אמא עזבה אותנו ת.נ.צ.ב.ה

אירילה

New member
../images/Emo16.gif אמא עזבה אותנו ת.נ.צ.ב.ה

היום בבוקר אמא עזבה אותנו ,מתה בשנתה ועוד מעט היתה צריכה להיות בת 89. בכמות האהבה שהיתה לכל המשפחה אליה ,יכלנו לפוצץ את כדור הארץ. אבל אלוהים אוסף אליו את כל הצדיקים ויש אומרים כי מי שנפטר בערב שבת ובשבת נחשב לצדיק. וככה היתה אמא ,צדיקה גמורה וכעת חברי היקרים בפורום, אנחנו נתכנס לנו כל המשפחה ונעלה את הזכורונות הטובים והיפים שהיו לנו עם אמא. אחי צריך להגיע מארה"ב בטיסה מחר והלוויה כנראה תהיה רק ביום שני. הייו ברוכים כולם ושימרו את הרגעים היפים , כל רגע עם ההורים שווה ,לרעה או לטובה. נוחי על משכבך אמא בשלום. גרשון

ענתי44

New member
../images/Emo16.gif

גרשון יקר, משתתפת מכל הלב בצער העמוק של משפחתך. אני יודעת שאצלי המילים נשפכות בקלות על המקלדת ותמיד יש לי לומר הכל על הכל. אבל עכשיו אני רוצה רק לשלוח לכם חיבוק חזק ומנחם. ולהצטרף אליך בדבריך שתנוח בשלום על משכבה.

טיקו1

New member
תנחומים

שולחת לך ולמשפחתך שני הגדים: הנוסח היהודי האשכנזי - "המקום (בורא העולם) ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא תוסיפו לדאבה עוד" והנוסח הספרדי - "מן השמים תנוחמו". רותי.

zs1957

New member
משתתפת בצערך במות אמך ז"ל

היי גרשון, שולחת לך תנחומים במות אמך. אמך ז"ל אכן היתה צדיקה נפטרה בשנתה ובשבת. גם אבי ז"ל נפטר בשבת. והוא אכן היה צדיק. שלא תדעו צער. זהבה שחם

justme007

New member
איזה עצוב, משתתפת בצערכם.../images/Emo189.gif

עם משפחה כמוכם, אני בטוחה שהיא תנוח על משכבה בשלום. אצלנו במשפחה גם מאמינים שמי שנפטר בשנתו בערב שבת ושבת נחשב צדיק. שלא תדעו עוד צער. J.M

גרשון, יהי זיכרה ברוך

לגרשון היקר, צר לי מאד לשמוע שאימך נפטרה. אך כמו שהספקתי להכיר אותך ודאגתך להורי אישתך, אני בטוחה שהוריך היו נפלאים ואשריך שזכית לאמא שהעניקה לך כל כך הרבה. מי יתן ולא תדעו עוד צער ואת כל האהבה הגדולה שלה תעבירו לדורות הבאים. טובה

רותי57

New member
גרשון

שלא תדעו יותר צער. לפחות נחמה אחת שהיא לא סבלה במותה ואולי אפילו נגאלה. משתתפת בצערך רותי

תנחומים כואבת אתך

שלום לך אדם יקר! קראתי את מכתבך בכאב, המילים אומרות הכל.... אימא שהיתה הכל,שהיה בה הכל, עולם ומלואו. אך אין מילים לנחמה.... בן אוהב,חזק ואמץ מתוך כאב וגעגוע!!!

למעלה