ּHippieּ

New member
../images/Emo159.gif../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif../images/Emo161.gif../images/Emo155.gif

פסח באאאאאאאאאאאאא
רישמית אני פותחת את "שירשור פסח".
אז איפה תעשו את ליל הסדר? אתם נוסעים לאנשהו? אם כן לאן? אם לא, למה? מה נראה לכם שתעשו בחופש? האם תקחו אותי איתכם? אם כן לאן? אם לא, למה?
לאביו

לאה 13

New member
טוב אז אני....

אני חושבת שאת הסדר נערוך אצל הסבתא!! לנסוע לא נדמה לי כי להורים שלי אין חופש אבל אולי אני יסע עם כמה ידידים וחברות לפארק מים, לונה פארק וכאלה! ובעיקרון אני יהיה בבית הספר כי יש לנו בבית ספר אמן שפתח סטודיו באחד מהחדרים של החטיבה אז יש לו תערוכה חשובה בפסח ואני עוזרת לו!!! אבל הכי הכי הכי חשוב שאני יהנה וכמובן גם אתם טוב את שלי סיפרתי ומה איתכם?

brunu

New member
אני......

כרגיל אהיה פה ובאייסיטי....את הסדר בטח לא אחגוג השהנה כי מזמינים את ההורים חברים ולי לא בא ללכת לשם....

michalas

New member
פסח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo86.gif

את ליל הסדר אני עושה בביתי הנחמד במושב עם כל המשפוחה הגדולה (8 אחים של אמא והמשפוחס שלהם...)
אני כנראה נוסעת לכמה ימים לבנות דודתי היקרות שאני מתה עליהן!!! בר"ג...
יש לי כבר מלא תכנונים לחופש! אז ככה: קודם כל, אני צריכה לחרוש למתכונת בהיסטוריה שתהיה לי איך שאני חוזרת מהחופש, אז את זה אני אעשה כל יום! ביום חמישי הקרוב אני נוסעת לחמשו"ש בירושלים עם כל אלה שאיתי במשלחת לשיקאגו, ביום ראשון שאחרי זה חברה שלי מלב השרון באה לישון אצלי יומיים, ביום רביעי זה ליל הסדר ומשם אני נוסעת לבנות דודתי היקרות שמוזכרות למעלה.. ובאחד מהימים אני נוסעת לסופרלנד עם חברות ו...היד עוד נטויה...
רוצה לבוא איתי מתוקה?? את מוזמנת לכל מקום שאני אלך אליו!
ושיהיה לכם חג שמח וכשר

perrinat

New member
../images/Emo26.gifאניייייי../images/Emo103.gif

ליל הסדר יוצא ב-16/4..... ביומולדת שליייייייייייי
אנחנו עושים אצל דודים שלי, ודודה שלי מכינה אוכל טעים סוףףףףףףףף
מממממ..... אין לי תיכנונים בינתיים..... לא יודעת מה אני אעשה, בטח אני אפגש עם אנשים, אלך לקניונים..... שופינג......
רוצה לבוא איתי
אין בעיה בכייייייף
אגב, שמתי
שכולם נוסעים....
אני מקווה שיהיה לכם מחשב כל יום כדי שתוכלו להכנס לפורום

ּHippieּ

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo28.gif

ובכן ובכן אני לא יודעת מה אני מתכננת. סדר אצל סבתא שלי נדמה לי(
), ויכול להיות נוסעים לחו"ל
האב אה נייס הולידאיי טו אוללל!

למעלה