איילת - יהי זכרה ברוך

../images/Emo16.gif איילת - יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

חברים, לאחרונה נודע לי כי איילת נפלה קורבן לתאונת דרכים מצערת בחו"ל והיא נפטרה. ידוע לי כי זהו הלם קשה בשבילכם והוא קשה מאוד גם בשבילי. את הידיעה סיפר לי משתתף בפורום שאת שמו לא אזכיר, ונותרתי המום ועצוב. נתבקשתי שלא ליידע אף אחד במידע, אך היה לי מאוד קשה להשאיר זאת בסתר גם מכם. לכן, בהתייעצות משותפת עם האיש שיידע אותי בנושא החלטנו ליידע גם אתכם על האירוע, שכן סימני סקרנות רבים עלו לאחרונה מכם בנוגע לאיילת ולי כבר היה קשה לשמור על זה בבטן. אספר עוד משהו קטן: איילת מאוד אהבה את הפורום והאנשים שבו. מעט לפני האירוע הכל כך מצער הזה עוד זכיתי להתכתב עם איילת בדואר האלקטרוני - סיפרתי לה על הפורום החדש (אורט, חדש לשעבר) והיא כולה הייתה נרגשת וציפתה מאוד לכתוב בו. ואכן היא כתבה בו מספר הודעות ואז נעלמו עקבותיה שנית, כעת ידוע לנו למה. יהי זכרה ברוך
.

ניר M

New member
לא נותר אלא להיצטער צער כבד...

על אובדנה של דייגת וותיקה ומנוסה שכמעט לכולנו השאירה לפחות טיפ אחד... ניר מתי זה קרה ??? איך ??? איפה???

לגבי פרטים נוספים -

נתבקשתי שלא למסור פרטים נוספים בנושא, מפאת כבודה של איילת ומשפחתה. מקווה שמבינים ושלא נדע עוד צער.

סרגוס

New member
אני המום

חברים אני פשוט לא מאמין זה מצער אותי נורא ואני בהלם רק לפני חודש ראיתי שהיא כתבה באורט על איזה דג חרב היא הוציעה באוסטרליה באמת אני מצטער ומשתתף בצער עם המשפחה

לייזר

New member
איילת פלד חזרה לארץ.

הלכתי אחורה בדפים של פורום אורט איילת חזרה לארץ 4.9.2002כתבה קצת חוויות בתאריך 9.9.2002 היא כתבה פעם אחרונה .אז תאונה לא היתה בחוץ לארץ אלה אם נסעה שוב בלי להודיע מה שלא ניראה הגיוני אולי תאונה בארץ אז השם היה ניקלט אצלי .אני רוצה לחשוב שהכל טעות ואני מחר מברר את הסוגיה .שנישמע רק דברים טובים. לייזר

אכן היא נסעה שוב (לייזר אנא קרא) ->

לאחר כתיבתה האחרונה בפורום באורט היא נסעה שוב לנסיעת עבודה, אינני יודע לאן בדיוק, ושם ביום הראשון בחו"ל היא נפגעה בתאונת דרכים קשה והלכה לעולמה. לייזר, כתבת שאתה מתכוון לברר את הסוגייה מחר ואני מאוד מבקש ממך שלא תעשה זאת - אחת הסיבות שהתלבטנו אם להודיע על כך בפורום היא מהחשש שהכותבים בפורום יתקשרו לנחם את המשפחה. המשפחה לא רצתה פרסום של המקרה ולא רוצה המולה, הם רוצים להתאבל וכמה שיותר בשקט. שתבינו, שכל טלפון מזכיר את איילת עוד יותר ומעצים את הכאב פי כמה. אז אני באמת מבקש שתשאירו את זה בדפי הפורום ובלבכם.

באם נכונה ההודעה

לזכרה של איילת נפרדו והבטיחו תמיד כשנפרדים מבטיחים ושניהם יודעים שהבטחות לא מקיימים אבל מבטיחים זה בכדי שאם יפרדו פעם תהיה הפרידה סימפטית יותר זה בכדי שאם יפגשו פעם תהיה הפגישה סימפטית יותר ושניהם יודעים שהבטחות לא מקיימים אבל מבטיחים יהי זכרה ברוך

rondadon

New member
יהי זכרה ברוך...

אני ממש המום! גם לי יצא להכיר את איילת מעט מעבר לפורום...דרך האי-מייל... בחורה נהדרת...אין מה להגיד... יהי זכרה ברוך

alonps

New member
../images/Emo110.gifעצוב

עצוב היה לי לשמוע בשורה זו. איילת תיחתם בזכרוני כבעלת חזון, מחדשת, מגלה, וממציאה של שיטות ועזרים. יהי זכרה ברוך, ולוואי ומשפחתה לא תדע יותר צער.

אוריא

New member
הדייגת מהצפון.

