה הוא מוציא לה גם את המוגלה. האנטיביוטיקה גורמת לה לבחילות אבל גם מנצחת לאט לאט את הדלקת. אני מקווה שבמהלך שבוע הבא יתעופף לו גם הנקז ובא לציון גואל. זהו אני חושב, שכחתי מישהו? חברה´ס, בלי האמונה - צ´אסקה לא הייתה אוכלת אותה !!!
תשמרו על הגחלת!
Ofericko

שמחה שלא שכחת את חוש ההומור...

העלת חיוך על פני... אתה ממש חמוד. שמחה שהדברים מתחילים להסתדר למיכל ומקווה שהכל יהיה בסדר ומהר...

רונה 29

New member
אני רואה שנפלה עלייך רוח השלום ../images/Emo127.gif

כל כך הרבה
בהודעה אחת כבר חשבתי ששרון אמור לקבל פרס נובל לשלום
עראפת עם אביגדור ליברמן
5 בארות נפט באיזור ירוחם
מחיקת האבטלה
דולר = 2.67
שפתו של עראפת הפסיקה לרטוט
ככל שאני יותר ויותר חושבת על זה.....אני מגיעה למסקנה ש....אתם חייבים לצאת כבר מהבית חולים הזה , התחלת לדבר כבר בצורה מקצועית , ממש פרופסור .......זה מההאזנות הבלתי לגאליותשלך לדברי הרופאים ?!?
טוב. מכייון שאנחנו בצ´ט עכשיו ..... כבר אמרתי שם את כל מה שרציתי לכתוב פה....... בכל מקרה הרבה כח , החלמה מהירה ואמונה יהיה בסדרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
סופשבוע טוב , נעים ושקט ( ואחרון בהחלט בביה"ח).

רוייקו

New member
זה ט ו ב !! ../images/Emo6.gif עופריקו.. אתה תותח

ואם לא היית היה צריך להמציא אותך. ד"ש למיכל ושבת שלום לכם. רוייקו

רוייקו

New member
בשביל מה יש חיות מחמד ? ../images/Emo107.gif ../images/Emo54.gif

מגדלים כמה פרזיטים כאלה בשביל הכייף ובשביל שלא נצטער על אוכל שניזרק.. בשנים עברו תמיד גידלנו בחצר 30 חתיכות ויותר של תרנגולות, כך שאוכל לא היה ניזרק.. היום אוכל ניזרק אצלנו חופשי.

כדי ש-../images/Emo54.gif ו-../images/Emo108.gif לא יאכלו

מהשייש את כל מה שנמצא עליו לימדנו אתם וחינכנו אותם והיום (כבר כמה שנים ) הם אוכלים רק
מוכן יבש מהשקית. כן, הם בררנים לאללה ואוכלים אך ורק את האוכל הטוב והיקר ביותר. מה שכן, מדי פעם מתחשק להם פסטרמה של פעם של יחיעם (באחרת הם לא מוכנים לגעת) ואז מספיק לפתוח את המקרר כדי שהם יתחילו בקונצרט היללות המקומי. כך שאתם מבינים שהצעתו של רוייקו ירדה מהפרק היומי. עופר ומיכל - תמשיכו עם הרוח הטובה ובתקווה שבקרוב נשמע מכם מהבית אורית

רוייקו

New member
אין לכם עופות, אורית ?? הכי טעים זה

לאכול עופות שהאכילו אותם בשאריות האוכל מהבית.. הביצים תמיד היו כתומות, עשירות בטעם... אבל את צודקת. המון עבודה, מי צריך כאב ראש ?!

למעלה