|פירמידה|
אני

../images/Emo157.gif|פירמידה|../images/Emo156.gif אני ../images/Emo160.gif

אני
סוף סוף לאחר חודשים ארוכים וממושכים...בעיקר בתקופות החגים... אני גאה לומר שאני נוסעת ללונדון ולפריז
לשוט על הסיין, לבקר בכנסיית וסטמינסטר... איזה כיף
אז: אני מאחלת לכם חופשה נעימה, אני חוזרת ביום לפני ליל הסדר, ואני נוסעת ביום שלישי בשעה 17:30... ואריאלה, יש לך איזשהי המלצה לביקור בלונדון
|פירמידה|
פסח שמח
|פירמידה

דבר המומחית... חחחחחחחח

דבר ראשון- שתהיה לך טיסה נעימה ושלא יסתמו לך האוזניים (כן בטח) ושבכלל תהני בטיול. אז ככה, רק דבר ראשון לציין- לא הייתי השנה בלונדון אלא בפרברי אנגליה. אבל לפני איזה 3 שנים הייתי בלונדון. אני ממש ממליצה לך ללכת לצינוק של לונדון
זה מקום כזה מפחיד
יאמה...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הייתי גם בלונדון ופריז. בעיקרון כולם כבר המליצו לך לאן ללכת אבל תמיד כדאי לטייל גם מחוץ ללונדון, לערים הקטנות והלא מוכרות. הן ממש מקסימות
. הייתי ב"לונדון'ז דאנג'ן!" חח

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

אני יכולה להמליץ לך?? הייתי בלונדון ובפריז....וזה ממש ממש יפה שם!! בלונדון, אני ממממממממממשששששששששש הכי ממש שאפשר, ממליצה לך ללכת ל- "לונדון דנג'ן"
(רק אם יש לך לב חזק!!), בתרגום חופשי לעברית זה נקרא- "מרתף העינויים"!!! זה על כל מיני סיפורי רציחות (כולל הסיפור על ג'ק המרטש...) עם כל מיני צרחות ומוזיקה מפחידה בפנים וגופות של אנשים...(כמובן בובות!)......אבל זה ממש מפחיד, ויש שם גם כמה אנשים כאלו כאילו, מהמאה ה-18 או משהו כזה ממש מפחידים שמספרים סיפורים, שאני לא רוצה כל כך לפרט אותם! אבל אני ממליצה ממששששששששששששששששששש אסור לפספס!!!!!! פשוט אסור!!! זה ממש באמצע לונדון! אם תשאלי, כולם יוכלו לענות לך! וזה גם כתוב בכל הספרי הדרכה ללונדון! ואני גם ממליצה לך ללכת ל"גני פנדינגטון"
אלו גנים שמשתרעים על שטחים עצומים!!! +++ יש שם גם את הפסל של פיטר פן איפה שהתאומות צילמו בסרט להרוויח את לונדון!!!! כשמרי קייט נסעה עם הבן הזה גנים, והם התיישבו שם על ספספלים.....ודיברו....וראו את הפסל של פיטר פן....מישהו זוכר?? וזה ממש ממש מדהים שם!!!!!!!!!! יש שם ברווזים ומלאאאא דברים!! (אבל כדאי לקחת מפה, כי זה מסווג לשמות שונים לכל גן, אז כדי למצוא את הפסל חובה לקחת מפה!!) ויש כמובן, את רחוב אוקספורד!! כל השופינגגגגגג!!!! מלללללא חנויות! כל מה שצריך!!!!! ברחוב אחד! (נשמע כמו מוצר למכירה....חחח...), אה, ומומלץ בחום-----> ללכת להצגות בערב!! אני הלכתי עם ההורים שלי לפאנטום האופרה!! ממש מדהים!!!!! ואחרי זה למאמא מיה----> הצגה ממש מצחיקה, מבוסס על שירי אבבא!! כנ"ל---מדהים!!!!! בפריז, כמובן, מגדל אייפל, הלובר......השייט על הסיין....הדברים הרגילים! מקווה שעזרתי!!! תהנייייייייייייי!!!!!!!!
נעימה!!!!! ואל תשכחי----> מרתף העינויים! חובה!!! המלצה שלי!! לבעלי לב חזק!!

