אליהו אשרי. ה' יקום דמו.

../images/Emo16.gifאליהו אשרי. ה' יקום דמו.

הנער החטוף מאיתמר נרצח על ידי ערבים. אתמול בלילה מצאו את הגופה שלו. ה' יקום דמו. אוף, זה כזה מדכא!

עורוס

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif../images/Emo97.gif

יהי זכרו ברוך.
ומי יתן ונגיע כבר למצב שבו לא נצטרך לשמוע על דברים כאלה...

../images/Emo16.gif יהיה זכרו ברוך

לא יאמן שאנחנו במלחמה כזאת! לדעתי זו מלחמה..ועצוב לי עם כל העניין הזה..! מישהו חייב להפסיק את הסכסוך הזה!!!

מלחמה זה מזמן כבר.../images/Emo19.gif

כל מדינה בעולם שהיו יורים עליה קסאמים, קטיושות, פצמ"רים, הייתה מחזירה. רק אנחנו צריכים לשבת בשקט ולתת לעוד יהודים למות. וסתם, מחשבה- אמריקה אומרת לנו לשמור עכשיו על איפוק. מעניין איך היא הייתה מגיבה אם היו חוטפים לה חייל.

כנ"ל: ה' יקום דמו

וגם... אני לא רוצה להכניס פוליטיקה אבל... ככה אנחנו משלמים על הגירוש, הראינו לערבים שהם יכולים לקבל מה שהם רוצים והם הבינו את העמדה שלנו, תאמינו לי בסוף המו"מ על החייל יכלול מסירת שטחים.
חוץ מזה... מה הקשר לפורום גלגלץ?!

RenanaD

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo131.gif

יש דברים שצריך להזכיר, גם אם הם לא ממש קשורים לנושא הפורום.

מה זה קשור?../images/Emo19.gif

זה קושר כי שמשהו כזה קורא אנחנו צריכים לצאת מהאדישות ולהקדיש לזה כמה דקות מהחיים שלנו. דקה של מחשבה, לקרוא תהילים, כל אחד מה שהוא יכול. גם אם זה רק משו קטן לזכרו באיזה פורום.

courteney cox

New member
יווו אתה כזה מגעיל ../images/Emo4.gif

מה הקשר שזה לא קשור לפורום?? כל דבר שאומרים פה קשור לפורום?? לא! אז פעם אחת שאומרים משהו רציני ועצוב זה כ"כ נורא?
וכן אתה מגעיל כי לאף אחד זה לא הפריע שזה לא קשור לפורום ודווקא אתה היית צריך לשאול את זה בצורה כזאת..

RJlake

New member
זה קשור כי אנחנו בני אדם שמתייחסים

לדברים שקורים סביבנו גם אם הם חס וחלילה לא קשורים לגלגל"צ

חבר'ה תרגיעו...

גם אני הזדעזעתי מהחטיפה והרצח לא פחות מכם... הקטע הוא שגלשתי בעוד כמה פורומים ולא דיברו שם על הנושא... זה הכל... אבל אתם צודקים, באמת צריך להקדיש לזה כמה דקות אפילו אם זה על חשבון פורום גלגלץ.

למעלה