עברו כבר כמה שעות מאז שקיבלתי ואישרתי את בשורת האיוב הזאת, ואני עדין לא ממש מעכל את הענין. אני יודע שאני כותב עכשיו מחשבות מקוטעות אבל זה מה יש כרגע. תמיד התגאתי בעובדה שיש איתנו דייגת. התגאתי גם בעובדה שהדייגת היא גם דייגת מצוינת. איילת עזרה לי אישית, בנושא אחד. טיפ קטן שלה הוביל להצלחה. היא עזרה פה לעוד הרבה אנשים. אני מסכים עם מה שאמר ניר M, אין פה אחד שהיא לא השאירה לו טיפ... אני חושב שהיא תזכר אצלי כאדם עם הפטנטים המקוריים, המבריקים והשאפתניים ביותר.

עצוב../images/Emo14.gif

כואב לשמוע בשורות כאלה הייתי בפורום מעט אחרי שההודעה פורסמה אבל לא האמנתי, חיכיתי ללייזר שיברר ויגיד שזאת טעות הייתי רוצה לשלוח ממני או מכולם את השתתפותי בצערה של המשפחה המתאבלת שלא ידעו יותר צער

../images/Emo16.gifאיילת ז"ל|../images/Emo14.gif

כולנו דואבים,המומים וכואבים את לכתה בטרם עת של ידידתנו מהצפון. סרבתי להאמין לרחשי ליבי כאשר ניר נפגש איתי שלשום בצט ורמז בעקיפין כי איילת לא תענה לפניותי בדוא"ל , שכן שאלתי הכיצד גברת נכבדה זו לא מופיע בפורום. בסה"כ נעדרתי יום אחד מהפורום והיום אני רואה את בשורת האיוב ומסרב להאמין.כולנו חיבבנו עד מאוד את הליידי הדייגת שהתנהגה באצילות נפש כאשר ייעצה למי מהחברים או כאשר הגנה לאחר כבוד רב על ניר בפורום רשת הדייג כאשר מריעי זדון רחשו לנדותו מהפורום.כל שנותר לי הוא להצטער בשם כולנו ידידי ולנסות להביע לפחות כאן את רחשי ליבנו ותנחומנו הכנים למשפחתה. למען הנצחת זכרה הייתי מבקש ממי שבעלי הידע,היכולת והרצון לנסות לקבץ למאמר את כל התכתובות שלה בפורומים השונים , הטיפים,הרעיונות ובכך נשמר את זכרה. אם החזון יתקיים ומשאלת ליבי תתגשם ,אם וכאשר נקים מועדון דייגי חכה, נקרא את שמו על שמה של הגברת האדיבה. יהי זכרה ברוך !

יפה כתבת, והרעיון מצוין ../images/Emo26.gif

לדעתי העלית רעיון מצוין: איסוף הודעותיה של איילת למאמר אחד מרוכז שיופיע בלוח המאמרים - עם כל הטיפים, העצות וההגיגים שתרמה לנו, לזכרה. אני מוכן לעזור ולהיות חלק פעיל בתהליך. ואהבתי את שכתבת בהודעתך דודי.

הנצחת זכרה של איילת

אני זורק את הכפפה לכל שועלי הפורומים למיניהם,אלון,אורי,ניר,אנא בואו נעשה מאמץ. האם יש יכולת לשחזר מפורום רשת הדייג משם אני זוכר,לפחות הדפסתי כמה, עצות וטיפים של איילת? אני חושב שלמען מטרה נעלה זו שווה להתאמץ.

אפשר גם אפשר ../images/Emo26.gif

מצרף להודעה זו את כתובת הפורום הישן של רשת הדיג (ב"דיבורים"). בוא נירתם כמה שיותר חבר´ה מהפורום למציאת המלצותיה והודעותיה למען איסופם למאמר (או אפילו כמה) לזכרה שיכיל/ו טיפים רבים ותשובות שנתנה. אני מתחיל את החיפוש עכשיו.

שכחתי לצרף את ה URL ...

http://www.diburim.co.il/cgi-bin/forums/intraforum.cgi?forum=b-2704 אורי, אתה יכול לצרף את ה URL הזה להודעתי הקודמת ולמחוק הודעה זו, תודה.

אוריא

New member
הודעות מפורום דיבורים.

רבותי, אני מבין את הצורך והרצון, להעביר לכאן ידע של איילת מהפורום הישן. לצערי להעתיק לכאן הודעות מהפורום הישן היא דרך לא חוקית, עקב הפרת זכויות יוצרים. לאחר שעברתי על דפי הפורום בניסיון לדלות משם את ההודעות של איילת, הבנתי שללא ההקשר של שאר ההודעות - אין לדבר תכלית. אני מציע לכולכם, לקחת את האנרגיה החיובית הזאת, ולכתוב מאמרים לקטגוריה על שם איילת שפתחנו כאן, על מנת שהקטגוריה תהיה טובה וראויה. ניר - אין לנו שום אפשרות לשנות הודעה. אנחנו יכולים למחוק את ההודעה שלך, אבל זה נראה לי מיותר.

למעלה