פסח שמח

spelling

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo159.gifפסח שמח../images/Emo159.gif../images/Emo157.gif

חברי פורום אליסה מילאנו היקרים! חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל השומרי כשרות והלא שומרי כשרות בינינו... חג שמח וטעים! תהנו בחופש ותשמרו על עצמכם! שיהיה לכם חג משפחתי ונהדר! תנוחו,תבלו,תטיילו ותשמחו ותאכלו כמו דעבים כי זה הכי כיף בחג! ואני אוהב אותכם! יאללה חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז יאללה תברכו את שאר חברי הפורום וספרו מה אתם הולכים לעשות בפסח..בחג ובחופש עצמו!

nimix

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo135.gif

אני לא הולך לעשות הרבה, רק לראות קצת סרטים מצחיקים עם ג'ים קארי ( הוא מצחיק אותי נורא), ואוטוטו פרק 16 של עונה 7 של סמולוויל וגליה - ראיתי אמריקן איידול אתמול?? היה שבוע שירי מריה קארי... איך נהניתי !!

Natali Spears

New member
../images/Emo155.gif חג שמייח לכולנו../images/Emo155.gif

שתהנו בחג הזה תאכלו הרבה מצות חח תטיילו וכל זה אין לי תיכונונים מלבד לעשות סירטון וידאו על פיבי ופרו

חג שמח../images/Emo162.gif../images/Emo155.gifוכשר../images/Emo13.gif

אני הולכת לנצל את החופש למנוחה-הרי הנקיונות האלה חירפנו אותי כבר,ואולי גם זה זמן טוב לקרוא את הוראות ההפעלה של המקרר החדש
חג שמח

always be me mc

New member
שיהיה לכולנו חג פסח שמח ומקסים../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לנו חג מלא שמחה עם חברי המשפחה
המ ובאשר אלי אז אני אישית לא הולכת לעשות הרבה בחג הזה. אולי כמה קניות, השכרת סרטים וזהו כי שיעורי בית אין לי השנה
(
) ונמרוד אני כן ראיתי את הפרק של אמריקן איידול(בניגוד לפרק חדש של סמולוויל שלא בא לי לראות), והיה מאוד נחמד
אני אפילו הורדתי את גירסאות האולפן של המתמודדים והולכת להקליט את השידור הזה ואת התוצאות מהסיבה הזאת בדיוק :) כך שאם אתה רוצה את הביצוע של ארצ'ולטה טוב אתה אפילו לא צריך אותי יש בפורום מאריה את הביצועים של כולם בקובץ אחד אניוואי אני שמחה שנהנית ואני מקווה שלכולם יהיה חופש נהדר
אה כן ומזל טוב לשלי על המקרר החדש

always be me mc

New member
תודה על הידיעה כפרה../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

נראה כבר אם אני אראה

אוקי דוקי../images/Emo13.gif

אם לא תמיד את יכולה לפתוחMTV יש שם את השיר של מאריה קארי[נדמה לי שאותה את אוהבת,ועכשיו אני מבינה למה..
]

למעלה