גליה הלכה היום מאיתנו

ranvdb

New member
../images/Emo16.gif גליה הלכה היום מאיתנו

לקחה איתה את האור והשאירה אותי מגשש באפלה ללא מילים ללא כוון וילדים שצריך לספר להם שאמא לא חוזרת יותר אמרתי לעדן לפני כמה ימים שאמא כנראה לא תחזור יותר הביתה והיא ענתה: אבל אני כל כך משתדלת ואפילו מתפללת שתבריא כולנו כל כך השתדלנו. כל כך רצינו. היא הדהימה את כולנו בשנה האחרונה במאבק לחיות ולאהוב כל יום ואותנו בו, להנות מכל רגע במגבלות החולשה האישפוז סדר היום המטורף להשלים שאין יותר תקווה ובחודש אחד לסדר את היום שאחרי לכתוב לנו ולצוות אותנו לסיים את המלאכה לבקש לעבור להוספיס כדי למצוא מנוחה ולמצוא בו את המנוחה שביקשה. ולי נשאר רק להעריץ לאהוב לכבד ולבכות.

נאן

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifהלואי שהיה לי מה לכתוב

הלואי שהיתי מוצאת מה לכתוב. חזרתי עכשו הביתה והתרסקתי עם המילים שלך לריצפה. נשאר לי רק לקוות שאחרי שעברה את הנהר וחצתה לצד השני האור ימלא אותה והיא תלווה אותכם מרחוק. ושיהיה לך כוחות נפש לילדים ולעצמך. אוהבת ומחבקת בלי מילים. כי נגמרו לי המילים התדהמה והכאב גדולים. נאן נאן

עצוב

אני יודעת שבזמן האחרון ידעת.. ובכל זאת אין משהו שיכול להכין לעצב ולכאב הזה כשהוא מגיע. אולי זה גם הרגע שהמילים משתתקות. שולחת לך חיבוק. גלי

ליבנית

New member
סרטן-לצערי כן לבד

משתתפת בצערך את הכאב שלך חוויתי בדיוק לפני חודש וחצי זה נורא ואין נחמה את הכוח להתמודד עם החלל שנותר תקבל מהילדים הקטנים שלך חולי הסרטן מחולקים לשני סוגים אלה שמבריאים ואלה שנגמרים....לצערי שנינו שייכים לקבוצה השנייה נותר לי לאחל לשנינו שנתאושש... חיבוק ותנחומים

משתתפת בצערכם ../images/Emo7.gif

אין מילים, עצוב עצוב עצוב, שלא תדעו יותר צער -------------------------- * * * * ** * ** ** * * * * *** *

../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif

המילים משתתקות ברגעים שכאלה, והלב נושא תפילה משתתפת בצערך, בצערכם אילת.

אביתר27

New member
לרן

לרן עדן ויונתן זו אני תמר, אשתו של אביתר, בזמן שאביתר הכיר את הפורום הזה וכתב וקיבל תמיכה הוא הזכיר את גליה ואותך. הוא סיפר שקיבל משניכם הרבה אופטימיות, כח, והרבה עיצות טובות. הוא ידע שגליה ככה לא במצב טוב קיווה שיותר טוב ממה שנשמע ואני יודעת שהוא חשב גם עליה כשהוא התפלל בשבילי. עכשיו הוא לא מסוגל לכתוב ולקרוא זה כל כך כואב לו וגם אני שמהצד ליוויתי מידי פעם מרגישה שכואב והלב נשבר . אני חוזרת וקוראת פה ואומרת לא נכון לא נכון … אין לי מילים לנחם אותך שאיבדת שותפה מדהימה לחיים ואת שני ילדכם שאיבדו אמא בגיל צעיר כל כך. האובדן הוא כל כך גדול ואין תשובות. תן לעצמך חיבוק עשית באמת הכל הכל בשבילה תן לכל אחד מהילדים שלך חיבוק אני יודעת שאתה עושה הכל בשבילם להיות גם אמא וגם אבא וזה כל כך קשה עכשיו. הלוואי שתוכלו מתוך החושך הנורא שאתם נמצאים בו עכשיו להמשיך את הדרך הנפלאה והאופטימית שלה. אני בטוחה שהיא תלווה אותכם בעתיד. גם בלי להכיר אני מבטיחה לך כואב לי כואב לנו כל כך. תמר

../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

כל כך עצוב... אני בוכה אתכם... ומחזקת אתכם... תשמרו על עצמכם ותשתדלו לחזק אחד את השני... תדברו על הכל.. ואל תחסכו מאף אחד לשמוע על הכאב שלכם למרות שכבר יודעים שכואב... אל תשכחו שכואב לכולם... לך רן המקסים, לילדים המתוקים, להורים שלה, לאחים והאחיות שלה..., לכולכם כואב מאוד... תתמכו אחד בשני!!! ותזכרו שכולנו אוהבים וכולנו פה בשבילך תמיד תמיד!!!!

מלמלה

New member
עכשיו נודע לי

המחשבות מתרוצצות והמילים לא יוצאות לי לכתוב.... את הכאב "תהיו חזקים" לתאר את הדמעות שמופיעות ... הכל נראה כל כך סתמי....

anati4

New member
עצוב לי

רן קראתי עכשיו את ההודעה שלך וקראתי פעמיים כי לא האמנתי ... גליה התכתבה איתי לפני חודשיים בתקופת הגילוי של המחלה שלי וניסתה לתמוך בי מתוך הקושי והכאב שלה...חזרתי עכשיו לקרוא מה שכתבה לי ואני שולחת לך את זה במסרים ...אני יודעת שאבדה לך בת זוג מיוחדת ורגישה ועצוב לי... עצוב גם כי מתוך המילים שלך כאן היה ברור כמה היא חשובה לך ואיזה בעל נפלא ותומך אתה. גם קשה לחשוב שבפורום הזה לא תמיד (כמו שהגדירה זו מישהי לפניי ) יש קבוצה של מי שלא ממשיך את הדרך והפחד והכאב חוזר ותוקף כל פעם מחדש ...ובעיקר אם היה מגע יותר אישי דרך המילים. מקווה שאתה מחזיק את עצמך חזק עם הילדים כמו שגליה הייתה רוצה. ענת

nemes

New member
../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך מאחלת לך המון כוח להמשיך הוא טמון בילדיך פרי אהבתכם חפש אותו שם

anati4

New member
רן -עבר שבוע- איך אתה ?

מקווה שמחזיק מעמד תודה שפרסמת תמונה ואיפשרת לנו לראות את גליה.

למעלה