עוד משחק לחג!

Fairywitch

New member
../images/Emo157.gifעוד משחק לחג!../images/Emo162.gif

כמו שאבישג אמרה- בפורומים רבים כבר רץ גם משחק ארבעת הבנים. אז מיהם ארבעת הבנים של אמריקן איידול
ואגב- הם לא חייבים להיות בנים...

Fairywitch

New member
../images/Emo159.gifוהנה שלי:

חכם- קונסי. כי בד"כ הוא יודע מה לעשות על הבמה, בניגוד למתחרים רבים השנה ובשנים קודמות... אני מתכוונת לתנועות, בחירת שירים, לקיחת סיכונים, פלירט עם המצלמה ועוד.
רשע- סיימון. צריך בכלל להסביר?
תם- קרי אנדרווד. ע"ע "כוכבים? השמיים היו דווקא בהירים..."
התום שלה חמוד ^_^
שאינו יודע לשאול- מריו. כי אם הוא היה שואל אותנו- הוא עוד היה בתחרות... (וגם כי לא עלה לי מישהו אחר בראש. אולי ג'ון סטיבנס, אבל הוא יותר תם

נועה167

New member
שלי-../images/Emo26.gif

חכם- בו! רשע- סיימון אבל אני עדין אוהבת אותו :) חחח תם- אנואר או וונזל שאינו יודע לשאול- אממ לא יודעת :/ אולי אנטוני

darklighter

New member
שלי../images/Emo115.gif

חכם- קונסטנטין
הוא יודע לבחור שירים טובים ולגרום לכולם (בעיקר לכולן) להתאהב בו... רשע- סיימון (מבחינה טובה) או סקוט (הוא סוציופט!!) תם- אנתוני נראה לי... שאינו יודע לשאול- לא יודעת... אבל אם נשנה את זה ל"שאינו יודע לשפוט" אז בוא נגיד שפולה כי היא חמודה מדי היא אומרת לכולם רק דברים טובים...

SHTRUDIDI

New member
משחק נפלא...אהבתי

חכם-בו,כי הוא יודע במה הוא טוב ולא הורס את זה.אותו הדבר לגביי קונסטנטין. תם-אנואר,כי הוא נראה כל כך המום מגלי האהבה אליו בכל פעם מחדש. רשע-סקוט,הוא היכה מישהי והוא תקוע בתחרות סתם,זה מספיק רשע בשבילי. שאינו יודע לשאול-מיקאלה,הולכת על הרעיון של חנה ואומרת שאם היא הייתה שואלת אותי היא לא הייתה מגיעה לטופ 12. כל הנכתב הוא בהומור בלבד ולא בא לפתוח בויכוח עם אף אחד מכותבי הפורום.

למעלה