סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo158.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo158.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

inbal287

New member
עונה...

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Sweet Pandemonium Bleed Well שיר השבוע כללי: Goo Goo Dolls - Slidr Lifehouse - Sick Cycle Carousel Stillwater - Fever Dog
Daughtry - Crashed Skillet - Comatose John Legend - Someday להקת\אמן השבוע: הימ, כמובן אלבום השבוע: הDVD החדש של הימ
אדם שעשה לכם את השבוע: תרצה, נועה, אדווה משהו טוב שקרה השבוע:
הוסמכתי
טעם העיר עם אדווה
הופעה של מתי כספי
ארוחת ערב עם ריטהתרצהויקה משהו רע שקרה השבוע: רע לי. לא משנה כמה טוב יש בחוץ, מבפנים רע. ואני בוכה כל יום בערך ולא מפסיקה לחשוב על דברים. מאכל השבוע: קרקרים? משהו חדש השבוע?: הדיוידי החדש של הימ, עגילים, סיכה של ההארטגרם
. ציטוט שמאפיין את השבוע: "את גחלילת?? תאבחני אותי! נו בבקשה! בבקשה! מגיע לי! באמת. באמתתתתתתתתת!!!!!11" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "הוסמכת
" לינק/אתר השבוע: תפוז, כמובן סרט/סדרה/ספר השבוע: הDVD של הימ/-/תחזיקו חזק/הרלן קובן סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: כלום שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול יחידה? אולי... מקווה שיהיה כיף משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ההרגשה הרעה הזאת... אני רוצה שהיא תלך כבר! משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אצליח להסתדר עם עצמי ועם הכל. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: דני רובס - משהו חדש מתחיל סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאין לי כוח

little WhiSper

New member
../images/Emo23.gif

שכחת בשיר השבוע : כנסית השכל- שום דבר לא יפגע בי.
גחלילית דוחה שלי

RockStar2

New member
עונה~~~ D=

שבוע שעבר שיר השבוע של The Funeral Of Hearts :HIM שיר השבוע כללי:Buried Alive By Love להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:And Love Said No אדם שעשה לי את השבוע:שררווןן~! משהו טוב שקרה השבוע:חחחח באה אלינו מורה חדשה(אם אפשר לקרוא לה בכלל מורה.....)וזה מזה מצחיק בשיעור איתה זה כמו שיעור בידור חחחחח D: משהו רע שקרה השבוע:לא ראיתי את ירון :(:(:(:(:):):):)(:):):)(:):):):):)( מאכל השבוע:פיצה משהו חדש השבוע:המורה החדשה,לאוש D: ציטוט שמאפיין את השבוע:"מה ניראה לך בכלל???" חחח החברה המעצבנת שלי כל הזמן אומרת את זה למי שמציק לה..>_> ציטוט שעשה לי את השבוע:התלמיד:"יפה מה זו משוואה?" המורה:"לא אז זה צפרדע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדדדוללללללללל~!!! אתר השבוע:ultimate-guitar.com יש שמה פולל אקורדים D: סדרת השבוע:"לחיות עם דרק" איזה חמוד דרקקק XDDD סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בא לי שייגמר הביה"ס ~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!@@@#^%$^^%*^*^&$%#^# שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לדיסק של HIM~!!! משוה שאני לא מחכה לו השבוע:וואאאעעעהההה! יש לנו 2 מבחנים השבוע+מיצ"ב במתמטיקה~!!!!!!!!! הצילו!! משהו שאני מקווה שיקרה:שHIM יבואו לארץץ!!!! הלללווואיייייייייייי אדם שרוצים לראות:את ירון D: שיר שפתחתי איתו את השבוע:HIM - The Funeral Of Hearts סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עלי ושאלה:יכול להיות שיהיה לי דיסק של HIM~!! הללויההה XD תמונת השבוע:

RockStar2

New member
ווואוו...

נכון שהוא הגבר הכי סקסי בעולם??????!@$$@%$#^$&$^*^$@#!~$~$@

My winter rose

New member
וואי, עשיתי תמיצ"ב../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

אם את רוצה עזרה, אני פה

My winter rose

New member
הוא היה קל,../images/Emo203.gif

אבל קיבלתי 80, אז אי אפשר לדעת
הייתה בעייה על מטיילים. על קבוצת מטיילים, ש-9 אנשים מהם מהווים 15%. אותה עושים לפי היגיון פשוט: אם 9=15% אז 3=5% ואם 5%x20=100% אז 3x20=60=100%
והיו משוואות בשני נעלמים, ועוד בעיות מילוליות שאני לא זוכרת, ועוד הרבה דברים

shiri XDD

New member
חיחיחיחיח ../images/Emo176.gif

אני קוראת פה שרשורים ישנים (כי אני מצ'ועממת) ואני נזכרת בשאלה הזו..! למה, זה דווקא היתה אחת הקלות!!!! 3X חלקי 100.. או משהו כזה ><

GaIi4697

New member
אה, אני לא היחידה בפורום שעשתה מיצב השנה?XD

בכלמקרה אם אתם מדברות על המיצב החיצוני של משרד החינוך הוא לא היה כזה קל ולי לא הייתי שום שאלה על מטיילים

Burn It Down

New member
אני וכנראה גם רחלי../images/Emo129.gif

עשינו את המיצ"ב הפנימי.. ולנו הייתה שאלה על מטיילים

RockStar2

New member
כןן הייתה שאלה על מטיילים! חברה שלי אמרה לי..

אבל יש מצב שאתן זוכרות עוד שאלות?אני מחר עושה את המיצ"ב אני טובה באלגברה וגרועה בגיאומטריה -_-

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שמעתי את אותו השיר כל השבוע וזה לא היה של HIM סורי שיר השבוע כללי: CHARON - COLDER להקת\אמן השבוע: CHARON אלבום השבוע: CHARON כל מיני אלבומים של אדם שעשה לכם את השבוע: אפלי! משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת משהו רע שקרה השבוע: ידיד שלי מאכל השבוע: פיצה? משהו חדש השבוע?: נעליים לנשף ציטוט שמאפיין את השבוע: "נשף נשף נשף..." כי זה שדיברו עליו 24/7 ציטוט שעשה לכם את השבוע: "קחי את כל התחתונים שלי! מצידי תמכרי אותם בשוק השחור" לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: מינכן סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נשף. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני בבלאקאוט מהנשף >< משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כנל משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא יהיה לחץ בלימודים אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל האנשים שאני אוהבת D: שיר שפתחתם איתו את השבוע: מייקל ג'קסון בילי ג'ין >< סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! -

למעלה