שירשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו מתוקיות!
L LeeR4Ever New member 16/4/06 #1 ../images/Emo159.gifשירשור חיובי../images/Emo159.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו מתוקיות!
../images/Emo159.gifשירשור חיובי../images/Emo159.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו מתוקיות!
E Emo Kid New member 16/4/06 #2 |אבוקדו| אני. ראשון- מפגשי פורומים/קומונות שני- מפגש ישרא/פורומים/קומונות והכי חשוב אני פוגשת את שי!!!!!! שלישי- שיעורים :\ רביעי- שיעורים :\ חמישי- שיעורים :\ שישי- חוזרים לבצפר :S שבת- כלום.
|אבוקדו| אני. ראשון- מפגשי פורומים/קומונות שני- מפגש ישרא/פורומים/קומונות והכי חשוב אני פוגשת את שי!!!!!! שלישי- שיעורים :\ רביעי- שיעורים :\ חמישי- שיעורים :\ שישי- חוזרים לבצפר :S שבת- כלום.
E Emo Kid New member 17/4/06 #4 |אבוקדו| ת'אמת אני אפילו לא זוכרת.. אאוטוויט, מיי כימיקל רומאנס, סימפל פלאן.. אממ.. לא זוכרת מה עוד
M may90 New member 17/4/06 #5 boo ראשון- הייתי בת"א עם חנע, קליירע ועוד כמה D: שני- הולכת למפגש ישרא woot woot ואז מורות פרטיות -_- שלישי- מחויבות אישית -_- רביעי- עוד מורה פרטית -_- חמישי- dunno שישי- בטח אבא שוב יעשה קידוש כסעמק שבת- נחים?
boo ראשון- הייתי בת"א עם חנע, קליירע ועוד כמה D: שני- הולכת למפגש ישרא woot woot ואז מורות פרטיות -_- שלישי- מחויבות אישית -_- רביעי- עוד מורה פרטית -_- חמישי- dunno שישי- בטח אבא שוב יעשה קידוש כסעמק שבת- נחים?
M Mai 17 New member 17/4/06 #6 heyyy !!!!!!!im here in prague having a lot of funnnn i just wanted to say hi and to wish u a nice week luv ya, Mai
heyyy !!!!!!!im here in prague having a lot of funnnn i just wanted to say hi and to wish u a nice week luv ya, Mai
M Mai 17 New member 18/4/06 #9 klerrrrrrr i miss youuuu lol kaniti kol miney dvarim nedaber be yom hamishi kshe ani ahzor hag sameah le kulam
klerrrrrrr i miss youuuu lol kaniti kol miney dvarim nedaber be yom hamishi kshe ani ahzor hag sameah le kulam
L LeRanch New member 17/4/06 #7 שלי ../images/Emo9.gif ראשון-שום דבר מיוחד שני-מתכונן להיסטוריה וקורא ספר בספרות שלישי-כנ"ל רביעי-כנ"ל חמישי-כנ"ל+מחויבות אישית שישי-בצפר. לאאאאאאאאאאא שבת-שוב חופש
שלי ../images/Emo9.gif ראשון-שום דבר מיוחד שני-מתכונן להיסטוריה וקורא ספר בספרות שלישי-כנ"ל רביעי-כנ"ל חמישי-כנ"ל+מחויבות אישית שישי-בצפר. לאאאאאאאאאאא שבת-שוב חופש