שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo159.gifשיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? חג שמח וכשר לכולם
ואם אתם רוצים יש במקדונלדס אחלה ארוחותת כשרות לפסח! [או שלא |חבול]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo159.gifMINE../images/Emo159.gif

מהו שיר השבוע שלכם
Busted- Britney התאהבתי בקול של ג'יימס בשיר הזה
Busted- 3 am Busted - Who's David Lustra - Scotty Doesn't Know
מהו שיר השבוע של מקפליי
McFly - All About You McFly- Hypnotise
מהו אלבום השבוע שלכם
A Present For Everyone של באסטד
מהו משפט השבוע שלכם
שורה משיר: ''To live and not to breathe Is to die In tragedy To run, to run away To find what you believe''
מהו סמיילי השבוע שלכם
חחח דניייי

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo161.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Me Againts The Music-בריטני ספירס Crashed The Wedding-באסטד Lose My Breath-דסטניז צ'יילד That's How You Like It-ביונסה מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?My HEart Will Go On מהו אלבום השבוע שלכם?In The Zone מהו משפט/בית השבוע שלכם?"לכל דבר טוב יש סוף" מהו סמיילי השבוע שלכם?
/
/
/
/
/

ThatGirl

New member
פרסומת סמויה למקדונלדס?../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Green day- all by myself מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? My Generation מהו אלבום השבוע שלכם? של סאן אוף דורק
מהו משפט/בית השבוע שלכם? if it makes you happy then why the hell you're so sad מהו סמיילי השבוע שלכם?

loner in love

New member
../images/Emo6.gif

חלילה אל, ואני חוזרת אל תוכלו במקדונלדס בפסח אלא אם כן אני אהיה איתכם בעזריאלי ואז אתם חייבים מואחאחאח

reutc1

New member
אחלה ארוחות עלאק../images/Emo6.gif

חחחח מהו שיר השבוע שלכם?sonique-sky kelly clarkson-Addicted מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? she falls asleep part 2 מהו אלבום השבוע שלכם? Coldplay-X&Y מהו משפט/בית השבוע שלכם? "i wanna love you i wanna take you high i wanna give you everything that you desire" מהו סמיילי השבוע שלכם?
חג שמח וכשר

loner in love

New member
אניאניאני

מהו שיר השבוע שלכם? The Click Five - Say Goodnight מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Obviously נוסטלגיה
מהו אלבום השבוע שלכם? הממ אין ממש מהו משפט/בית השבוע שלכם? So let the phone do it's work Your voice is heaven But it hurts Your words are memories But they burn מהו סמיילי השבוע שלכם?

adida179

New member
אני.

מהו שיר השבוע שלכם? שיר מצוין panic! at the disco-i write sins not tragedies,we're no alone-son of dork מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?no worries מהו אלבום השבוע שלכם?room on the 3 floor-mcfly מהו משפט/בית השבוע שלכם?שקט זה צליל מפחיד-לקוח מהשיר של מקפליי. מהו סמיילי השבוע שלכם?

may90

New member
thankyou my dear

מהו שיר השבוע שלכם? the used- choke me מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? XX מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו משפט/בית השבוע שלכם? אני מעדיפה לשכוח אותו >< אני יודעת שהמשפט הזה ירדוף אותי כל השבוע. אפילו יותר מזה
מהו סמיילי השבוע שלכם? אין

למעלה