סיכום שבועי לסיום פסח חגיגי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo159.gifסיכום שבועי לסיום פסח חגיגי../images/Emo159.gif

אכן דברי משוררים בוקעים ממני...
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש?
סופ"ש מעולה לכולם

ה 22

New member
סכמ"ש. שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

תמונת/פליקס השבוע:
נשמה יפה! ציטוט/י השבוע: "תודה. תודה. תודה. תודה. תודה. תודה...." נראלי זה השבוע שאמרתי בו הכי הרבה תודות.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: בכל יום היה איזה משהו, ובגלל שזה פורום מירי - אז אגיד שיום ראשון (למרות שמוזר לי שזה היה השבוע נראה לי שעבר מאתיים שנה) היה כייפ לפגוש אתכם ולראות את מירי המתוקה הזאת
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אממ.. וואוו, הרבה! בגלל החופש הרבה דברים נעצרו (נשמע מוזר) וסוף סוף דברים ממשיכים.אז זה כייפ. ומי שלא מבין, לא נורא. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם
ב.קסום
ג.מרגש
ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:
נו נו........ אישה מרגשתתתת.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מלא ארוחות
שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש? אין לי בכלל בעיה עם מצה, זה טעים, אבל בוא נגיד שיש דברים שלא מסתדר לאכול איתה- אז זה יוצא שאוכלים פחות..יופי. מצויין. ו.. החופש, היה קצר, אבל נחמד לחזור. סופ"ש מעולה לכולם אמן! יאלה, שבת שלום

ady18

Well-known member
אממ

שיר השבוע של מירי תמונה שירי השבוע לא של מירי- הכניסי תחת כנפיך מיקי גבריאלוב רדיו גלצ גאם עם לוס כפרוס תוכנית סוף עונת התפוזים יום מוצלח מפגש פורמירי הופעה של מיקי גבריאלוב בשני והיום טיול נחמד בנמל תל אביב שבוע מצוין חבל שנגמר אבל מעדיפה לאכול חמץ חח

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת"... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "חורף"- יאיר זיו! תמונת/פליקס השבוע:אני וחברות שלי עשינו גרסה מתקונת ל-3 הקופים- (עכשיו זה 4 הקופות..) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חשופים, שסוף סוף יכולתי לראות כל יום ולא להשלים בוי או די.. ציטוט/י השבוע: "את תברחי עכשיווו כאילו שאני איזה פג..." (חברה שלי ממציאה מילים חדשות ליאיר זיו- ברחובות פריז). איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון- המפגש עם מירי, ואתמול- חמישי- שהיה יום פשוט מדהים וכיפי!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חג-שבת-חג-שבת.. כמה אפשר!?!? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לראות את כל החברים מהצבא שלא ראיתי מלא זמן! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה ממש ממש כיף במפגש! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ח-ו-פ-ש !!!! שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש? באסה שנגמר החופש! זה היה שבוע וחצי פשוט חלומים, רק לנוח ולהנות מכל רגע!!! מחר אני הולכת לסיים את החופש הזה כמו שצריך- בפאב של קריוקי בירושלים- לשיר הרבה, ולהנות כמה שיותר!

../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):האור יזרח גם בנפרד- דואט עם עפר, אסופים, שני כוכבים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים מההופעה של אריק ברמן ומהופעה של קרן פלס תמונת/פליקס השבוע:התמונות שאיריס צילמה במפגש תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האולפן השקוף/ תוכנית שיחת נפש שקרן התארחה ציטוט/י השבוע:לא ציטוט, אבל מבט שדפקתי למירי במפגשי, והמבין יבין
. הציטוט הוא של מירי, לא שלי.
איזה יום היה הכי מוצלח?12/4- בגלל המפגש, 14/4 בגלל ההופעה של קרן והיום בגלל ההופעה של אריק דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:לראות את מירי, לראות את מיקי, לראות את ורד ואת מירב משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:ש-ורד קיבלה מכה משמשיה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אולי הופעה של יעל דקבלאום בבארבי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:אין מה להסביר. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
אומר הכל שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש? חופש- לא היה לי מספיק כי עבדתי וחמץ גם בפסח אכלתי
אז לא יודעת מה לענות על השאלה סופ"ש מעולה לכולם

veredmp

New member
../images/Emo210.gif מתי החג הבא??

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה", "נובמבר" אקוסטי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי הופעה של קרן פלס, שירי הופעה של אריק ברמן
תמונת/פליקס השבוע: קצת מטושטשת אבל אהבתי
ותודה לאיריס
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: צפיתי בסרט ישן של ברברה בשם "שתי פנים למראה", אחד הסרטים היפים ביותר שהוסרטו לדעתי. כבר כמה חודשים שלא צפיתי בו, היה לי חסך
ציטוט/י השבוע: לא בדיוק ציטוט, פשוט ההבנה שאני צריכה להזהר מעצמים שאמורים, בתיאוריה, להיות דוממים אך איכשהו מוצאים את עצמם על הראש ו/או היד שלי........
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: השבוע הזה היה מהמם - יום א מפגש, יום ג הופעה של קרן (מינוס השמשיה שנפלה לי על הראש לפני כן.....), היום הופעה של אריק.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אני כבר ציינתי שנפלה לי שמשיה על הראש בזאפה??? היום הייתי שוב בזאפה אז צילמתי אותה, למזכרת
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה אקוסטית של עפר, אולי הופעה של יעל דקלבאום
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לגמרי כל הנ"ל. היא היתה מקסימה וחמודה והיה ממש כיף
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כואב
שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש? לגמרי באסה שנגמר החופש........

אני אדבר עם ד' שלי ואדבר איתך

ההופעה של יעל היא ביום ד' הקרוב 22/4 22/4/2009 כרטיס עולה 70 ש"ח

הילה 201

New member
סכמ"ש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "האור יזרח גם בנפרד" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אממ..שירי 100 לתל אביב למיניהם..נושאת תפילה/שרית חדד,הדיסק החדש של עידן רייכל תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: המון תוכניות בישול,בהיתי במסך.. ציטוט/י השבוע:"נו אז תגידי ללקוח שאי אפשר,מה את רוצה"...משפט שמביא קריזה כי מי שחוטף מהלקוח זה הנציגים,לא המנהלים! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון מפגש פורום משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרגשה פיזית ירודה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיעלמו כאבי הראש והבחילות... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: אכן! מירי מקסימה כתמיד... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בסדר.. שאלת בונוס: פסח נגמר - ברוך שפטרנו, אפשר לאכול חמץ או באסה שנגמר החופש? אוהבת גם פסח וגם לחזור ללחם, יש יתרון לכל דבר...

למעלה