חופששש

aYaLoLy

New member
../images/Emo159.gifחופששש../images/Emo123.gif../images/Emo1.gif../images/Emo142.gif

חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אנשים!!!!!!!!!!!!!!1111 יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בלי ביה"X 3 שבועות שלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםם אנשים אני באושר למרות שהיוקיבלתי משקפיים =\ =\ =\ =\ =\.................. ומה אתם עושים בחופש זה? בזאת אני פותחת שירשור פעילויות בחופש1 !!! ישששששששששששששששששששששששששש אנשיייייייייייייים חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ועוד קצת לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מוזיקהההההההההההההההההההההההההההההההההההה מזיבותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש דגי זהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

crazy4tc

New member
סוף סוף!!! היום המיוחל הגיע!!!

הלכתם לביצפר היום? כי אני חשבתי שיש שביתה... כרגע מה שאני הולכת לעשות בחופש זה: לבלות עם חברים ללכת למסיבת פיג'מות שהיא גם מסיבת הפתעה לעשות שיעורים
לצלם קליפ (תחזיקו לי אצבעות!!!!)
לטוס לשוויץ

Charmed 4ever.

New member
אני בחופש!!! ../images/Emo54.gif

הייתי בביצפר היום אבל הלכתי על הבוקר ממנו עם שלוש חברות לגן שעשועים ליד הביצפר והיה לנו כיף והתנדנדנו...
אניוואי, אני מתכוונת לפגוש המון חברים, ביניהם יש מפגש פורומכושפות... שרוני אהובתי אישתי כפרה! מותק כפרה נשאאאאאמה!
ו... טיול של הנוער העובד והלומד! אימפריה! ו... בטן גב בטן גב, מסיבות, פיקניקים עם חברים אני מקווה שאני אצליח לארגן, ליל סדר שאני מקווה שהשנה יהיה יותר כיף משנה שעברה ושכן נחביא אפיקומן ושאני כן אקבל מתנות!
ו...... ים אצל סבתא, בריכה עם מיטלי אהובתי השנייה... ו... מה עוד? עוד בטן גב בטן גב והתמסרויות עם הקיר בכדורי טניס... ולסייד את חדרי ולתלות את התמונות סופסוף! ולצייר ולסדר את החדר *לא מאמינה שזה מה שהיא כתבה* לבלות עם חברים עד מאוחר, לעשות את הש"ב לחופש
ו... עוד בטן גב בטן גב!

adi u

New member
חופש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif

אין לי דבר כזה... לא שאני הולכת להרגיש אותו במיוחד... יש לי השלמות כל השבוע הזה...+ מבחנים (בלשון ובכימיה...) תכננתי ללכת להופעה יום רביעי..אבל לא יום אחרי זה יש מבחן... אז זה תוקע לי את זה! ואז שבוע אחרי זה... יש לי טיול מקצ"ב(שזה תנועת הנוער של בת ים ר"ת-קבוצת צעירי בת ים) ל3 ימים... ואז עוד יש לי שייט עם אמא שלי ל4 ימים...ורק אז יש לי 4 ימים ככה שבהם אני אמורה להספיק לעשות שיעורים וגם לקפוץ לחברים טיפה... אז חופש?...איפה הוא בדיוק?!

aYaLoLy

New member
חופשששששששששששששששששששששששששששש

מחר אני במסיבת הפתעה שהיא גם פיג'מות... לחברה שלי יש לי 6575758563445 עבודות לחופש.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ים, חברות, הופעה של המורדים!!! בעעע סבל שלא יעזוב אותי לעולם אנשים!! אני חייבת ללכת !! אבל העגבניות כבר בתיק מתרקבות!@!!! לונה פארקקקקקקקקקקקקקק חח כמה שנים לא הייתי שם... וזה מה שעבר עלי עכשיו! *יולי נכנסת לפורום* *יולי רואה שפגישת הצאט נדחתה* *יולי שמחה* *יולי נכנסת לצאט* *יולי רואה שאין אפחד בצאט* *יולי מתעצבנת* *יולי יוצאת מהצאט* *יולי מספרת לכם מה שהיא עשתה* *יולי י

crazy4tc

New member
גם את

הולכת למסיבת פיג'מות שהיא גם הפתעה????? מה זה באופנה עכשיו? כשאת זורקת עגבניות על נא-לא-להזכיר-את-המילה תזרקי גם אחת בשבילי, טוב? וזה משעבר עליי קודם *לאה מנסה להכנס לצ'אט* *לאה לא מצליחה* *מנסה שוב* *ולא מצליחה* כעבור 40 דקות *לאה הצליחה!!!* *לאה נכנסת לצ'אט וגם רואה שאין אף אחד* *לאה מתעצבנת מאוד מאוד ונכנסת לפורום להוציא עליכם את העצבים שלה*

למעלה