סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo158.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo158.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
~

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : the sacrament שיר השבוע כללי: ~ להקת\אמן השבוע: ~ אלבום השבוע: האמפי שלי חזר מתיקון, מה אלבומים?! אדם שעשה לכם את השבוע: אמפי? משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי לנצח עם 5 יחידות תושב"ע!!! משהו רע שקרה השבוע: הייתה חרא בגרות. מאכל השבוע: שוקולד... משהו חדש השבוע?: לא. ציטוט שמאפיין את השבוע: הנידון דידן דנן דדן. ציטוט שעשה לכם את השבוע: כנ"ל... לינק/אתר השבוע: ~ סרט/סדרה/ספר השבוע: הדיוידי החדש של ההכתרה/ -/ סיימתי את הפרינצ'יפסה!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני מסיימת מחר עם תנ"ך....או יייייההה!!! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם תנ"ך, זה מרגש בצורה שלא תיאמן! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חיחי...לוידעת.. משהו שאתם מקווים שיקרה: שלשם שינוי, לא ידפקו לנו בגרות מהגיהנום... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ~ שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירי הכתרה, אבל קצת חפרתי עם זה... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני מסיימת עם תנ"ך!!!! וגם עם אנגלית - כשחושבים על זה...

RockStar2

New member
עונה...P:

שבוע שעבר: שיר השבוע של Right here in my arms :HIM שיר השבוע הכללי:McFLY - That girl להקת השבוע:McFLY אלבום השבוע:Wonderland אדם שעשה לי את השבוע:ממממ....לא יודעת >< משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי לדיזינגוף וגלי החמודה הראתה לי את הדגל של וילה וכמעט התעלפתי..........וואו! :) משהו רע שקרה לי השבוע:שומדבר רע,תודה לאל. מאכל השבוע:תפו"א.............................P: משהו חדש השבוע:הולך להיות בשבוע הבא XD ציטוט שמאפיין את השבוע:"לעולם אל תשנו על חול עם שק שינה" ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אני מפחדת מהדובים" חחחחחח דולי :) אתר השבוע:ultimate-guitar.com סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אני לא אוהבת לישון על חול!! שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לדגל של וילה\דיסקים של HIM משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא:ממממ...לכל החזרות המטופשות של וינטר.....אין לי כוח לרקוד -_- משהו שאני מקווה שיקרה:שישחררו אותנו מחר מהביה"ס אמןןןןן~~!!! אדם שרוצים לראות:את ירון....כבר מלא זמן עבר שלא ראיתי אותה P: שיר שפתחתם איתו את השבוע:HIM-The Funeral Of Hearts סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בא לי שהשבוע הזה יעבור מהר,וגם השבוע שאחריו! תמונת השבוע:

SilverHead

New member
../images/Emo176.gifתמונה מטרידה!

~בורחת~ וילה הזה כל כך זנזון לפעמים :S

RockStar2

New member
חיחי~! כןן!

אני שונאת שהוא זנזון כזה...........................(אותו דבר גם גבי ירון O:) אבל מה לעשות,הוא עדיין חתיך סקסי P:

RockSter

New member
../images/Emo176.gifעונה מואהאהאה!

שבוע שעבר: *שיר השבוע של הים: when love and death embrace *שיר השבוע כללי: נממממממ.. אבריל, כמה של קווין, וקומפליקייטד של גוד שארלוט! *להקת/אמן השבוע: אבריל :) *אדם שעשה לכם את השבוע:לוגסי (חעחעח) ואח של בן רייס שאוהב גם את HIM! *משהו טוב שקרה השבוע: צורפתי לקהילה של HIM במקוצ'רים, לא נורא שהקהילה מונה רק איזה חמישה אנשים..:) *משהו רע שקרה השבוע: ננמנמנמנמ..! *מאכל השבוע: האוכל שהיה בפגש ח' :p *משהו חדש השבוע: מחכה ל"ראש1" של מחר לראות אם יש אבריל (דאמטטט אני כל כך חופרת!) *ציטוט שמאפיין את השבוע: "דר דר עמידררררררר!" +++++ "אללה בלגןןן" ++++++היינו בפגש ח' והיה שם כמה מחסן כזה והיה כתוב שם: buried alive by love! והתלהבתי כמו מפגרת..! +++++ "לייק אמוגאששש, אני כל כך מושי מושלמת ושקסית" (אורלי! תמסרי לגבי שהיא מתחילה להשפיע עליי לרעה!~!!!@#@$#) *לינק/אתר השבוע: נעעעע.. אין לי כוח! *סרט/סדרה/סבפר השבוע: "המטבח" עם הטבח הסקסי בעל הקרחת יתר.. נממממ.. סתאאם.. ספר השבוע: "שלומצי כותבת יומן" (אוייי.. גבריאלה הזאת.........!) *סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: החיים פה, יא חביבי, הם באמת כמו הישרדות על אי קאריבי - יא מאןן, הטקסט שלי למסיבת סיום, עלוב :S אני הולכת להחליף אותו!! שבוע הבא: *משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחרא הקטן מהפורום של אבריל שפאקינג נוסע להופעה שלה ויש לו כרטיס מיוחד שפאקינג מאפשר לו לדבר איתה והז*ן הקטן לא מתכוון לומר לה לבוא לארץ!! בררררררררררר..! *משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המבחן בלשון?! *משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמוסד (בצפר..) יתפוצץ! *אדם/שרוצים/מקווים/חושקים לראות השבוע: נממממ....... *שיר שפתחתם איתו את השבוע: imagime של הביטלס *סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני חופרת אשששששששש!!! וווווווווווושאני שונאת את המערכת פורומים החדשה של תפוז! תפוזבל!! :S תמונת השבוע: אוייי.. המושלמות!

The Fantasy

New member
עונה, כי מישהי פה לא פתחה חדש ../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : וינוס דום שיר השבוע כללי: וואו המון אין לי כוח לפרט להקת\אמן השבוע: כל מיני אלבום השבוע: אין משהו ספציפי אדם שעשה לכם את השבוע: המון אנשים..אנשים מהמוצב, אנשים שהיו בסד"ח, ענבלירוני
משהו טוב שקרה השבוע:סד"ח (!!!!)
, הייתי אצל ענבלירון
, עוד שבת בבית
משהו רע שקרה השבוע: שנגמר הסד"ח, ועוד כל מיני דברים מעצבנים אחרים. מאכל השבוע: המ יותר מדי..אכלתי כמו בהמה
כמו בקשית אמיתית
|גאהבעצמי| משהו חדש השבוע?: הדיוידי החדש של HIM
, שרוכים מגניבים לאולסטאר ומחזיק מפתחות של ג'ק. ציטוט שמאפיין את השבוע: וואי היו המון אבל אני לא זוכרת ממש.. "ה'פורום' זה כמו מרכז הקונגרסים של הערסים בבאר שבע" וואו היו כ"כ הרבה..זה ממש מבאס שאני לא זוכרת
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע/ על טבעי/לא קראתי כלום. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:היה פאנן
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את ספיר
ומקווה שגם את צדף
, לחזור למוצב אחרי שבועיים שלא הייתי שם. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לחזור למוצב..לשתי שבתות!
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהכל יהיה טוב אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ספיר!!!! ועוד אנשים
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח השבוע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין. ו...תמונת השבוע!טוב הבטחתי ללירון תמונה על לבן, אז זה מוקדש לך

inbal287

New member
אוי מושלמת../images/Emo23.gif!

המדים הלבנים כ"כ יפים לך
.

למעלה