בנות

spring flower

New member
../images/Emo158.gifבנות

מכירות את זה שאתן פוגשות מישהו.... וכל מה שהוא עושה זה רק לדבר ולברבר??? ממתי גברים החלו לברבר כל כך הרבה מה הולך פה? ואגב זה לא ממבוכה או משהו - מכירה אותו מספיק זמן... השוס זה כשאני באה לספר משהו על עצמי- הבן אדם לא נותן לדבר- פתאום קוטע ומתחיל לדבר על עצמו....

wappy

New member
חוסר ביטחון ו\או פוקוס עצמי

מממ.. נשמע לי מוזר, ישנם כמה אפשרוית: 1. את לא ממש מעניינת אותי ברמה שהוא רוצה לשמוע דברים על עצמך, ומנגנון הטייס האוטומטי שלו דוחף אותו להמשיך לדבר ולחלוק איתך אינפורמציה על מה שהוא עושה (כי זה נוראאא מעניין) 2. הוא מתפקסס רק על עצמו בנות אחרות יכולות לומר שהוא חזיר שלא מקשיב לך וכל מה שמעניין אותו זה הוא. 3. גברים לא מברברים יותר מידי, רק בהתחלה שלעיתים זה נובע מעניין בבחורה, ומהרגשה הזויה שעלינו לשעשע אתכן הצעה שלי: פשוט שברי את הקרח עם משהו כמו: "אתה תמיד מדבר כל כך הרבה על עצמך ?, או שזה רק בגללי ?" תפציצי. Wappy

longy

New member
רגע, אני לא כזה!

אני נותן לה להרגיש הכי מענינת בעולם אפילו שלא ממש, אני מוציא את כל הנחמדות שלי החוצה, השיחה זורמת רצח.... ואז מגיע הקטע של הסיום: "דבר איתי!" מהזותומרת "הדבר איתי" הזה, בא לה או לא?

מכירה../images/Emo70.gif

יש גברים שאוהבים לדבר אולי כי הם פוחדים לשמוע מה יש לנו להגיד

Vdrums

New member
כי אם אנחנו לא מדברים

אז אתן אומרות: "ספר לי משהו". או:"למה אתה שותק? תמיד אני מדברת" אז עד שאנחנו פותחים ת'פה אתן מתלוננות?

spring flower

New member
מה זה 'עד שאנחנו פותחים ת'פה

אתן מתלוננות?!' זאת פתיחת פה לצורך סתימת הפה שלי- וזה מרגיז!
ואגב בקשר להצעה שלך wappy - לשאול אותו אם הוא תמיד מדבר כ"כ הרבה על עצמו- זה יותר הענין שהוא קוטע משפט שלי כדי לדבר על עצמו ואם אני אעיר משהו - אני חוששת שהוא ייעלב...הוא טיפוס רגיש וזה. אני לא יודעת ממה זה בדיוק נובע אבל- זה פשוט לא גורם לי להמשיך לרצות לדבר איתו

Jamison

New member
Kzat mukzan aval

Ma she nahon nahon.Kshe lo medabrim az shomim rak "mishaaamem li","saper mashehu" ve kol shar ha dvarim she omrim anashim she larov ein lahem ma lomar.Ve bihlal,milat ha mafteah ba hoda harashit hayta "ad she ",hu medaber lo beshvil levader otah ela lenasot lo lehiradem be azmo."mi she lo medaber lo hoshev ve mi she lo hoshev lo medaber"

lilaaa1

New member
חמודה זה לא מדובר באם

זה גבר או אישה, פשוט יש אנשים כאלה, שאין להם אוזן, או לחילופין אין להם פה.. לי אישית יש חברה שלא סותמת תפה לרגע...

shellush

New member
אחד שתחום התעסוקה העיקרי שלו, זה

אני, אני ואני. במילה אחת... NEXT!

free soul

New member
קרה ועוד איךךךךךךךך

פתאום הם הפכו לי לנשים, רק מדברים כל הזמן "בלה בלה בלה בלה בלה"

Sefy

New member
אוקי! אוקי! הבנתי את הרמז ../images/Emo3.gif

תתפשטי ולמיטה

בנים

מכירים את זה שאתם פוגשים מישהי... וכל מה שהיא עושה זה רק לדבר ולברבר??? השוס זה כשאני בא לספר משהו על עצמי - הבת אדם לא נותנת לדבר - פתאום קוטעת ומתחילה לדבר על עצמה... ובקיצור... תופעה של בנאדם המרוכז לחלוטין בעצמו, אינה מוגבלת לזכרים או לנקבות.

חחחחחחחח

יש בחור שהכרתי לפני חמש שנים, הטעות הראשונה שלי הייתה שנתתי לו את מספר הפלאפון שלי. הטעות השנייה הייתה שנתתי לו את הטלפון בבית [מה שאני לא ממהרת לעשות, אבל הוא התעקש]. הטעות השלישית הייתה שעניתי לו. הבחור לא הפסיק לדבר. הייתי עושה כלים, רואה טלוויזיה, אוכלת, מעשנת, מידי פעם עושה 'האמ' וחוזרת לעיסוקיי. בשלב כלשהו הפסקתי לענות לו לטלפונים והחצוף היה מתקשר ממספר חסוי. עד היום, אני חושבת פעמיים אם לענות לחסויים או לא. אגב, עד היום הוא גם מתקשר. אומנם לא באותה התדירות, אבל שיחה אחת איתו [בעצם שיחה שלו עם עצמו], מספיקה לשנה! בכל אופן, קצת נסחפתי, מה הבעיה? לא מתאים, הלאה!

ebony

New member
יש ויש....

לפעמים גם אני מברברת ומדברת יותר מידי על עצמי מנסה לקבל את כולם כמו שהם אבל כשזה עובר את הגבול אני אומרת

למעלה