סופ"ש חם במיוחד

../images/Emo158.gif סופ"ש חם במיוחד ../images/Emo158.gif

שיר השבוע של דנה -
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -
משהו שעשה את השבוע-
משהו שביאס את השבוע-
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע:
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה-
מגיעים להופעה החגיגית בזאפה?
/
מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31?
/
נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? <אם לא עופו להרשם! >
רוצים לתת פרח
למישהו?
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו-
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן>
טענות? תלונות? שאלות נוספות? וול, המשך סופשבוע מצויין שיהיה לכולנו
וברוכים הבאים לכל החדשים
מילי

"עיגולים שחורים במקום עיניים

רואים עלייך שלא נרדמת, אל תרגישי מיוחדת, את לא הראשונה ששכורה."
שיר השבוע של דנה - יש בזה טעם.
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - עברי- בלעדייך של בוסקילה וזה רק הלב שכואב לך של אביב לטעזי- שאקירה, שאקירה. hips dont lie הדבר הכי מרקיד זה שנים :)
משהו שעשה את השבוע- הממ, לראות כל ערב את נטליה בויוה
זה לא סתם אולי, את האור בחיי
משהו שביאס את השבוע- שאלון G בבגרות באנגלית
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- ה ו פ ע ה בתקווה שלא יהיה לי ביום רביעי מתכונת חוזרת בתנ"ך
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "בא לי להפסיק לוותר ולהתחיל עם אחר.. ב ל ע ד י י ך"
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > דנה
מסר לאומה- בואו להופעה יהיה מושי!
מגיעים להופעה החגיגית בזאפה? /
בעז"ה.
מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31? /
נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? <אם לא עופו להרשם! > לא צריך להרשם
רוצים לתת פרח
למישהו? לחנן !
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? מתכונת חוזרת בתנ"ך.
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 8
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> בלעדייך של בוסקילה
טענות? תלונות? שאלות נוספות? למה נגמר ילדות רעות, למה
לכו לענות על השאלון השני
מילי מילי

omerikooo

New member
בלעט

שיר השבוע של דנה - ככה זה שיר השבוע לא של דנה - rush משהו שעשה את השבוע- לא ברור עדיין. משהו שביאס את השבוע- כנ"ל. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- להופעה, האמת. ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע:"ואש מתלקחת".
מסר לאומה- תחיו, תחיו, תחיו. מגיעים להופעה החגיגית בזאפה? אכן כן. מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31? אכן כן. נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? כן. רוצים לתת פרח למישהו?
לאחותי. איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? עד אחרי שבועות אני בחופש. תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 6 ושני שלישים. איזה רינגטון יש לכם? הסלולרי שלי נטול צלילים (במצב סטנדרטי - מונסון). טענות? תלונות? שאלות נוספות? לא, תודה.

TiShLeR Michal

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אחותך מוסרת שהיא אוהבת אותך. ומודה.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דנה - בא והולך שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - לקונה קויל- סוואמפד משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי... אתמול חזרתי משהו שביאס את השבוע- נמחקו כל התמונות מהטיול משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- מבחן במתמטיקה? חח ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > מסר לאומה- נצלו את החיים! באמת... מגיעים להופעה החגיגית בזאפה? לא מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31? גם לא נראה לי רוצים לתת פרח למישהו? כע! לכולם איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? בשני מתמטיקה.. ושבוע הבאה מתכונת בלשון תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 10000 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> סבתות מפליצות

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif היה כ"כ מדהיםםם!!

כיףכיףכיף
וצילמתי את חברה שלי והיא יצאה לא מי יודע מה.. אז היא ניסתה למחוק, ובטעות מחקה לי את כולן:]

שמיים.

שיר השבוע של דנה - חירותי.
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - יש משו בחדש של שאקירה, אבל זה רק הלב שכואב לך, אח. פשוט תענוג
משהו שעשה את השבוע- הודעות התחלה רשמיות.
משהו שביאס את השבוע- הלוויה.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- ציפיות זה טוב ויפה. מקווים לא מצפים. ומחכים עד מאוד ליום רביעי.
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "מה חבוי בך אישה משתוקקת, מה את כל כך מפחדת לראות..."
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה- צבא זה מוי כיף.
מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31?
נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? <אם לא עופו להרשם! > איף, מזה בכלל?!
רוצים לתת
למישהו? לכל מי שדואג שיהיה טוב.
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? צבא צבא צבא.
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- עד יום חמישי 3 מיום חמישי 10 וחצי.
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> "מועדון ריקודים" של אפרת.
ענות? תלונות? שאלות נוספות? סָמַלִים זה הכי, אחותי!
סופשבוע מקסים!
ניצ.

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif

שיר השבוע של דנה - חירותי שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - גלעד שגב- אחותי, סופי שילה פרבר- רק לנו, אסור זה אסור, איזה זהב נורית גלרון- אתה משתחרר, ספינותיה דודו טסה- כי ככה זה, לולה, דבר פתוח איריס פרחי- מה שלומך, את לא נורמלית, לא היית רשום משהו שעשה את השבוע- אהמ, אל יודעת
משהו שביאס את השבוע- בי"ס
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- אין לי מושג
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "זאת את שלא בסדר, את שלא בסדר, תצטערי, תצטערי ואם לא אל תתקרבי אלי יותר. אז אני הולכת, על מה את מחייכת?" תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה- אהמ, לא יודעת.
מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31? גם
נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? <אם לא עופו להרשם! > לא. רוצים לתת פרח
למישהו? לכולם
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? מתמטיקה וערבית
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 9 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> כמו שבוע שעבר
טענות? תלונות? שאלות נוספות? לא, תודה

../images/Emo39.gif

שיר השבוע של דנה - להתגעגע שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - אילוז'ן משהו שעשה את השבוע- יום חמישי - הקונצרט של אמיר, ושקד
משהו שביאס את השבוע- נדמה לי ששום דבר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- לסוע למרכז ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > מסר לאומה- מגיעים להופעה החגיגית בזאפה? לא
יש לי יום אחרי מתכונת בהיסטוריה מגיעים להופעה של מטרופולין שדנה מתארחת ב31? לא בטוחה..לא ממש הבנתי איך זה הולך.. נרשמתם כבר להגרלה של הסקיצה פלוס? <אם לא עופו להרשם! > כן, אבל אחר כך נזכרתי שאני לא יכולה להגיע
רוצים לתת פרח למישהו? לשקד איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?
מחר בגרות במתמטיקה, וביום רביעי מתכונת בהיסטוריה תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 8 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> טענות? תלונות? שאלות נוספות? אין

למעלה