אני מקימה כת!!

DesertRose7

New member
../images/Emo16.gif אני מקימה כת!!

כת שונאי צרפתים ופורטוגזים (מצטערת אם אחת ממכן שייכת אליהם- זה לא אישי) הטיול המאורגן הראשון שלנו הוא לפורטוגל לבעוט בתחת לשחקן הפורטוגזי הזה שהכניסו במקום פיגו והתחיל את כל ההרס של המשחק! איפה רוני כשצריכים אותו? מסכן.. נפצע! אם הוא היה משחק הכל היה אחרת!! רוני.. איי לאב יו!
וגם את בקהאם
וגם את אואן
שהראה לכולם שהוא כן יודע לשחק והוא כן צריך להיות בנבחרת!! למרות מה שכולם אמרו ולמפארד
שהכניס גול והשווה!דיוויד גיימס השוער
נוויל
ג'רארד
נר זה לזכר הנבחרת הנגלית שיצאה מיורו 2004

blink me1

New member
פסדר פסדר...תקימו כת../images/Emo7.gifלא כפת לי

אני מקימה כת נגד שחר וקלר... נהההה לכם!

blink me1

New member
חחחחחחחחחחח

אני שונאת צרפתים!!!!! חחחחחחחח אני במילא צברית הרבה יותר משאני צרפתיה...אבל בכל זאת בא לי להקים כת...נגד...אמממממממממ....אני יחזור אלייך בנושא

Avrils FREAK

New member
../images/Emo4.gif ואני אכתוב עכשיו מה שהסברתי לקל

לקלר במסנג'ר- אנשים
אנגליה אולי קבוצה טובה, אבל פורטוגל קבוצה מעולה
רמת המשחק גבוהה... השחקנים שם שווים אחד אחד... המאמן עצמו הוא מאמן מעולה... והתוצאות- קבוצה מעולה
אני יודעת שאתם אוהבים את אנגליה והכל, וגם לדעתי הם קבוצה נהדרת, אבל הם לא שווים הרבה ליד פורטוגל... ובכלל- פורטוגל היא אחת הקבוצות הכי טובות בעולם... והיא היחידה ש-א-ו-ל-י יכולה להתחרות בברזיל. ועכשיו בואו נהיה כנים- אנגליה ליד פורטוגל נראית עוד קבוצה מסודרת... אבל ליד ברזיל הם נראים כמו חבורה של נמלים מסורבלות. אז... עזבו אותכם מ"הכת נגד צרפת ופורטוגל"... ואם אתם רוצים לקנא- תקנאו בשקט. פורטוגל שיחקו אותה

למעלה