The Sun Girl

New member

מה שאריאלה המליצה----> הצינוק של לונדון, אני מניחה שזה למה שאני התכוונתי- מרתף העינויים..... אז קחי את זה כ----- הצינוק של לונדון=מרתף העינויים.....חחח.....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

בפריז תלכי למגדל אייפל, שער הניצחון, כנסיית נוטרדאם, ללובר, לסַאקְרֵקֵר [רחבה ענקית מלאה בציירים, שכמובן מציירים אנשים...], לשאנז אליזה [ש-ו-פ-י-נ-ג, וגם תיכנסי שם לחנות דיסני!], כמובן שחובה ללכת ליורו דיסני שנמצא ליד פריז, תסעו במטרו- זו חווייה אדירה! [המטרו זה כמו אוטובוס כזה, רק שזה בצורת רכבת תחתית- ממש מתץחת לאדמה, והשלט+המדרגות למטה נמצאים בכל מקום! ותקחו מפה!!! אחרת... אוי ואבוי!
] אמממממ..... מה עוד? מה עוד? מה עוד? לים לא כדאי לנסוע
אין חול- יש אבנים!
לא ללכת למספרות- לאמא של חברה שלי לקחו 300 יורו על פן... 300 יורו זה בערך שקל כפול 5... אמממממ.... תאכלי הרבה אוכל צרפתי- זה ממש כיף
ו... זהו סה"כ... תהני

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

התחלת להפגין נוכחות שיוש?

../images/Emo157.gif|פירמידה|../images/Emo156.gif תודה../images/Emo70.gif

עשיתי רשימה, אתן מזה מתוקות... אני מקווה ללכת לכל אחד ואחד מהמקומות האלה.... אבל שכחתם מקום אחד בלונדון: אתן בטח שכחתן שאני מעריצה של הארי פוטר... תחנת קינגס קרוס-חובה
תודה

../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif../images/Emo156.gif לאריאלה../images/Emo70.gif

בזמן שאני לא פה, ומכיוון שאני נוסעת, האם את מעוניינת לפתוח ממחר את השירשור הלילי

כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יוּפּי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וגם נזכרתי בעוד מקום- חנות צעצועים ענקית כזו של איזה 4-5 קומות וכל קומה יש לה נושא (ברביות/צעצועים לבנים וכו') אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה...

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

בכל מקרה, אם אני לא טועה כי אני לא הייתי בלונדון, הראו בלהרוויח את לונדון את הצינוק שדיברתם עליו, שכלאו בתוך מומיה עניקים מברזל את החבר של אשלי....

The Sun Girl

New member

אממממ, אני לא חושבת שזה היה שם, כי לפי המראה של המקום בסרט, ולפי המראה של המרתף, זה לא אותו מקום....אני חושבת שבסרט זה היה באיזשהי עליית גג של איזשהו בניין או משהו כזה...אבל אני לא חושבת שמדובר על אותו מקום... אבל למי שזוכר את הקטע (כבר כתבתי את זה...) שמרי קייט נסעה עם החבר שלה לגן הזה שירד קצת גשם, והם התיישבו על ספסלים ודיברו....והראו את הפסל של פיטר פן, כאילו, הוא הביא אותה לשם.....זוכרים??? אז זה ב"גני פנדינגטון" (או איך שלא קוראים לזה...
), בכל מקרה, זה מקום מדהיםםםםםםםם!! וגיליתי שם עובדה דיי מעניינת..(לפחות אותי...חח..) שנכון הספסלים שהם התיישבו עליהם? אז הם (כאילו הצוות שם) שמו אותם בכוונה שם, הם לא אמורים להיות שם, כי במקור, לפחות איך שאנחנו ראינו, הספסלים הם בכלל בצד, ליד אגם.... שיהיה....

