חג ביכורים שמח

bhnadav

New member
../images/Emo158.gif חג ביכורים שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo172.gif

מה הייתם שמים לאהוד אולמרט בטנא?
מה הייתם שמים לעמיר פרץ בטנא?
מה הייתם שמים לביבי נתניהו בטנא?
מה הייתם שמים לעצמכם בטנא?

טלמ

New member
חג שמח../images/Emo70.gif

בטנא של אולמרט: את העצמה ועם זאת את התדמית האבהית של שרון, יכולת גדולה יותר לסחוף אחריו יותר אנשים וכמה אנשים שאולמרט באמת צריך מאחוריו ללא סייג כמו דן מרידור ואוריאל רייכמן.
בטנא של פרץ: הייתי שם כמה שיותר מתנגדים לו, כדי שבבחירות הקרובות לראשות מפלגת העבודה, ייכשל, וראשות העבודה תגיע למתן וילנאי - שלא יצליח לסחוף את הציבור אחריו ובך ישאיר את העבודה כמספר 2.
בטנא של נתניהו: את הכח לשמור על הליכוד מאוחד ולמצוא את הדרך האמיתית של התנועה, אם תהיה מרכז-ימין, ימין או ימין קיצוני. רק שנתניהו ימצא את הדרך האמיתית של הליכוד הוא יצליח לשקם אותה.
לעצמי: ביטחון עצמי, עור של פיל וכמה חיוכים. אפשר גם ענבים?

bhnadav

New member
אני -

מה הייתם שמים לאהוד אולמרט בטנא? הימורים נכונים מבחינה פוליטית, הגעה לתכנית מדינית שפוייה, כמה שפחות צרות מבית והרבה סבלנות - גם של הציבור.
מה הייתם שמים לעמיר פרץ בטנא? הבנה שרק השריית יציבות במערכת הקיימת תקדם אותו ליעדו הנכסף. פחות חשדנות, פחות אגו. בתחום המקצועי - שיידע להתמודד עם הקסאמים, וכפי שבתקופתו של שרון פחתו פיגועי ההתאבדות שנראו אז כמכה משמיים בצורה דרסטית ומעוררת התפעלות, כך יהיה גם במקרה הזה. הצלחה של עמיר פרץ כשר ביטחון היא הצלחה של כולנו.
מה הייתם שמים לביבי נתניהו בטנא? פחות התקפות, יותר אמירות רציניות לגבי מה שיש לעשות, לגבי מה שצריך לקרות. בנתיים זה נשמע כמו תשדירי התעמולה של הליכוד שנכשלו. תביא תקווה לציבור, תביא פתרונות מציאותיים למציאות המורכבת והעם יילך איתך.
מה הייתם שמים לעצמכם בטנא? הצלחה במגנים ובבגרויות שנשארו לי.. וברמה היותר הכללית - הרבה דברים. נסתפק בבריאות?

trigotrigo

New member
שלי היתולי

לאולמרט - תזאורוס לאנגלית לפרץ - מילון אנגלי-עברי רגיל לביבי - סיגר קובני משובח מבית היוצר של פידל קסטרו
חג שמח לכל חברי הכנסת, וגם לכם!

טלמ

New member
בסוף נופתע ונגלה שקדימה ישראל

הוא באמת קדימאי פנאטי

bhnadav

New member
אני לא יודע אם עד הסוף,

אבל מעבר להודעה הזאת כן.

ElvisAlive

New member
אז אולי תספר לנו?

מה אתה יודע על קדימה ישראל שאנחנו לא יודעים?

mean girl 16

New member
אני אפרט.

בקשר להודעה שכיוונת אותי אליה. ממש לא התכוונתי לזה. דווקא גם אני כמוך, כשקראתי את ההודעה הזאת בתקופה שנכתבה, התייחסתי אליה כבדיחה צינית. אבל לאחר מכן שמעתי ש"קדימה ישראל" טוען שפרצו לו למשתמש, אין לי מושג מה הסיפור שלו.

bhnadav

New member
ואולי לא?

אני לא רוצה להכריז פה על דברים שאני לא בטוח לגביהם, וכך אני מבקש גם מאחרים לפני שהם אומרים אמירות נחרצות כמו זו שכתבת.

ElvisAlive

New member
אז אולי היה עדיף שלא תגיד כלום

אני לא קבעתי שום קביעות נחרצות אלא רק כתבתי שזה נראה כאילו הוא עשה מהם צחוק. אם יודע משהו שאנחנו לא יודעים, ואתה רוצה לספר אז תגיד. אם אתה לא רוצה להגיד אז אל תביא רמיזות ואחרי זה תגי דשאתה לא רוצה לספר.

bhnadav

New member
סך הכל אמרתי,

שאין צורך שתתיימר לדעת את כל האמת בנושא.. לא מעבר לזה.

למעלה