שאלון פסח

ludashit

New member
../images/Emo157.gif ../images/Emo155.gif שאלון פסח ../images/Emo157.gif ../images/Emo155.gif

איפה את/ה עושה את החג?
כמה אנשים תהיו בארוחת החג?
יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג?
קוראים את ההגדה עד הסוף?
מי מקריא?
האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול?
האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח?
יש תוכניות מיוחדות לחופש?
האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני?
האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך?

ludashit

New member
../images/Emo157.gif ../images/Emo155.gif עונה....

איפה את/ה עושה את החג? אצל הדודים של חבר שלי בר"ג
כמה אנשים תהיו בארוחת החג? 10 + תינוקת
יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג? חחחח כן , לאכול חסה במקום מרור.... ולאכול עוף בספרייט.... מגעיללל ביותר...
קוראים את ההגדה עד הסוף? נראה לכם??!!!
מי מקריא? הסבא...
האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול? החכמה , והתמימה....
האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח? בערך.... לפעמים.... בימים האחרונים...
יש תוכניות מיוחדות לחופש? ללכת למפגש של הפורום המקסים "קטי המכוערת" , אולי לנסוע לאשדוד ...
האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני? לא , למרות שאני מתה לאכול איזו מופלטה טובה ככה....
האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך? לא.... שיהיה לכולם חג פסח שמח וכשר...!!!!

../images/Emo214.gifאני מחר נוסעת לאשדוד!../images/Emo12.gif

אני מחפשת שנים מישהו שמוכר שם צמידים מחוטים וחברה שלי הודיעה לי שהוא יהיה שם מחר [היא גרה באשדוד], אז כנראה שאני נוסעת כבר באוטובוס של 8
, רוצה לבוא איתי?

panci thet i

New member
../images/Emo103.gifעונה לשאלון../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif

|אליה| איפה את/ה עושה את החג? בשומקום-לא חוגגת |אליה|כמה אנשים תהיו בארוחת החג?0 חחח |אליה|יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג?כן,לא לחגוג |אליה|קוראים את ההגדה עד הסוף? לא מההתחלה ולא עד הסוף |אליה|מי מקריא?אליהו הנביא חחח |אליה|האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול?אני אניטה חחח |אליה|האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח?ברור
|אליה|יש תוכניות מיוחדות לחופש?כן, למות משעמום (כרגיל,לא<?>) |אליה|האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני?מה זה עכשיו החג השני???? פחח |אליה|האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך? עוד לא:)))))

../images/Emo214.gifבאלי גם!../images/Emo13.gif

איפה את/ה עושה את החג?
יש איחוד משפחות!כל המשפחה שלי מוזמנת למשפחה של החברה הכי טובה של דודה שלי! יהיה מושלם!
כמה אנשים תהיו בארוחת החג?אולי 20?
יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג?תמיד אני חייבת לשיר מה נשתנה! נראה לי שהשנה זה לא יקרה!אני כבר בת 18! בקרוב
.. קוראים את ההגדה עד הסוף?כןכןכןכןכן!
מי מקריא?אצלנו במשפחה זה תמיד לפי "חטיפת קטעים", כל אחד מתגנב אחרי השני וקוראים..זה הופך למעין משחק וזה ממש כיף!
האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול?תם
יש תוכניות מיוחדות לחופש?מה נשאר?! ללמוד, ללמוד, ללמוד, להיות עם אנשים שאני אוהבת, להיות עם המשפחה שלי... האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני?כמעט בטוחה שכן
האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך?כן! פעמיים! פעם אחת חברה שלי אמרה שהיא טסה לגור במקום אחר, ופעם מישהו התקשר להטריד אותי

m2love

New member
עונה../images/Emo13.gif

איפה את/ה עושה את החג?אצל סבתא
כמה אנשים תהיו בארוחת החג?ואוו הרבה.. יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג?ממ יש כל מני..ואין לי כוח לפרט
קוראים את ההגדה עד הסוף?כן!כן
מי מקריא?בד"כ הסבא.. האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול?ניראלי התם.. האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח?לאא יש תוכניות מיוחדות לחופש?כאילו מה נשאר?!רק את הסדר..וללמוד ללמוד..אהה ויום שלישי או רביעי אני הולכת לסופרלנד
האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני?ניראלי שכן.. האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך?חחח כן ועבדו עליי הרבה אז אין לי כוח לפרט
חג שמחח וכשר
ותהנוו

creep tamuril

New member
שאלון!

איפה את/ה עושה את החג? אצל אבא כמה אנשים תהיו בארוחת החג? 4 יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג? לא קוראים את ההגדה עד הסוף? כן.. מי מקריא? נמ אני
האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול? עוד לא החלטתי, אבל אני אלך על אופציה ד'. האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח? לא יש תוכניות מיוחדות לחופש? לא האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני? כנראה האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך? הו כן. חג שמח וכשר!

white angels

New member
גם עונה../images/Emo9.gif

איפה את/ה עושה את החג? אצלי בבית..
כמה אנשים תהיו בארוחת החג?7 משהו כזה.. יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג?ממ שאני חייבת לריב עם אח שלי כל פסח
קוראים את ההגדה עד הסוף? לא ממש..אבל שרים את כל השירים
מי מקריא?אני,אבא שלי,אחים שלי.. האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול? החכמולוגית
יש תוכניות מיוחדות לחופש? כן..לימודים,בילויים ומפגש פורום
..עוד פחות משבועע! האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני? לא ממש.. האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך? לא אבל מה שהיה לי אתמול בהחלט יכול להיחשב למתיחה
חג שמח וכשר לכולם! אל תגזימו עם המצות

גם אני עונה

איפה את/ה עושה את החג? - בבית כמה אנשים תהיו בארוחת החג? - 4 יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג? - לא ממש... קוראים את ההגדה עד הסוף? משתדלים.... מי מקריא? בעיקר אבא האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול? אני אליהו הנביא :) האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח? ברור שלא, אפילו שאני בחו"ל - לקחים מזוודה של מצות ועוגיות קוקוס יש תוכניות מיוחדות לחופש? - טסה לקייב - לאח שלי האם אתם עושים ארוחה גם בחג השני? משהו צנוע האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך? לא

עונהה!

איפה את/ה עושה את החג? אצל דודה שליי כמה אנשים תהיו בארוחת החג? 15 יש מנהגים מיוחדים אצלכם בארוחת החג? לאא קוראים את ההגדה עד הסוף? 3 רבעים.. מי מקריא?זה הולךף בתורות לפי סדר הישיבה האם את/ה החכם, התם, הרשע או זה שאינו יודע לשאול? שילובב חח.. האם את/ה אוכל/ת חמץ בפסח?לאאאאא!!!!! יש תוכניות מיוחדות לחופש? אני נוסעת לאילת1! האם עבדו עליכם היום?( 1 באפריל), אם כן איך?לאאאאא...

למעלה