אז ככה:
היום אומנם היה האחד באפריל אבל אתמול יצאתי לטיול מהצופים והיה מזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף~!!!!!!!!!!!!!!!!. אין לי כוח להתחיל לספר חוויות כי לא ישנתי הרבה בלילה (ישנתי משהו כמו שעה וחצי וחצי מהגוף שלי לא זז
). היום אנחנו קמים בבוקר ואז חברות שלי אומרות לי שהיום האחד באפריל, אז אני המשכתי לישון כי הייתי עייפה מאוד מאוד מאוד!!!. ואז במסלול (שהיה קשה אבל יפה וזה היה המסלול השני שלנו כי אתמול עברנו עוד אחד והוא היה קל ויפה אבל פחות..=)) אז אני והמדריכים עבדנו על ילדה אחת וזה באמת היה נחמד אחח אחח אחח אילו חוויות (אני עוד אתחיל לבכות פה חחח) אמממ בלילה היה ממש כיף והיה לנו DND למי שמכיר ולמי שלא לא משנה כי זה ארוך ואין לי כוח להסביר כי אמרתי לכם כבר שאני לא ישנתי אתמול כל כך הרבה, קיצר אמממ בלילה הלכתי לישון באיזה 4 לפנות בוקר והתעוררתי בשש בבוקר בגלל ילדים קטנים ומעצנים מהשבט שלנו שהחליטו שהם צריכים לצחוק על המדריך שלהם כי הם קיקשו עליו בטוש סגול (לא שיש לי משהו נגד ילדים קטנים אבל אלה היו פשוט צוציקים קטנים ומעצבנים!!!) ואז אני אמרתי להם יפה ובשקט להפסיק להרעיש והם לא הפסיקו :'(. בבוקר לא רציתי לקום אבל לא הייתה לי ברירה אז קמתי...החברה הכי טובה שלי באה איתי לטיול והיא גם מאוד נהנתה, אני ועוד כמה חברות שמענו כל הזמן מוזיקה!!!. אמממ מה עוד היה..אההה חח היה עוד הרבהההה פשוט מלאאאא אבל אני מזה לא זוכרת^^. אמממ בארוחת ערב אתמול אז אני אכלתי לי לתומי סלט ופתאום חברה שלי באה וביקשה שאני אתן לה קצת ואני החזקתי את הצלחת והיא התחילה לקחת לצלחת שלה עם המזלג ופתאום כל הסלט נופל לי על הרגל!!!!!ומי אשם?!חברה שלי (לא החברה הכי טובה שלי, אחת אחרת) אחח אחח אחח שוב אני מעלה דמעות (או שלא) והיה ממש ממש כיףף וקיבלנו מהמדריכים כל מיני הפתעות קטנות ומתוקות והיה ממש כיף!!!או קיי סיימתי בינתיים אבל אני מבטיחה לכם שאני מתישהו אספר לכם את כל החוויות...לילה טובבבבבבבב מוואההה