פסח שמח לכולם!

Anabel74

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gifפסח שמח לכולם!

חג חירות שמח ונפלא לנשמות המקסימות הפוקדות פורום זה!
מה החג הזה מזכיר לכם? לי זה תמיד מזכיר - חופש, ארוחות חג משפחתיות עם המון אוכל, מצה עם שוקולד ושמש.
לימור

ד י נ א י

New member
חג שמח!!!!!!../images/Emo158.gif

החג מביא איתו הזדמנות טובה להפטר מ"חמץ" ישן...לעשות "סדר פסח" לא רק בבית אלא גם בפנים... חג חירות שמח...מי יתן ונהיה כולנו נקיים, חופשיים ושלמים...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifפסח שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo155.gif../images/Emo159.gif

מה מזכיר לי פסח? מורות שחוזרות על עצמן כל שנה - "פה-סח. פסח!"
נקיונות עד השעות הקטנות של הלילה.. משפחה מצות[140 קלוריות
] רטובות עם שוקולד [אני עדיין מתלבטת אם להתפרע עם המצות או לאכול מצות רק בליל הסדר כי אין ברירה] ו..זהו פחות או יותר
(אני ממש משוגעת!! אתמול הלכתי לישון ב7 בבוקר וקמתי ב5 וחצי בצהריים, ב6 בערך אכלתי לחמניה עם חומוס ומאז לא אכלתי כ-ל-ו-ם..אני גוועת ברעב ואמא עשתה כבר את המטבח-אין מה להכין לאכול!! אני חייבת לרוץ למכולת לקנות משהו..)

Anabel74

New member
מאחר ולא יכולה

לוותר על המצות (הרטובות) עם השוקולד מרשה לעצמי לאכול כמה כאלה ומוותרת על השילובים שלהן עם כל השאר. הן גם ככה לא הכי לא טעימות לי בלי שוקולד... לגבי הנקיונות זה באמת זכרון עגום ביותר שמנסה לשכוח ובשנים האחרונות כמעט מצליחה. והכי מבאס שהמטבח כבר כשר ואסור היה לאכול בו כלום עד החג..אני מציעה לך לאכול בחוץ-פינוק על הנקיונות ומנה עסיסית של חמץ כמו שצריך..

../images/Emo39.gif חג שמחחחח../images/Emo158.gif

אני אהיה השלילית ואגיד שזה מזכיר לי המון עבודות לבית ספר ושיעורי השלמות. פעם זה באמת היה חופש ארוך... לחם וחמץ יש פה בשפע
וחזרתי אתמול מאילת. עכשיו מתחילים לעשות שיעורים

למעלה