אני חושבת שכל מילה מיותרת

הייזל

New member
../images/Emo16.gif אני חושבת שכל מילה מיותרת ../images/Emo7.gif

למה שלא תרשמו בפתיל הזה את כל מה שאתם מרגישים בנושא הטרור בארה"ב. אולי זה יקל קצת על ההלם.

fin

New member
זה דעתו של נוסטרדמוס בנושא:

"In the city of God there will be a great thunder, two brothers torn apart by chaos. while the fortress endures, the great leader will succumb. The third big war will begin when the big city is burning" -Nostradamus, 1654´

fin

New member
אפרופו נבואות

מאמר ב-YNET על נבואות הקשורות לנושא:

דרגורן

New member
מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

In the year of the new century and nine months, From the sky will come a great King of Terror... The sky will burn at forty-five degrees. Fire approaches the great new city..." ופירוש רש"י למתקדמים: בשנה של המאה החדשה ותשעה חודשים, מהשמיים יבוא מלך גדול של טרור... השמיים יבערו בארבעים וחמש מעלות. אש מתקרבת לעיר הגדולה החדשה....

נוסטרדמוס די פישל

בהתחשב בעובדה שהוא פיספס את כל הקטע של פריז עולה בלהבות. להזכירכם, הוא ניבא ש"מיר" תתרסק על פריז ותמחק אותה מעל פני האדמה. קצת פישל.

תקראו את הכתבה בynet

מישהו בשם "חוקר" כתב שם כתגובה לכתבה: "קודם כל, נוסטדרמוס אמר את הנבואה הזאת בקשר לדבר אחר לגמרי - נבואה מאוד ספציפית שהתקיימה במלואה כששני אחים מתו, השלישי עלה למלוכה ופרצה מלחמה גדולה. בקטע של נוסטרדמוס אני לא בקיא בפרטים אבל על מה שקרה אתמול הוא לא כתב. ובקשר לנבואות החורבן השונות בתנ"ך - כל נבואה מדברת על דבר אחר, אך כשמסתכלים בכתבים יכולים לראות שהכתוב מתאר דברים כלליים שיכולים להיות כתובים על כל פיגוע, כך שאין לכתבהמאמר הזה כל לגיטימתיית קיום אם הוא לא כותב באותיות קידוש לבנה שהכל שטויות." אז תרגעו, נוסטרדמוס מסתבר היה סתם חקיין (תקראו את הכתבה ותבינו למה) ואני בספק אם הוא לא היה בעל נטיות מיניות לכיוון בע"ח. יהיה בסדר.

הייזל

New member
נעל חרש, תעשה לי טובה אישית

תקרא את מכתב מנהלת הפורום תודה!

הנה טובה הייזל

בדקתי, ולא עברתי על אף חוק. 1. לא היה שימוש בשפה בוטה או פוגעת. 2. אני לא חושב שלנוסטרדמוס אכפת מה אני חושב על נטיותיו המיניות. הוא מת. 3. אני מבקש ממך בפעם הבאה להשתמש בדיון איתי בשפה שלא פוגעת כמו השפה שהשתמשת בה בהודעתך.

epitaph

New member
ד"א הנה תמונות מדהימות...

לא יודע אם הן מפוברקת או לא.

Boojie

New member
משעשע מאד.

סביר להניח שהתמונות מפוברקות, אבל לא הכרחי. אם הסתכלת פעם בחיים שלך על עננים, אתה בטח יודע שמדי פעם הם מקבלים צורות מעניינות ("הנה דרקון! הנה נמלה! הנה הדוד הקמצן שלי!"). אז מן הסתם, בצילום של שעות ארוכות של ענן עשן, בוודאי היו כמה תמונות שאפשר היה לאתר בהן צורות חשודות. אבל שוב, סביר להניח שהתמונות מפוברקות, כי נראה לי שזו היתה עבודה רבה מדי לעבור פריים פריים ולמצוא התרחשות כזו.

Boojie

New member
והנה בינתיים הגיעה אלי באימייל עוד

תמונה כזו. לאנשים יש דמיון פרוע...

דרגורן

New member
את זאת גם אני קיבלתי עכשיו (מעניין

איפה התרחש הפיצול (כמה ענפים יש ביני ובינך....)

אני לעומת זאת

רואה בפינה למטה את צ´ארלי צ´פלין שואל את קפטן פיקארד אם הלייטסייבר הזה שלו. ואז פיקארד עונה לו בפינה השנייה שלא.

למעלה