הגור שלי מת

yaniv3000

New member
../images/Emo16.gif הגור שלי מת ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

תודה לכל האנשים הנחמדים ששלחו לי הודעות במסר אישי אבל בצער גדול אני מודיע שהגור החולה שלי לא הצליח להחזיק מעמד ומת
אחרי שבוע שלם של אשפוזים וטיפולים.
למי שלא זוכר היה לי גור כלבים מקסים שחלה ב-פרווה. הסוף ידוע. שוב תודה לכולם.

natalyrst

New member
אני יודעת...

שמה שלא נגיד לא יעזור, ושכרגע את כואבת מאוד... והלוואי שיכולנו לעשות משהו למען הגור הקטן. גם הכלבה שלי, תותי, פקינזית, הייתה חולה בפרווה, היא ממש גססה, ואז בדקה האחרונה קלטנו שהוטרינר שלנו לא טוב, רצנו לבית חולים הוטרינרי, והצלנו אותה. חבל שאי אפשר היה לעזור לגור שלך. איתך בלב ובכאב

yaniv3000

New member
אני בן.

גם הוטרינר שלי לא היה טוב ואולי,אם הוא היה עולה על זה בהתחלה הגור היה חי עכשיו. בית החולים לא הצליח להציל אותה.

natalyrst

New member
אה סליחה יניב...

מי היה הוטרינר שלך אם אפשר לשאול
אוף
זה כל כך עצוב

שלומיקו

New member
שלום יניב

מצטער לשמוע על הגורה . מה נסגר עם בעלי החנות ? אם אתה מחפש גורה אולי יש לי הצעה שתוכל לעניין אותך.

yaniv3000

New member
אני מאוד רוצה

אבל לצערי החברה שלי שאיתה אני חי בדירה שלנו עברה טראומה קשה ולא מוכנה לעוד גור (אולי בעוד כמה שנים). בקשר לחנות, הם לא מסכימים להחזיר את הכסף ולכן התחלתי בתהליכי תביעה נגדם.

שלומיקו

New member
בהצלחה אולי כך ימנע סבל מגורים

אחרים. (בקשר לתביעה אם אין לך קבלה או אחריות אז אני מתאר לעצמי שיהיה לך קשה מישום שאפילו גור מחוסן יכול להדבק וגם הסימפטומים מופיעים לאחר כמה ימים ואם אין "אחריות" עדיף שתגיע להסכם עם בעל החנות.)

yaniv3000

New member
יש לי קבלה

והגור התחיל עם הסימפטומים ביום שקיבלנו אותו, בעל החנות רוצה לתת לנו גור אחר "חדש" אבל כפי שאמרתי חברה שלי לא מוכנה לשמוע ודבר שני לא בדיוק קנינו שואב אבק שאם הוא מתקלקל מחליפים אותו. אחרי כל מה שעברנו עם הגור נראה לי שבעל החנות צריך להחזיר לנו את הכסף לא יתכן שגור ימות אחרי 5 ימים.

brose

New member
לדעתי...

הדרך היחידה להתגבר על מותו של כלב... או בכלל חיית מחמד אהובה, היא להביא מייד אחר במקומה... זיכרונה במקומה מונח.... לא שחס וחלילה היא תתפוס את מקומו או מקומה, אבל היא בהחלט תמלא את החלל הריק הזה שנוצר בלב, לאחר שהחייה שלך מתה...

yaniv3000

New member
נכון

אבל אני לא יכול , חברה שלי לא מוכנה. לא משנה מה עשיתי וכלום. אני מאוד רוצה.

babe10

New member
טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אסור לך להביא עוד גור עכשיו. ובטח שלא בשנים הקרובות. מחלת הפרוו היא נוראית, והורגת בהעדר טיפול הולם! (וגם אז - עדיין יש סיכוי גדול שהכלב ימות) המחלה מדבקת נורא ואם היה לך כלב חולה בפרוו - כל גור שעדיין לא חוסן בפני המחלה יידבק כמעט בוודאות!!! אתה צריך לחכות כמה שנים או להביא כלב בוגר ומחוסן! אולי תשקול לפנות לאחת העמותות ולא לקנות גור כלבים בחנות... נכון, כלב זה לא שואב אבק שכשמתקלקל לוקחים חדש, אבל ברגע שנכנסת לחנות וקנית יצור חי, התייחסת אליו בדיוק כמו לכל מוצר אחר. כמו שלירוי שם את הקישור. מחיר המוצר...
משתתפת בצערך ועדיין חושבת שמסחר בבעלי חיים הוא מחליא.

זיו25

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תנחומיי... אתה חושב שתביא כלב חדש? בברכה, זיו.

קנגורית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifצר לי יקירי אין להם תחליף...

נקווה שהוא מחייך אלייך עכשיו מגן העדן כי הוא יודע כמה השקעת בו וכמה אהבת אותו בחיו הקצרצרים...

למעלה