היום א' בניסן ראש חודש

../images/Emo158.gifהיום א' בניסן ראש חודש

היום הזה אומר לי הרבה מאוד ביום הזה לפני 30 שנה (איך הזמן עובר מהר) סבי נפטר ,הסבא שהיינו מתיעצים איתו בכל נושא וכל המלצותיו או פיטרונותיו היו מצליחים לנו בכל,סבא משכמו ומעלה, כשהיה חולה הלכתי לבקר אותו בבית חולים , אמרתי לו מה שלומך?השיב לי ברוכה תהי ולעולם תחי, מיד פרצתי מבכי מרוב התרגשות עד היום אני זוכרת ודמעות חונקות את גרוני, הכוונה לעולם תחי, שאזכה לגן עדן.חיי נצח, הכוונה לנשמה. הסבא כתב 5 ספרים עם דרשות ל5 חומשי תורה ופירושים לפרקי אבות.שם הספרים: ישמח משה, על שמו ,משה.אחרי חודש ימים כשילדתי את ביתי כיום היא בת 22 חלמתי אותו, אמרתי לו סבא אתה לא מכיר את התינוקת הרמתי אותה בידים כלפי מעלה ואמרתי לו ברך אותה, ואני רואה בחלום שסבי מניח יד עליה ומברך את התינוקת : יברך ה' וישמרך, קמתי מהחלום ושמחתי על הברכה.ועוד חלום, אני חלמתי. אני רצה בחלום ורודפים אחרי איני יודעת מי? פתאום אני רואה שולחן ואני נכנסת מתחת לשולחן כדי להיחבא, פתאום אני רואה מתחת לשולחן כלפי מעלה רגליים מרחוק ושוב אני מתבוננת ורואה מי זה? והוא סבי עומד ישר, רצתי אליו וחיבקתי אותו בפחד כי רודפים אחרי והוא תופח לי על הגב ואומר לי אל תפחדי אני שומר עליך , קמתי מהחלום ושמחתי שיש עוד מי ששומר עלי שם למעלה, סבי הצדיק. בשורות טובות וראש חודש טוב לכל עם ישראל ובמיוחד לכל הפורום רפואת הנפש והגוף , אמן.

חודש טוב אריאלה יקרה

בוקר טוב אריאלה וכל החברים והחברת , שיהיה לנו חודש סיון טוב , חודש של אביב נעים ובריאות לחולים ולכל המטפלים בהם. איחולי החלמה מהירה לאמא של ענתי שאתמול עדיין היתה בבית חולים. נתפלל שתשוב מהר הביתה. לאמא של זהבה , איחולי מזל טוב לחזרתה לבית המשופץ ושתרגיש בו הכי טוב. שבת שלום ובשורות טובות , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי חודש טוב

התרגשתי מאוד מסיפורך על סבך עליו השלום. גם אנחנו חוגגים בא' סיוון את יום הולדתה של כלתי מירושלים, היום מלאו לה 31 שנים. נקווה שהחודש הזה יביא רק בשורות טובות לכולם ובריאות לגוף ולנפש כמו שאת אומרת, גם לאמא של ענת, לאמא של זהבה, לבעלה של אביבה חברתנו, לבעלה של חני חברתנו, לבעלים ולנשים ולהורים ולאחים ולאחיות של כל חברי הפורום... חודש טוב, שבת שלום, יום עגול לכ-ו-ל-ם.

למעלה