../images/Emo26.gif

שרו'ש
איזה שמף לך
את בטוח תהני, פריז זה אחלה של מקום
חחח...איזה כיף, להגיע ישר לליל הסדר, כדי לא להחמיץ שומדבר
הסיין ממש יפה וגיף לשוט עליו [מניסיון
]
ו...כנסיית נוטרדאם מדהימה
וכמובן הלובר [שאני מתגאה מאוד לומר שאני, שרון וייסנר, ראיתי את המונה ליזה מקרוב
ממש שני מטר
ומשום מה, היא כל הזמן הסתכלה עליי
], וה-"שאן-זליזה", המטרו [הרכבת תחתית], מגדל אייפל, אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב------>ואני מאוד מקווה שתבקרי שם, כי זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיף, ובכלל לא משתווה לסופרלנד או ללונה פארק ת"א-------------------> דיסנילנד
זה כ"כ כיף
יש לי משם מלא מזכרות ותמונות שלי עם כל הסלבז[
]: מיקי, דונלאד, מיני וכו'...ויש שם מתקנים שא
ים... אם את הולכת לשם, רק תגידי ואני אמליץ לך:) ביי ותהני

זליזה=אליזה, גיף=כיף+------>

מומלץ מאוד מאוד מאוד לאכול קרפ צרפתי במקום רומנטי לפחות שלוש פעמים במהלך החופשה
זה טעיםםםםם
ושכחתי לכתוב עוד משהו, קארין כבר אמרה, אבל- זה ממש מגניב אם יש לך פורטרט של עצמך [שציירים צרפתיים חמודים מציירים], תמורת לא הרבה כסף, אז זה ברחוב שקארינו'ש אמרה [כי אין לי מושג מה השם], וזהו, מקווה שתהני כמו שאני נהנתי בפעמיים שהייתי בפאריז:) דרך אגב, קצת ידע לא יזיק פה: השם פריז בא בעצם מהשם "בריז'" [בריז'=גשר באנגלית], כי פעם היה גשר בצרפת [כשפריז עוד לא הייתה קיימת], שהרבה נהגו ללכת אליו. לאט לאט החלו לבנות שם חנויות ומקומות שהמבקרים בגשר היפה יוכלו להנות מהם, ואז גם אנשים עברו לגור שם, ונוצרה ממש עיר ליד הגשר. כשרצו אנשים ממקומות אחרים ללכת אל העיר הזו, הם אמרו "נלך אל הבריז'" [כי הם היו רגילים ללכת אל הגשר, בריז', אבל כשהתפתחה שם עיר עוד לא היה לעיר שם, אז קראו לזה "הבריז'"], ובמשך השנים, כשרצו כבר לבחור לפריז שם, שלא יקראו לה "בריז'" [גשר זה לא שם משו
...], אז חשבו על משו קרוב-פריז
סווו...פריז
גט איט?? נו, איך אני בהיסטוריה??? מעולה!! שנה שעברה קיבלתי מעולה וגם השנה קיבלתי ציון טוב:) אני פשוט חולה על היסטוריה [
]
*למרות שיש מקרים קיצוניים בהם אפשר להרדם כשאתה על רכבת הרים..* טוף, בטח יש כאן ילדים שגם למדו את זה
ביי!

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

פשש....מדריכת טיולים שכמותך....

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

איזה כיף לך
הייתי בצרפת וזאת ארץ מאוד יפה!!! נ.ב- בדיוק היום שימתי עבודת חקר על צרפת (מדריך למטייל...) וכל המקומות שאמרתם לה (כמעט) שמתי במקומות מומלצים לביקור...

למעלה