חג שבועות שמח

../images/Emo158.gif חג שבועות שמח ../images/Emo173.gif

חג שמח וטעים לכם ברכות מלוא ה
גם במהלך החג אנחנו לא בחופש ונהיה איתכם בעידכונים,הצצות נוספות לפסטיבל שבדרך ( 21.7-30.7 במרכז בחולון ) , נשתף ונתייעץ וכמובן שאתם מוזמנים לשאול, להציע, לשתף וכל מה שתירצו כרגיל

אפטר חג שמח , דודי ../images/Emo24.gif. היה לך טעים???

לי הזדמן להכין לראשונה בחיי, טירמיסו. היה טעייייייייייייים, עם המוווון
(וגם חוסם עורקים
)אבל פעם בשנה מותר.

תודה לך חגית - קינמון ../images/Emo24.gif

מודה לך מקרב לב שגאלת אותי מבדידותי בשרשור זה ומנעת ממני להמשיך לדבר עם עצמי ( דבר מדאיג כשלעצמו ) היה לי ערב מהנה למרות שרוב הערב הייתי עסוק בעזרה באירוח חגגתי את בבית הורי והיינו 17 איש סביב שולחן היה המוווווווווון מה לאכול כפי שתוכלי לראות בתמונה בה האוכל עדיין מכוסה ולא הכל עדיין מונח על השולחן אם היה טעים?! מאוווווווווווווווווווווווווווווווווד אבל מאחר ואין טוב ממראה עיניים אני מיד מצרף כמה דוגמאות נוספות...

לפתיחה - מרק טרטור....יאמי

מאכל בולגרי שמתקשר לחג יוגורט, מלפפונים, הרבה שום, שמיר ויש כאלה שמוסיפים גם שמנת קר, מרענן וטעים עם הלחם שבתמונה והחלות שלא צילמתי מעולה גם בלי....

מורידים את נייר הכסף

והנה חלק אחד של השולחן שבשל אורכו לא הצלחתי לצלם את כולו ואת כל מה שהיה עליו

חלק נוסף של השולחן

מעבר לכל סוגי הפשטידות והבורקסים שראית עד כה נעדרים מן התמונות הבלינצ'ס, פשטידת התרד, ו2 סוגים של מקרונים ופסטה אפויים עם גבינות וגם צלחת מלאה בגבינות מכל הסוגים, המינים והטעמים

כמובן שלא פסחנו על קינוחים

טירמיסו ( שאני מאוווווווווווווווווווווווווווווד אוהב לא היה ) אבל מה שכן היה
ומעבר ל 4 סוגי הקינוחים הנ"ל היתה עוד עוגה שלא נכנסה לי לפריים

ווווווווווווואו, אתה בטוח שהיו 17 איש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כבר כואבת לי הבטן ואני שבעה רק מלהסתכל על התמונות. האם כל שנה זה +- אותו תפריט??? שנה הבאה אוכל לומר שאני טסה להתבודד ולבוא לארוחה שלכם,

בטוח לגמרי!!!! ספרתי אחד אחד

היה אפילו אורח מהודו!!!!! כל שנה מתווספות לתפריט עוד ועוד מנות וסוגי פשטידות את בהחלט מוזמנת סביר להניח שבשל הכמויות הגדולות שאמא שלי מכינה גם את תחזרי הביתה עם קופסאות מלאות בכל מה שנשאר ונשאר והרבה - תשאלי את המקרר שלי המפוצץ שלי
עכשיו אני הולך להתכונן לחג שחל מחר ולחגיגות המטורפות שלו...

קורע שכמוך...לא יכולתי להכנס לפורום

עקב סיבה אישית! חג שממממממממממממממממממממממממממממח....בסדר??

barak97

New member
אצלנו אחרי ארוחות חג ... ../images/Emo40.gif

המקרר נראה מפוצץ, אבל יום אחרי זה כשאני מתעורר ומחפש את האוכל מאתמול - בחיים אני לא אמצא אותו. יש כאן גמדים שגונבים לנו את האוכל!!

פיספסתי משהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifחג מחר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה