חג שמח

Fairywitch

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif

והנה כמה קושיות, בנאליות להחריד):
זהו? הכל נקי ומבריק לחג?
אז איפה אתם בליל הסדר?
שומרים כשרות? עם/בלי קטניות?
שונאי/אוהבי מצות?
ארבע כוסות- מה תעדיפו- יין אדום או לבן?
יד על הלב- יש לכם חרוסת, או סתם ממרח שוקולד?
טוב, 6 קושיות זה מספיק... חג שמח לכולם

Fairywitch

New member
../images/Emo156.gifמה נשתנה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo161.gif

זהו? הכל נקי ומבריק לחג? כן, סוף סוף
הזזנו מיטות, שטפנו פסלים, הברשנו בובות פרווה... אני רצוצה אך מרוצה
אז איפה אתם בליל הסדר? בבית, עם ההורים ועם סבתא שלי. משפחה חמה ומצומצמת. עוד לא החלטתי אם אני מרוצה מזה או לא...
שומרים כשרות? עם/בלי קטניות? לא כ"כ שומרת, אבל לא מפגינה את זה, כי אבא שלי שומר, ואמא שלי בערך.
שונאי/אוהבי מצות? עוד לא החלטתי...
ארבע כוסות- מה תעדיפו- יין אדום או לבן? אדום מתוק. רק לא יבש!!
יד על הלב- יש לכם חרוסת, או סתם ממרח שוקולד? ממרח שוקולד...
בד"כ אנחנו משתדלים לקנות חרוסת. השנה שכחנו. זה מה שקורה כשההורים שלי הולכים לקניות בלעדיי...

yotam 14

New member
חג שמח!

חג פסח שמח לכולם! מכל חברי פורום באפי ואנג'ל

נ"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo9.gif

שלום הכנו עצומה כדי להביא את ווסטלייף לישראל נשמח אם תעזרו לנו להגשים את החלום ותוכלו לחתום בעצומה,זה לוקח גג חצי דקה, ואם תוכלו אז אפילו להחתים אנשים תודה רבה פורום ווסטלייף 87 בתפוז ושיהיה לכם פסח שמח וכשר :)))

Fairywitch

New member
ייאיי- יותם הגיע עם הברכה../images/Emo70.gif

חג באפי כשר לפורום באפי ואנג'ל

14מתן

New member
מה עושים שוב? טוב...חג שמח מ..../images/Emo155.gif

הקומונה של קלי קלארקסון

Fairywitch

New member
כן- עושים שוב, כי הקודם היה צמוד

(באשמתי
) להודעה מכוערת של מערכת תפוז...

פלאפאל

New member
הו../images/Emo12.gif

אני נשבעת שעשיתי "פורום אקראי"
אז בכל אופן- חג שמח מקומונת אליפלט. אני לא מפרסת אותה, כי היא ממילא סגורה למדי בעקבות פריצת אחיות קטנות, אבל עדיין - חג שמח~!^_^

Fairywitch

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gif

shalehet

New member
חג שמח לכולם וכמה תשובות

אני שונאת שונאת שונאת את פסח... כל שנה אנחנו אצל אחת מהאחיות של אמא שלי או אצלנו, היום אצל אחותה התאומה שזה לידנו בקרית מוצקין. אצלנו שומרים כשרות בצורה מוטרפת, יש לנו כלים שהם רק לפסח, שזה כולל הכל, כולל סירים, צלחות, כוסות, סכו"ם וכל מה שרק אפשר. אני לא שומרת כשרות כשאני לא אצל ההורים. לא אוהבת יין... בכלל לא מתה על אלכוהול שונאת מצות, אבל אוהבת מציות או מצאבריה, כל עדה קוראת לזה אחרת. אבא שלי מכין חרוסת, כולם מתים על זה, אני לא אוהבת... ואצלנו קוראים את כל האגדה מההתחלה ועד הסוף, כולל אחרי האוכל והשירים שאחרי...

למעלה